Select Menu

Μπορείτε να φανταστείτε κάτι τέτοιο; Ε, λοιπόν, φανταστείτε το!



Το Cue, μία εφαρμογή που οργανώνει τις προσωπικές μας πληροφορίες on line, συλλέγοντας δεδομένα που σχετίζονται με τους χρήστες, προσέφερε πρόσφατα υλικό για μία πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη: ο χρόνος που ξοδεύουν οι άνθρωποι για να απαντήσουν στα mail τους, μέσα στο 2012, αυξήθηκε κατά 10%.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του qz.com, η παραπάνω διαπίστωση ενδεχομένως οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι λαμβάνουμε ολοένα και περισσότερα mail, ενώ εκτιμήσεις της εταιρείας έρευνας αγοράς Radicati Group θέλουν τους χρήστες να λαμβάνουν μέχρι το 2015 πέντε επιπλέον mail την ημέρα.

Λαμβανομένης υπ 'όψη αυτής της τρέχουσας τάσης, εάν και εφόσον ο χρόνος ανταπόκρισης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνεχίζει να αυξάνεται σε ετήσια βάση κατά 10% και δεδομένου ότι ο μέσος χρόνος παράδοσης επιστολών από τα συμβατικά παραδοσιακά ταχυδρομεία είναι δύο ημέρες, εκτιμάται πως μέχρι το 2020 πιο γρήγορα θα επικοινωνεί κανείς με κάποιον άλλο μέσω χειρόγραφων επιστολών παρά στέλνοντάς του mail.

Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top