Select Menu

Εφοριακοί μηνύουν τοSchauble για φοροδιαφυγή 2 βιολιά (σχόλιο: γενικά το βιολί του ο υπουργός) είναι η αιτία που ο Γερμανοί εφοριακοί υπέβαλαν μήνυση για φοροδιαφυγή στον υπουργό οικονομικών Wolfgang Schauble. Μήνυση κατά του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών Wolfgang Schauble υπέβαλαν σύμφωνα με τη BILD γερμανοί εφοριακοί.

Σύμφωνα με την κατηγορία, ο Schauble ελέγχεται για παρακώλυση δίωξης για φοροδιαφυγή ύψους € 1,5 εκ από 2 γιαπωνέζες βιολονίστριες. Τον Αύγουστο του 2012 κατέσχεσαν τελωνειακοί υπάλληλοι στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης το βιολί αξίας € 1 εκ της γιαπωνέζας μουσικού Yuzuko Horigome, ενώ 2 μήνες αργότερα επανελήφθη το ίδιο με τη βιολονίστρια Yuki Manuela Janke. Η Janke είχε αφιχθεί, όπως η συμπατριώτισσά της, από την Ιαπωνία και η αξία του σπάνιου Stradivarius της εκτιμήθηκε στα € 6 εκ. 

Εις βάρος των 2 μουσικών υποβλήθηκε μήνυση για απόπειρα φοροδιαφυγής, καθώς έλειπαν τα απαιτούμενα έγγραφα για τη νόμιμη εισαγωγή των βιολιών στη Γερμανία. Η εφημερίδα σημειώνει ότι και στις 2 περιπτώσεις παρενέβη το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και διέταξε την παράδοση των 2 οργάνων στις βιολονίστριες. 

Η υπόθεση προκάλεσε εκνευρισμό στους τελωνειακούς και εφοριακούς, ώστε κατέθεσαν μήνυση κατά του Wolfgang Schauble.
Υ.Γ.: 40 χρόνια περίπου σκάνδαλα ο «αδιάφθορος»!!!

της Σοφίας Τ.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top