Select Menu

Αυτή η παρατήρηση έγινε από επιβάτη αεροπλάνου που απογειώθηκε από το Χιούστον στις 23 Δεκεμβρίου του 2012. Μπορεί να σκεφτεί κάποιος ότι αυτό οφείλεται σε μια αντανάκλαση του φωτός από το εσωτερικό του αεροπλάνου, και γι'αυτό ο επιβάτης που τραβά το βίντεο βάζει το χέρι του μπροστά, και από ότι φαίνεται δεν αλλάζει την παρατήρηση του άγνωστου αντικειμένου με οποιονδήποτε τρόπο.

Όταν διευρύνεται το αντικείμενο βλέπουμε ότι δεν είναι μια αντανάκλαση από το φως ... αλλά φαίνεται να είναι ένα στερεό αντικείμενο με ένα πολύ ξεχωριστό σχήμα.

Το βίντεο ήταν μεγαλύτερης διάρκειας αλλά έχει κοπεί και δείχνει μόνο το κύριο μέρος. Το αυθεντικό βίντεο έχει σταλεί στην FAA το οποίο επανεξετάζεται για να δώσει κάποια εξήγηση για το τι θα μπορούσε να ήταν.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top