Select Menu

Σε καμία περίπτωση δεν θα εγκριθεί από το γερμανικό κοινοβούλιο αύξηση της χρηματοδότησης προς την Ελλάδα, ώστε να καλυφθεί το δημοσιονομικό κενό.
Το κατέστησε σαφές ο αρμόδιος των Χριστιανοδημοκρατών (CDU) και των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU) για τα δημοσιονομικά Νόρμπερτ Μπάρτλε, ο οποίος ωστόσο διευκρινίζει ότι θα μπορούσαν να εγκριθούν μικρότερες αλλαγές και ελαφρύνσεις στο ελληνικό πρόγραμμα.

"Μια αύξηση του πακέτου βοήθειας, μετά βεβαιότητας, δεν θα την εγκρίνουμε", δηλώνει ο κ. Μπάρτλε στην εφημερίδα "Ράινισε Ποστ", αλλά επισημαίνει ότι για μικρές αλλαγές, όπως η ελάφρυνση των επιτοκίων, "θα μπορούσε να υπάρξει πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο".

Νωρίτερα η Bild, είχε κάνει λόγο για γερμανικό σχέδιο, ώστε η Ελλάδα να πάρει μια δόση μαμούθ 44 δισ. ευρώ, προκειμένου να αποφευχθεί η χρεοκοπία.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top