Select Menu

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Ασφαλώς κι έρχεται η στιγμή της δικαίωσης για όλους όσους πολεμούν με όπλο την αλήθεια. Νόμος απαράβατος. Ετσι και τώρα, η δικαίωση μπορεί να άργησε περίπου ένα πεντάμηνο, αλλά ήρθε.

Ο "Λόγιος Ερμής", όπως και πολλά άλλα ιστολόγια, με κυριότερο τα "Αληθινά Ψέμματα" του φίλου και συναγωνιστή Γιάννη Αέρα, απο τη πρώτη στιγμή στήριξε τον Πάνο Καμμένο, τόσο στις καταγγελίες του όταν ακόμη ήταν στη Νέα Δημοκρατία, σχετικά με τα CDS και την πλεκγκτάνη που είχε στήσει μέσω των Μνημονίων ο Γ.Α.Παπανδρέου, όσο και στην τελική του απόφαση να δημιουργήσει τους "Ανεξάρτητους Ελληνες".

Πλήθος λαού τον ακολούθησε τότε, υπογράφοντας την περίφημη Ιδρυτική Διακήρυξη τόσο μέσω του Ιντερνετ όσο ακόμη και με επίσκεψη στον χώρο του νεοσύστατου κινήματος στην οδό Συγγρού. Πλήθος λαού, που ανήκε πρίν απο αυτό σε διάφορα πολιτικά κόμματα, είχε διαφορετικές ιδεολογικές γραμμές, αλλά τίποτε δεν τον εμπόδισε να διαγράψει το παρελθόν αυτό και να ενωθεί κάτω απο μιά σημαία, κάτω απο ένα κίνημα, κάτω απο έναν αρχηγό. Εναν αρχηγό που έδινε μια σοβαρή υπόσχεση, μιαν υπόσχεση ΖΩΗΣ θα λέγαμε, πως θα διεκδικήσει με νύχια και δόντια το χαμένο και τσαλαπατημένο δίκιο του. Εναν αρχηγό, που απελπισμένα επιζητούσε ο λαός και τον είδε στο πρόσωπο του Καμμένου.

Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως έπρεπε ή όπως, αν θέλετε, άρμοζε σε ένα τέτοιου είδους κίνημα. Ο Πάνος Καμμένος, αντί να εκμεταλλευτεί τον "θησαυρό" που είχε στα χέρια του, έναν "θησαυρό" αγνών Ελλήνων, απλών Ελλήνων της διπλανής πόρτας, απλών πλήν όμως ΑΞΙΩΝ, μορφωμένων, επιστημονικά κατηρτισμένων και το κυριότερο άφθαρτων, με αξίες και ιδανικά, επέλεξε την ...πεπατημένη του παλαιοκομματισμού. Και μάλιστα του ΑΙΣΧΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ παλαιοκομματισμό. Με την λογική του "Οποιος δεν συμφωνεί με τα μνημόνια, μπορεί να...έλθει μαζί μας", μάζεψε ό,τι παλαιοκομματικό σκουπίδι ξέρασε η ΝΔ και το έβαλε δίπλα του, συνεργάτη εξ απορρήτων και σιγά-σιγά δημιούργησε μια παρέα που αποτελείτο απο πολιτικάντηδες της πιο κακιάς μορφής, κάνοντας τον λαό αυτόν που τον ακολούθησε στο τέλος, να αναρωτιέται τι ακριβώς είναι αυτό που στην τελική υποστήριζε.

Η κλίκα αυτή των παλαιοκομματικών σκουπιδιών της ΝΔ, έκανε "κατοχή" στα γραφεία της Συγγρού, αποκλείοντας με τους συνήθεις τρόπους, την ανάδειξη νέων και αφθαρτων ανθρώπων που είχαν όραμα για την πατρίδα τους. Το πρώτο και καλύτερο θύμα όλης αυτής της ιστορίας, ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, ο οποίος κατασυκοφαντήθηκε αισχρά όταν άρχιζε πλέον να μιλά ανοιχτά για τον πόλεμο που δέχτηκε απο κάποιους, ώσπου στο τέλος απαξιώθηκε εντελώς. Το πράγμα όμως δε σταμάτησε εδώ. Παρά τις απίστευτες καταγγελείες πολλών απο τα νέα στελέχη για...νοθεία στις εκλογές και σκανδαλώδη υποστήριξη "ημετέρων" υποψηφίων, το... αυτί του Προέδρου πάλι δεν ίδρωσε. Και όχι μόνον αυτό, αλλά μερικοί έφτασαν και στο σημείο να μιλάνε για ...σκανδαλώδη ολιγωρία κατά τη διάρκεια των εκλογικών αναμέτρήσεων σε θεματα που αφορούσαν ψηφοδέλτια, εκλογικούς αντιπροσώπους, θέματα που αφορούσαν δηλαδή καίριους τομείς που στοίχισαν στο κίνημα πολλούς ψήφους! Τόσο, που οι φωνές άρχισαν να γίνονται...κραυγές που έκραζαν για σαμποτάζ εκ των έσω!

Τότε ήταν που άρχισε το ιστολόγιό μας αλλά κι εγώ προσωπικά, να επιτίθεται τόσο στο κίνημα, όσο και στο υπόλοιπο παλιοκομματικό σμάρι, αλλά και στον ίδιο τον Καμμένο προσωπικά, επίσημαίνοντας την απίστευτη ολιγωρία στα θέματα αυτά που ανέφερα πιο πάνω, στην υποκρισία κάποιων μεγαλόσχημων που δήθεν έκαναν ...αγώνα, βγάζοντας αναρτήσεις με παχιά λόγια στο Facebook για να εισπράττουν like και άλλα τέτοια φαιδρά. Σιγά-σιγά, ακολούθησαν κι άλλα ιστολόγια που έβλεπαν καθαρά αυτό που βλέπαμε εμείς και συμφώνησαν μαζί μας. Και αντί, τέλος πάντων, το αυτί του Προέδρου να εισπράξει κάτι απ όλα αυτά, να προβληματιστεί, να δεί πιο καθαρά τι συμβαίνει, να ψάξει να βρεί την αιτία όλης αυτής της κατάστασης, έδωσε με τον τρόπο του το σύνθημα στην απίστευτη αυτή κλίκα της σαπίλας, να μας ρίξει λάσπη. Οι τίτλοι των αναρτήσεων τους στο Facebook ενδεικτικοί:
"ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΟΥ ΕΡΜΗ", "ΒΡΩΜΙΚΟΣ ΛΟΓΙΟΣ", "ΠΟΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΛΟΓΙΟΥ ΕΡΜΗ" και άλλα τέτοια πολλά.

Η κλίκα αυτή όμως δεν σταμάτησε εδώ. Προχώρησε ακόμη παραπέρα. Στο σχέδιό της να ισοπεδώσει το νέο και πολλά υποσχόμενο κίνημα, αφού εξουδετέρωσε πλήρως τα πιο ..."επικίνδυνα" ανερχόμενα στελέχη (ένας απο αυτούς ήταν και ο Γιάννης Αέρας, ως εκρπόσωπος του μεγάλο κινήματος του ΣΙ.ΓΑ.ΠΑ), έστρεψε το βλέμμα προς τον Γενικό Δ/ντή του κινήματος, το μόνο αδιάφθορο, έντιμο και ικανό στέλεχος που είχε απομείνει, τον Ζώη Κολιό. Ο αρχι-προδότης Μαρκόπουλος, ένα πρωί, μπαίνει φουριόζος στο γραφείο του Καμμένου και απαιτεί την άμεση καρατόμηση του Κολιού, επειδή ο τελευταίος είχε το...θράσος να ...κάνει αγώνα και να δίνει κουράγιο σε ψηφοφόρους και οπαδούς του κινήματος σε συναντήσεις που έκανε ο ίδιος με δικά του έξοδα στη Κρήτη! Με το αιτιολογικό οτι...δεν ήταν αυτή η αρμοδιότητά του! Και μάλιστα, η απαίτηση έγινε στο τέλος εκβιασμός!

"Ή αυτός ή εγώ", ήταν η ...εντολή που έδωσε το κοπρόσκυλο αυτό στον εμβρόνητο Καμμένο!

Κι έτσι, μια Δευτέρα του Σεπτέμβρη, ενώ ο Κολιός ήταν ακόμη σε διακοπές στη Νάξο, "συνεδριάζει" δήθεν το...κομματικό συμβούλιο που απαρτιζόταν απο όλους αυτούς που σήμερα έδωσαν το σύνθημα για διάλυση και καρατομεί απο τη θέση του Γενικού Δ/ντή τον Ζώη Κολιό, ο οποίος και πληροφορήθηκε την καρατόμησή του απο το...ίντερνετ! Απίστευτη αλητεία, απο ...καθαρόαιμους ΑΛΗΤΕΣ! Οταν και πάλι βγήκαμε να το καταγγείλουμε εμείς πρώτοι ως ιστολόγιο, βρεθήκαμε και πάλι στο μάτι του κυκλώνα, με βαριές κατηγορίες στη πλάτη, οτι δήθεν τα...παίρνουμε, οτι ...χρηματιζόμαστε, οτι προσπαθούμε να ...διασπάσουμε το κίνημα ορμώμενοι εκ του πονηρού και άλλα τέτοια παραμύθια της Χαλιμάς.

Απο τότε, πέρασαν σχεδόν τρείς μήνες, μπήκε αρκετό νερό στο αυλάκι και μέσα σε αυτόν τον καιρό, οι δημοσκοπήσεις που άρχισαν να βγαίνουν σιγά-σιγά, έδειχναν και την αληθινή πλέον θέση στο πολιτικό γίγνεσθαι ενός - άλλοτε - κραταιού κινήματος. Μια θέση με θλιβερά ποσοστά, της τάξης του 5 με 6%, σκορπίζοντας απογοήτευση και προβληματισμό στους οπαδούς του κινήματος και δισφορία στις τοπικές και στα όποια εναπομείναντα μικροστελέχη. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ επέμενε στις επιλογές του, θεωρόντας ως - ούκ άνευ - το θέμα της απομάκρυνσης του αληταριού που είχε καταλάβει την κορυφή του κινήματος.

Και φτάνουμε στην περασμένη Κυριακή 9/12/2012, όπου ο Ζώης Κολιός σπάει τη σιωπή του στην εκπομπή "ΠΥΡΙΝΑ ΨΕΜΜΑΤΑ" του διαδικτυακού ραδιοφώνου του "Λόγιου Ερμή"  και καταγγέλει ανοιχτά πλέον όλη τη βρώμικη παρέα των Μαρκόπουλου, Γιαννάκη, Ζώη, Μανώλη και των συν αυτώ, για εσκεμμένη δολιοφθορά στο κίνημα, παρουσιάζοντας αδειάσειστα στοιχεία και ισχυριζόμενος οτι έχει μέχρι και ηχητικά ντοκουμέντα που έχει στην κατοχή του αποδεικνύοντας τη σαπίλα που είχε εγκατασταθεί σε ένα χώρο που τον τίμησε ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού λαού. Το αποτέλεσμα; Τεκτονικός σεισμός!
Οι...των συν αυτώ της παρέας (τα τσιράκια δηλαδή), βγάζουν αναρτήσεις στο facebook απειλώντας με μηνύσεις, ενώ μάλιστα είς εξ αυτών, ο οποίος και φέρεται να έχει και δικό του ιστολόγιο, ανεβάζει μια ανάρτηση όπου μιλάει για...καταδικες και εγκλήματα και ενσωματώνει μέσα σε αυτήν το γνωστό τραγούδι του Μαργαρίτη "Στο κελλί...33", υποννώντας σαφώς οτι ο Κολιός, απο αυτή τη στιγμή και πέρα, θα έχει να κάνει με τη δικαιοσύνη!!! (ισως όχι μόνο αυτός)

Ο Καμμένος τούτη τη φορά, επιτέλους...αντιδρά, αλλά απ την...ανάποδη! Αντί να λάβει σοβαρά υπ' όψη του τις επώνυμες πλέον καταγγελίες του πρώην φίλου και στενού συνεργάτη του, δίνει μια συνέντευξη τύπου και ...προαναγγέλει ...Συνέδριο(!!!) και όχι μόνο αυτό, αλλά και...αποκλείει απο αυτό τη ...συμμετοχή των ...διαφωνούντων (φωτογραφίζοντας τον Κολιό) και αγανακτισμένων οπαδών του κινήματος! Αγανακτισμένων με όλη αυτή την αρρωστημένη κατάσταση! Δηλαδή, ο άνθρωπος εντελώς στη...κοσμάρα του! Ή μήπως...όχι;

Αλλά ήρθε το απόγευμα της Δευτέρας, που ανέτρεψε τα πάντα και δικαίωσε εμάς, τον Κολιό, τους διαφωνούντες, τους πάντες δηλαδή που φώναζαν και ούρλιαζαν για τα έργα και τις ημέρες της βρώμικης παρέας των ΑΛΗΤΩΝ. Ο Μαρκόπουλος και ο συρφετός του, στην έκτακτη συνεδρίαση της Κ.Ο. του κινήματος, δίνει το σύνθημα για την πλήρη αμφισβήτηση του αρχηγού, κατηγορώντας τον για...σύμπλευση και έμμεση συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στα θέματα που αφορούσαν το Μνημόνιο, τις εξεταστικές επιτροπές, και πολλά άλλα. Ο Καμμένος οργίζεται και ξεσπάει, μετά απο αυτή τη σταγόνα που έκανε το ποτήρι να ξεχειλήσει και αποχωρεί εκτός εαυτού απο τη συνεδρίαση. Τα ρεπορτάζ απο παντού μιλάνε για επικείμενη διάσπαση του κινήματος, αλλά κανείς δεν τολμά να κατηγορήσει ευθέως τον Μακρόπουλο και τη παρέα του. Ωσπου ξημερώνει η αυριανή μέρα, όπου πρώτος ο Μανώλης στον ΣΚΑΙ δηλώνει οτι αποχωρεί και μάλιστα ξερνάει και την...αλήθεια για το περίφημο non-paper που ενώ ο Καμμένος είχε καταγγείλει - περίπου - ως πλαστό, στο τέλος μας πληροφορεί οτι επρόκειτο για ...κανονικό δημιούργημα δικό του και οτι έλεγε ψέμματα τότε, κατηγορώντας τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ως ...πλαστογράφο! Αλλη πυρηνική βόμβα στα θεμέλια του κινήματος!

Και ερχόμαστε στο ...χθές και το σήμερα, όπου όλα βγαίνουν στη φόρα και αποκαλύπτεται πλέον το ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ της βρώμικης αυτής παρέας, που καπηλεύτηκε τα οράματα ενός ολόκληρου λαού και πούλησε τα ιδανικά του. Το ρεπορτάζ του Newsbomb ενδεικτικότατο.

Ο ίδιος ο Χρύσανθος Λαζαρίδης - σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Λουκιανού Κάλλιμπαν - αποκαλύπτει οτι ο Μαρκόπουλος βρισκόταν απο καιρό σε επαφή με το...πρώην συνάφι του της Ν.Δ. και επιβεβαιώνει τόσο τις δικές μας υποψίες, όσο και τις υποψίες όλων των διαφωνούντων του κινήματος και φυσικά τον ίδιο τον Ζώη Κολιό, οτι υπήρχε εξ αρχής ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑΤΟΣ για το κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, δημιουργώντας Δούρειους Ιππους που θα δημιουργούσαν θύλακες μέσα στο νεοσύστατο κίνημα υποσκάπτωντας τα θεμέλιά του και όταν ερχόταν το πλήρωμα του χρόνου, θα το διέλυαν στα εξ' ών συνετέθη. 

Ο Σαμαράς είχε από την αρχή στη μπούκα του κανονιού τον επαναστάτη Καμμένο. Ουδέποτε είδε με καλό μάτι τις έρευνές του και τις αποκαλύψεις του για τα εγκλήματα του Παπανδρέου με τα CDS και το με ποιόν τρόπο φτάσαμε στο Μνημόνιο. ΟΥΔΕΠΟΤΕ. Ακόμη κι όταν ο ίδιος τα ...κατήγγειλε με παρρησία στα Ζάππεια Ι, ΙΙ. Κι όταν ο Καμμένος βγήκε πλέον ανοιχτά και άρχισε να μιλάει για πλήρη ασυμφωνία με το ίδιο το κόμμα του - τότε - φτάνοντας στο αποκορύφωμα της πράξης του που είχε ως αποτέλεσμα την  καταψήφιση του Μεσοπροθέσμου και του Μνημονίου ΙΙ πέρισυ τέτοια εποχή, το...όχι καλό μάτι μετατράπηκε σε μίσος και οργή για τον πρώην πλέον βουλευτή του. Αποφασίζοντας να τον ανακόψει πάση θυσία, έψάχνε να βρεί τρόπους που θα ήταν πιο αποτελεσματικοί απο τον συνήθες πόλεμο λάσπης μέσω των ιστολογίων που επρόσκειντο σε εκείνον και τις εφημερίδες τύπου "Παρασκευή και 13". Ενδεικτική ήταν η αμηχανία του π΄ρωην εκπροσώπου της ΝΔ τότε που έψαχνε να βρεί τρόπους ανάσχεσης του ρεύματος Καμμένου με τη λάσπη που εκτόξευε κάθε τρείς και λίγο, με μηδενικό αποτέλεσμα. 

Πού να φανταζόταν ο Σαμαράς οτι ο...ίδιος ο Καμμένος με τις επιπόλαιες και άκαιρες επιλογές του, θα του έδινε την απόλυτη λύση στο πρόβλημα αυτό! Και πράγματι, ο Καμμένος, μαζεύοντας όσους διαγραμμένους "δήθεν πατριώτες" μπορούσε απο τη Ν.Δ. που ...αντιστάθηκαν στο Μνημόνιο ΙΙ (ενώ στην ουσία αυτοί οι ίδιοι προσπαθούσαν να βρούν τρόπους επιβίωσης της πολιτικής τους καριέρας τρομάζοντας απο την οργή του κόσμου), τάζοντάς τους οφφίτσια και μέλλον στη...μελλοντική του κυβέρνηση (τόσο αέρα είχαν πάρει τα μυαλά του), έδωσε στο πιάτο τα όπλα με τα οποία θα τον εξαφάνιζε στο μέλλον ο Σαμαράς. Οι άνθρωποι αυτοί, με το που πάτησαν στο νεοσύστατο κίνημα το πόδι τους, έπιαναν στασίδι για το χειμώνα, που λέμε. Ο Καμμένος, θεωρώντας οτι έχοντας αυτούς δίπλα τους, τον Μαρκόπουλο, τον Ζώη, τον Γιαννάκη και την παρέα τους που κουβάλησαν σούμπιτη εκεί, είχε το ...καλύτερο συμβουλευτικό κλιμάκιο για τον πόλεμο που μόλις άρχιζε, παραγκωνίζοντας βάναυσα και γυρνώντας τη πλάτη σε όλους όσους τον στήριξαν ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ πιστεύοντας στο όραμά του για μια Ελλάδα απαλλαγμένη απ τη συμμορία της Μεταπολίτευσης. Μόνο που έκανε ένα λάθος: ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΗΡΞΕ ΜΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ. Με όλα τα κατάλοιπα και τις νοοτροπίες που θα μπορούσε να αφήσει αυτή η...κακή συναναστροφή. Κι έτσι, έπεσε στην παγίδα που του έστησαν αριστοτεχνικά οι - δήθεν - φίλοι του, προδίδοντάς τον την κατάλληλη στιγμή...

Σαν επιστέγασμα ή σαν επίλογο αν θέλετε, έχω να πώ τούτα. Οχι, δεν πυροβολώ τον Πάνο τον Καμμένο, παρά τη λάσπη που ο συρφετός του και ο ίδιος έριξε άδικα στο ιστολόγιό μας. Αντιθέτως μάλιστα. Παρά τα τραγικά λάθη του, ακόμη εξακολουθώ να τον θεωρώ πατριώτη. Την αγαπάει την Ελλάδα ο Καμμένος. Την πονάει, όπως όλοι μας. Στενοχωριέται με το κατάντημά της. Ακόμη κι όταν ήταν υπουργός, παρά τα κακά παραδείγματα που έπαιρνε απο τους τότε συναδέλφους του, εκείνος υπήρξε έντιμος και πατριώτης απέναντί της. Επραξε το καθήκον του ως έπρεπε σαν δημόσιος λειτουργός και σαν κυβερνητικός αξιωματούχος. Το αναφέρουν άλλωστε αυτό και τα απόρρητα τηλεγραφήματα των Αμερικανών που έφεραν στο φώς τα wikileaks. Δεν το λέω εγώ δηλαδή απο προσωπική εκτίμηση. Υπάρχουν ντοκουμέντα που αποδεικνύουν του λόγου το αληθές. Ο Καμμένος έπεσε θύμα της νεανικής ορμής του, της απειρίας του και του παλαιοκομματικού του παρελθόντος. Πίστεψε οτι με μπαγιατισμένα υλικά, θα μπορούσε να φτιάξει ένα υπέροχο φαγητό, αρκεί να το...πασπάλιζε με ...μυρωδάτα μπαχαρικά.

Γίνεται όμως αυτό αγαπητέ Πάνο;

Πίστεψε οτι με το να χρησιμοποιήσει μεθόδους της εποχής, όπως το facebook και το ιντερνετ γενικότερα, μεθόδους δηλαδή της γενιάς του, οτι θα...παρουσίαζε κάτι το νέο, το φρέσκο, το δημιουργικό, το...κάτι άλλο που χρειαζόταν η πατρίδα. Ομως το νέο και το φρέσκο, δεν μπορεί να υπάρξει με αλήτες τύπου Μαρκόπουλου και της κουστωδίας του. Το facebook και το ίντερνετ γύρισε μπούμερανγκ εναντίον του, με τη πρώτη στραβή. Οι φωνές πλέον δεν ακουγόταν στα καφενεία και στους δρόμους, ανώνυμα και απρόσωπα. ΑΚΟΥΓΟΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ. Γραπτώς, μέσω του twitter (το αγαπημένο του), του facebook και των ιστολογίων, που αυτός ο ίδιος στήριξε. Ακόμη θυμάμαι τον Θανάση τον Μπέλτσο που προσπαθούσε να δικαιολογήσει τα...αδικαιολόγητα. Την αμηχανία του στον τρόπο που απαντούσε στα οργισμένα μηνύματά μου. Θύμιζε τηλεοπτική καρικατούρα που μιλούσε και κραύγαζε μπροστά σε κάποιο τηλεοπτικό γιαλί, γνωρίζοντας πως βρίσκεται εκεί ασφαλής και μπορούσε να λέει ό,τι του κάπνιζε χωρίς συνέπειες. Οταν είδαν λοιπόν ο Καμμένος και όλοι αυτοί τη πραγματική δύναμη του όπλου του διαδικτύου, τότε τους έπιασε τρομάρα. ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΡΟΜΑΡΑ. Και έπρατταν τη μία γκάφα πίσω απ την άλλη. Ωσπου ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, η ...παρέα πέταξε τη μάσκα και το πυώδες απόστημα έσπασε...

Ο Μαρκόπουλος την ...κοπάνησε στο εξωτερικό (δήθεν για ...εργασίες της Βουλής), θα μείνει εκεί καμιά δεκαριά μέρες ώσπου να κοπάσει ο θόρυβος και μετά να επιστρέψει ήσυχα-ήσυχα και να πάρει το αντίτιμο της προδοσίας, που πιθανώς θα είναι κάποιο υπουργείο (πολλοί λένε για το Τουρισμού, αλλά παίζεται). Ο Ζώης, ως νέος και...πολλά υποσχόμενος, σίγουρα θα διαπρέψει ως μέλος του υπο ίδρυση "Ευρωπαικού κόμματος" που ετοιμάζει ο Σαμαράς. Ο Γιαννάκης, όλο και θα βρεί καμμιά ...τρύπα υπουργική να "τρουπώσει", ενώ ο υπόλοιπος συρφετός που έχει μάθει πώς να επιβιώνει με την αλάνθαστη μέθοδο του παρασιτισμού, θα βολευτεί στα σίγουρα σε κάποια θέση μέσα στη Βουλή ή σε κάποιο καλογιαλισμένο γραφείο κάποιας ΔΕΚΟ ή κάποιου άλλου κρατικού οργανισμού. Γιατί για κάτι παραπάνω...κομματάκι δύσκολο το βλέπω, λόγω έλλειψης προσόντων. Και η σεμνή τελετή θα λάβει τέλος...

Τέλος; Για τους "Ανεξάρτητους Ελληνες" ας ευχηθούμε πως όχι. Ας πούμε πως ο Πάνος Καμμένος ΕΜΑΘΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ. Δεν είναι ακόμη αργά για να αναθεωρήσει και να αλλάξει γραμμή πλεύσης. Ποτέ δεν είναι αργά. Οι ΑΝ.ΕΛ. έχουν μέλλον. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ. Είναι ένα κίνημα που εκπροσωπεί ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας. Αρκεί ο Καμμένος να ...εκμεταλλευτεί προς όφελός του αυτή τη δύσκολη, αλλά συνάμα και ΤΡΟΜΕΡΗ ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ που του παρουσιάζεται για να ανακάμψει. Αφού πεταχτούν ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ, να καλέσει πίσω όσα αξιόλογα στοιχεία απομάκρυνε με τη συμπεριφορά του (απόρροια της κακής συμβουλευτικής της αλητο-παρέας) να τους εμπιστευθεί και μαζί να χτίσουν το μέλλον που αξίζει η πατρίδα μας. Προσόντα υπάρχουν άφθονα. Ιδέες υπάρχουν πολλές. Ορεξη για δουλειά υπάρχει πολλή. Κάλεσμα ΕΝΩΤΙΚΟ λοιπόν και όλα θα πάνε καλά Πάνο. Θα το δείς.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top