Select Menu

Η δράση της Bilderberg και τα συμπεράσματα (Μέρος 3ο)
Στο 1ο μέρος αναλύσαμε την ιστορία και εν μέρη τον σκοπό της λέσχης Bilderberg, στο 2ο μέρος αποκαλύψαμε τους Έλληνες συμμετέχοντες σε αυτή την λέσχη Bilderberg απο το 1954 έτος ίδρυσης της μέχρι και το 2010, στο 3ο μέρος θα σας αποκαλύψω την γνωστή-άγνωστη δράση της λέσχης και τα συμπεράσματά μου.

Η δράση της λέσχης Bilderberg αρχίζει να ξεσκεπάζεται

Η διαβόητη λέσχη Bilderberg έχει έρθει και πάλι στο προσκήνιο, μετά τη δημοσίευση άρθρου του Fidel Castro, στο οποίο προειδοποιεί πως η «...κλίκα αυτή έχει μετατραπεί σε ένα είδος παγκόσμιας κυβέρνησης, που ελέγχει όχι μόνο τη διεθνή πολιτική και οικονομία, αλλά ακόμη και τον πολιτισμό...».

Αυτό το διάστημα ζούμε μια παγκόσμια αφύπνιση για το θέμα της νέας τάξης πραγμάτων, καθώς εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ανακαλύπτουν τη πηγή της πραγματικής πολιτικής κυριαρχίας και το λόγο για τον οποίο ο πλανήτης μας οδηγείται προς την υποδούλωση και τη δικτατορία.

Ο Castro μιλάει για ένα σχέδιο «εγκατάστασης μιας παγκόσμιας κυβέρνησης χωρίς σύνορα, που δεν θα δίνει λόγο σε κανέναν...».

Αναφέρει ακόμη την άποψη ότι «η σοσιαλιστική φιλοσοφική σχολή της Φραγκφούρτης, συνεργάστηκε στη διάρκεια της δεκαετίας του '50 με την οικογένεια Rockefeller, έτσι ώστε να στρωθεί ο δρόμος για την επικράτηση της μουσικής ροκ, μέσω της οποίας θα ελέγχονται οι μάζες, καθώς αυτή τις αποπροσανατολίζει από τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις κοινωνικές αδικίες».

Τα κύρια ΜΜΕ του πλανήτη, αντέδρασαν στα λεγόμενα του Κουβανού επαναστάτη, επαναλαμβάνοντας σε όλους τους τόνους ότι η λέσχη Bilderberg είναι απλά μια ανεπίσημη «μάζωξη», χωρίς καμιά εξουσία, και χωρίς να καθορίζει πολιτικές.

Όπως όμως ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο πρώην Γεν. Γραμματέας του ΝΑΤΟ Willy Claes, οι συμμετέχοντες στις μυστικές συγκεντρώσεις, είναι υποχρεωμένοι να επιβάλλουν τη συμφωνηθείσα πολιτική της Bilderberg, στο περιβάλλον που δραστηριοποιούνται και όπου έχουν επιρροή.

Αυτός είναι και ο λόγος, που όταν υπάρχει κάποια συναίνεση πολιτικής σε συνάντηση της λέσχης, όπως το ενιαίο ευρωπαϊκό νόμισμα, η εισβολή στο Ιράκ, το ποιοι πολιτικοί θα τεθούν υποψήφιοι για αξιώματα, κλπ. τότε βλέπουμε πως η πολιτική αυτή εφαρμόζεται σύντομα και στη πραγματικότητα.

Υπάρχουν δυο ταινίες σχετικές με τη Bilderberg, που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην αποκάλυψη του καταχθόνιου ρόλου της. Οι ταινίες Endgame και The Obama Deception, του Alex Jones. Στη δεύτερη μάλιστα, καταρρέει ο μύθος πως ο πρόεδρος Ομπάμα ήταν ένας δημοφιλής άνθρωπος του λαού, που θα έφερνε την αλλαγή. Η ταινία αποκαλύπτει πως ο Ομπάμα είχε επιλεγεί από την ίδια τη Χίλαρυ Κλίντον, στη διάρκεια συνάντησης της λέσχης το 2008.

Αποκαλύπτεται πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν είναι τίποτα άλλο παρά υπηρέτης των υπέρμαχων της παγκοσμιοποίησης, και δίνει λόγο σε άτομα όπως ο Zbigniew Brzezinski. Οι ταινίες αυτές δείχνουν πως οι διάφορες «προδοτικές» κυβερνήσεις του κόσμου, πηγαίνουν στη Bilderberg για να πάρουν οδηγίες και διαταγές. Το τελευταίο χρόνο, στη συνάντηση της Ισπανίας, η πλειοψηφία των συμμετεχόντων εξέφρασε τη στήριξη της σε μια επίθεση κατά του Ιράν, κάτι που βλέπουμε και σαν πιθανό ενδεχόμενο στο πραγματικό κόσμο.

Μια κυβερνώσα ελίτ μπορεί να λειτουργεί με επιτυχία μόνο στη σκιά. Αν τη βγάλουμε στο φως, ίσως μπορέσουμε να την αντιμετωπίσουμε. Αυτό φαίνεται να επαληθεύεται με την πρόσφατη ομολογία του μεγαλόσχημου της λέσχης Zbigniew Brzezinski, που παραδέχεται πως η «νέα παγκόσμια πολιτική αφύπνιση» εκτροχιάζει τα σχέδια για τη νέα παγκόσμια τάξη.

Άλλη μια είδηση έρχεται απο τον James P. Tucker Jr. (American Free Press) όπου αναφέρει ότι ο Charles Kupchan, εξέχον μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (Council on Foreign Relations ή CFR) και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Georgetown στην Ουάσιγκτον, κορυφαίο μέλος της Λέσχης Bilderberg, θρηνεί γιατί o «δεξιός λαϊκισμός βρίσκεται σε άνοδο» και είναι πιθανό να καταστραφούν οι ελπίδες για μια παγκόσμια κυβέρνηση...λόγω της αύξησης του «αιχμηρού εθνικισμού»(«hard-edged nationalism»)
Ο Kupchan μεταφέρει το κλίμα στις συναντήσεις της Λέσχης Bilderberg και της Τριμερούς Επιτροπής την περασμένη άνοιξη, όταν η παγκόσμια ελίτ θρήνησε για τις πολλές αποτυχίες της τα τελευταία χρόνια. "Από το Λονδίνο μέχρι το Βερολίνο στη Βαρσοβία, η Ευρώπη διέρχεται μια επανεθνικοποίηση της πολιτικής ζωής, με τις χώρες να επανακερδίζουν το χαμένο έδαφος της εθνικής κυριαρχίας που κάποτε πρόθυμα θυσιάστηκε για την επίτευξη ενός συλλογικού ιδανικού, έγραψε ο Kupchan στην Post. Ο Kupchan αγωνιά επίσης επειδή ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες αρνηθούν να αλλοιωθεί η κουλτούρα τους, από τις ορδές των μεταναστών του Τρίτου Κόσμου.

Συμπεράσματα

Μέχρι στιγμής σας έχουμε δώσει ένα πλήρες -κατά το δυνατόν - ρεπορτάζ για όσα έχουν γραφεί σε Ελλάδα, Αμερική και Ευρώπη για την Λέσχη των Ισχυρών της γης.

Αυτά λοιπόν συζητούν και οραματίζονται στην περιβόητη λέσχη Bilderberg όπου μια μικρή ομάδα ανθρώπων που σίγουρα έχουν το σύνδρομο του “Αρειανισμού” δηλ. ότι είναι ξεχωριστοί από όλους μας και πρέπει να επιβάλουν με το έτσι θέλω τις επιθυμίες και τις τρελές τους θεωρίες!

Αρρωστημένα μυαλά που ονειρεύονται να μετατρέψουν όλο τον κόσμο σε ένα παγκόσμιο κράτος το οποίο θα διαφεντεύουν.Η κουλτούρα του κάθε λαού σύμφωνα με τα σχέδια τους πρέπει να εξαφανιστεί και για αυτό οι υποτελείς κυβερνήσεις υποβαθμίζουν την παιδεία και μπασταρδεύουν την κοινωνία με τις ορδές των μεταναστών.

Πιστεύετε λοιπόν ότι τα τεκταινόμενα της χώρας μας τα τελευταία χρόνια …είναι τελείως μα τελείως συμπτωματικά;

Πιστέυετε ότι ο νύν πρωθυπουργός της χώρας μας Γιώργος Παπανδρέου και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τυχαία σπούδασαν στο ίδιο κολλέγιο του Amherst στη Μασαχουσέτη των Ηνωμένων Πολιτειών;

Είναι τυχαίο που επιφανή πολιτικά πρόσωπα που κατέχουν ύψιστες θέσεις και λαμβάνουν σοβαρότατες αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον της χώρας μας συμμετέχουνε ανελλιπώς στις συνεδριάσεις;

Δεν νομίζω γιατί και υποβάθμιση της παιδείας με αλλοπρόσαλλες πολιτικές που την έχουν καταρρακώσει έχουμε, και η εξωτερική πολιτική μας μόνο εθνική και πατριωτική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αλλά και αμέτρητους μετανάστες που πλημμύρησαν κάθε γωνιά της Ελλάδας παραέχουμε.

Χάσαμε τον λογαριασμό πια με τις παράλογες αυτές εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα καθημερινα.

Ο Kupchan μπορεί να αγωνιά για τις άλλες χώρες αν πετύχει το σχέδιο αυτό της λέσχης δηλ. να αλλοιωθεί η κουλτούρα των λαών της Ευρώπης από τις ορδές των μεταναστών του Τρίτου Κόσμου αλλά φαντάζομαι για την Ελλάδα να είναι ευχαριστημένος αφού εδώ οι πολιτικοί μας φροντίζουν με την εσκεμμένη και εγκληματική τους αδράνεια το σχέδιο τους να προχωρά κανονικά μια και κατάφεραν κάθε φωνή αγωνίας να την βαφτίσουν εθνικιστική και ρατσιστική απέναντι στους φτωχούς και κατατρεγμένους που ξεκινούν από χιλιάδες μίλια μακριά να καταλήξουνε εδώ!!!

Θεωρώ ότι όλα αυτά δεν είναι τυχαία και κάποιοι με έμμεσο τρόπο τα χρηματοδοτούν.

Τα δεδομενα παντως ειναι τα εξης

1. Ειναι αδιαμφισβητητα η λεσχη των ισχυρων καθως καθε χρονο συγκαλουνται ορισμενες απο τις ισχυροτερες προσωπικοτητες στον κοσμο

2. Συζητουν ελευθερα χωρις πρακτικα η μαλλον πιο σωστα χωρις να αναγραφεται ποιος ειπε τι, βεβαια μπορει να κανουν και απλα ''κουβεντουλα'' αλλα το κανουν σε συνθηκες μυστικοτητας και αυτο οσο να'ναι εξαπτει ενα ενδιαφερον απο τη στιγμη δεν βγαινει τιποτα παρα εξω ως προς το τι ειπωθηκε

3. Ειναι μια λεσχη η οποια δεν εχει ουτε website ουτε γραφεια ....

4. Η World Economic Forum (WEF) η οποια και αυτη η συνοδος συγκαλειται καθε χρονο, και στην οποια συμμετεχουν ανθρωποι ισχυροι απο ολο τον κοσμο ειναι ανοιχτη για τους δημοσιογραφους

Πιστευω οτι οταν συναντιουνται τοσο ''ισχυροι'' για να συζητησουν θεματα που αφορουν ολους μας νομιζω οτι εχουμε τουλαχιστον το δικαιωμα να γνωριζουμε τι ειπωθηκε και αν παρθηκε καποια αποφαση η καποια στρατηγικη για καποιο θεμα.
Δεν νομιζω να συναντιουνται μονο και μονο για να πιουν καφεδακι.Βεβαια σκεφτομαι και το αλλο.Οταν ολοι αυτοι συναντιουνται για να συζητησουν και να παρουν καποιες αποφασεις (προς το δικο τους συμφερον πιστευω) πιθανον να μη λεγεται συνομωσια αλλα...καπιταλισμος η κανω λαθος?

Από την δράση της και την υπόστασή της προκύπτουν συγκεκριμένα ερωτηματικά τα οποία οφείλω να παραθέσω:

α. Γιατί οι συνεδριάσεις της λέσχης είναι μυστικές και μάλιστα απαγορεύεται στους μετέχοντες να ανακοινώσουν όσα συζητούνται ; Τι είδους συνέδρια για την σωτηρία του πλανήτη είναι αυτά, που καλύπτονται από πλήρη μυστικότητα; Γιατί χρειάζεται μυστικότητα ;

β. Η λέσχη φέρεται να περιλαμβάνει ισχυρότατους ευρωπαϊκούς μοναρχικούς οίκους, αληθεύει; Και τι θέλουν οι νυν και πρώην μονάρχες σε τέτοιες λέσχες; Μήπως συζητούν για την παλινόρθωση της μοναρχίας;

γ. Στην λέσχη φέρονται να μετέχουν επιχειρηματίες που ελέγχουν ουσιαστικά μέσω εταιρειών και θυγατρικών το τραπεζικό, βιομηχανικό, εμπορικό και παραγωγικό γίγνεσθαι του πλανήτη, αληθεύει; Τι σχεδιάζουν άραγε και πως μπορούν θεωρητικά ανταγωνιστές να συζητούν μυστικά ; είναι τούτο θεμιτό και νόμιμο;

δ. Στην λέσχη φέρονται να μετέχουν πολιτικοί και μία σειρά «ειδικών» που προσκαλούνται τις περισσότερες φορές με άδηλα και άγνωστα κριτήρια. Ποια είναι αυτά τα κριτήρια και με ποιες προϋποθέσεις μπορεί να γίνει κάποιος μέλος της λέσχης;

ε. Ανακοινώνονται ή όχι στις συνεδριάσεις αυτές πολιτικές που πρέπει ή οφείλουν τα μέλη να εξυπηρετήσουν ; Πως μπορούν πολιτειακοί άρχοντες ή πολιτικοί να λαμβάνουν οδηγίες και εντολές από την λέσχη, όταν εντολείς τους είναι οι λαοί;

στ. Οι μονάρχες έχουν πολιτειακό ρόλο, οι πολιτικοί έχουν πολιτικό ρόλο και οι επιχειρηματίες έχουν σκοπό το κέρδος, ποιο κοινό στοιχείο και σκοπός τους ενώνει σε μυστική λέσχη ; τι μπορεί να υποθέσει κανείς ; μήπως τα ανωτέρω δεν μπορούν να συγκεραστούν εύκολα και πάντως νόμιμα; Μήπως στην λέσχη τελούνται ή αποφασίζονται παράνομες πράξεις;

ζ. Εχει γραφτεί ότι παγκόσμιοι οργανισμοί ελέγχονται από την λέσχη και η στελέχωσή τους γίνεται από πρόσωπα που η λέσχη αποφασίζει, είναι αληθές; Είναι επίσης αληθές ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση και η ευρωπαϊκή ενοποίηση, το κοινό νόμισμα της Ευρώπης κλπ. αποτελούν σχέδια της λέσχης ;

Μέχρι να δοθούν απαντήσεις σε αυτά και σε πολλά άλλα συναφή ερωτήματα, μπορώ και μπορεί κάθε πολίτης να υποθέσει και να δεχθεί με μεγάλο βαθμό πιθανότητας ότι πρόκειται για μία μυστική λέσχη προσώπων, που με άδηλους και παράνομους σκοπούς και τρόπους σχεδιάζουν την δράση τους στον πλανήτη, ελέγχοντας μεγάλο μέρος της οικονομίας και της πολιτικής. Ο απώτερος σκοπός τους η αλήθεια είναι οτι παραμένει άγνωστος, αλλά εάν κρίνουμε από την μεμονωμένη δράση ενός εκάστου και τον γενικό τρόπο δράσης (π.χ. μυστικότητα,δηλώσεις,διαρέυσεις), οι προθέσεις τους έναντι των ανθρώπων και των κοινωνιών δεν στρέφονται προς την δημοκρατία, την διαφάνεια και την βελτίωση των συνθηκών ζωής στον πλανήτη, αλλιώς τα πάντα θα ήταν ανοικτά και δημόσια.

Είναι επίσης σαφές ότι όσοι εμφανίζονται στα συνέδρια της λέσχης, απλώς εκπροσωπούν, δίδουν εντολές ανωτέρων τις οποίες λαμβάνουν και αναλαμβάνουν να υπηρετήσουν οι εντολοδόχοι.

Αυτοί οι τελευταίοι, οι εντολοδόχοι, προφανώς προβαίνουν σε παράνομες πράξεις, σε παραβάσεις καθηκόντων και κωδίκων συμπεριφοράς, καθώς δεν συμβιβάζεται η λήψη εντολών από άγνωστα μυστικά κέντρα αποφάσεων με την λαϊκή εντολή και τα δημόσια καθήκοντα.

Η δική μου πρόταση είναι να καταδειχθούν και να «μαυριστούν», να καταδικαστούν κοινωνικά από τους πολίτες της χώρας.

Να καταδειχθεί φανερά ότι δεν μπορούν να έχουν την παραμικρή ικμάδα κοινωνικής και ατομικής αξιοπιστίας αυτοί οι άνθρωποι που μετέχουν σε σκοτεινές μυστικές λέσχες.

Παρακολουθήστε παρακάτω την ταινία Endgame, του Alex Jones για την λέσχη Bilderberg.



To “Endgame” είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την “τελική λύση τους” για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό.

Στο “Endgame” ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελιτ διαμέσου των αιώνων.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ.

Διαβάστε επίσης την έρευνα μου για την Παγκοσμιοποίηση - Νέα Τάξη Πραγμάτων όπου θα βρείτε σημαντικό οπτικοακουστικό υλικό, και παράλληλα θα επιχειρήσω να αναζητήσω τα βαθύτερα αίτια της κρίσης, με ποιον τρόπο συνδέονται και ποιά συμφέροντα η πρόσωπα κρύβονται πίσω απο τις κουρτίνες της παγκοσμιοποίησης προσπαθώντας να επιβάλουν μια Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top