Select Menu

«Προετοιμάζουν “casus belli” και για ΑΟΖ! – Νταβούτογλου: «Όχι σε μονομερή ανακήρυξη» Αυτό που βλέπουν με ικανοποίηση οι Τούρκοι είναι μια φοβισμένη χώρα η οποία δεν προχωρά σε επέκταση των χωρικών της υδάτων στα 12 ν.μ., αφήνει τουρκικά πλοία και αεροσκάφη να θεωρούν το Αιγαίο τουρκική θάλασσα, δεν προχωρά σε εκμετάλλευση των δικών ενεργειακών αποθεμάτων, ούτε καν σε έρευνα, δεν προχωρά σε ανακήρυξη της ΑΟΖ. 

Από την πλευρά του, σχεδόν «παρακαλετά» ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών Δ. Αβραμόπουλος το μόνο που κατάφερε ήταν να ψελλίσει κάποιες λέξεις αναφορικά με την κατάργηση του “casus belli” από την τουρκική βουλή για την επέκταση των χωρικών υδάτων και να προσέχει η Τουρκία την ώρα που τα πολεμικά της σκάφη και αεροπλάνα περνούν το Αιγαίο «σουβλάκι» μη και έχουμε κανένα ατύχημα!

… Και φυσικά ο Νταβούτογλου έδωσε την «κατάλληλη» απάντηση: Μην τολμήσετε να προχωρήσετε σε ανακήρυξη ΑΟΖ! Με τέτοιο φοβισμένο, άτολμο και ηττοπαθή γείτονα ποια χώρα θα ήταν δυσαρεστημένη από τη γειτνίασή της με την Ελλάδα; Καμιά! Αυτό οι «φωστήρες» του ΥΠΕΞ το θεωρούν καλό επίπεδο σχέσεων! Για αυτό φτάσαμε στην περίλυπη θέση που έχουμε φτάσει ως έθνος.»
Διαβάζω στο defencenet.gr την 11/10/2012 …



Μυστικές Εταιρείες και «κύριοι»: Πως καταντήσαμε έτσι; Μα φίλοι μου χάρις στους «ηγέτες» της εκκλησίας «μας»; και τους «ηγέτες» της πολιτικής «μας»; από την Επανάσταση του 1821 μέχρι σήμερα και χάρις ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΑΥΤΩΝ των «κυρίων» ΜΕ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, (τα σημεία στίξεως στο κυρίων έχει σημασία για όσους καταλαβαίνουν τα χόμπι των επικυρίαρχων). Μην μου κάνετε την ανόητη ερώτηση τι εννοώ με τον όρο «μυστικές εταιρείες», αν δεν ξέρετε, βρείτε το μόνοι σας. Οι «μυστικές εταιρίες»σκότωσαν έναν άξιο άνθρωπο, τον πρώτο κυβερνήτη της ελεύθερης Ελλάδας, διάβασε Οι “μυστικές Εταιρίες” και ο Καποδίστριας

Για να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά ας δούμε τι έγινε από την επόμενη της Μεταπολιτεύσεως (tres sic mon ami). Βγαίνει στις εκλογές λοιπόν η Ν.Δ. που υποτίθεται λόγω του Καραμανλή ότι ήταν συνέχεια της ΕΡΕ (Εθνική Ριζοσπαστική Ένωση). Εθνική και Ριζοσπαστική ( ; ) Έχουμε χάσει τελείως τον μπούσουλα; Που ακούστηκε αυτό; Ακούστηκε όμως στα άδυτα των αδύτων, εκεί απ’ όπου τον προωθούσαν, για να σπάνε πλάκα με τους ανιστόρητους και γλωσσικά ανάπηρους Νεοέλληνες. Φυσικά καλά και σωστά είχε δοθεί ο τίτλος, (Εθνική και Ριζοσπαστική) γιατί αυτό ακριβώς έκανε, έσπασε τις ρίζες της χώρας.

Οι Μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις έθεσαν τις βάσεις της διαλύσεως της χώρας και της παραδόσεως μας στον Παντουρκισμό.

Πρώτον διέλυσαν τα ΤΕΑ (Τάγματα Εθνοφυλακής) και γίναμε η πρώτη χώρα στον κόσμο χωρίς Εθνοφυλακή!!!

Δεύτερον διέλυσαν την ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανικής Ανασυγκροτήσεως). Οι οποίες με εξοπλισμό και τεχνικούς του Μηχανικού και τη συμμετοχή πολιτών κατασκεύαζαν δρόμους, σχολεία, ξενοδοχεία, λιμάνια, γέφυρες και άλλα παρόμοια έργα υποδομής σε ολόκληρη την χώρα. Η ποιότητα κατασκευής ήταν πάντοτε άριστη. Ορισμένες από τις γέφυρες αυτές (μεταλλικές τύπου Belley) υπάρχουν ακόμη και σήμερα. Ο λόγος ήτανε απλός, για να αναδειχτούν τα νέα τζάκια, οι κατασκευαστές του δημοσίου που ξέρετε, που κατά σύμπτωση είναι και όλοι καναλάρχες Τουρκοκάναλων. Τεράστια συμφέροντα και περαιτέρω αποδυνάμωση του Ελληνικού Στρατού, δηλαδή του Ανοσοποιητικού Συστήματος κάθε χώρας. Καταλαβαίνετε τώρα;

Τρίτον διέλυσε την Ελληνική Χωροφυλακή με … Η Ελληνική Χωροφυλακή ήταν το πρώτο σώμα οργανωμένο στρατιωτικά με αστυνομικά καθήκοντα του τότε Ελληνικού Βασιλείου. Ο λόγος είναι πολύ απλός, δεν θέλανε μια αστυνομία με στρατιωτική οργάνωση. Αλλιώς δεν θα υπήρχε το πρόβλημα των «λάθρο» για να μην το πω αλλιώς.

Στο άρθρο μου «ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ, Χαλιφάτο και το Λουρί της Μάνας» αναλύω το βαθύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε τώρα. Ίσως να το καταλαβαίνετε εάν δεν έχετε παρωπίδες έιτε πολιτικές (τρομάρα σας) είτε οποιουδήποτε –ισμού (βλέπε Ταλιμπανισμού) σε συνάρτηση με όσα ανέφερα παραπάνω. Στο δε άρθρο μου «Μήπως η Συρία, η Ιορδανία και το Ισραήλ ξαναπέσουν στον Τουρκικό έλεγχο;» βλέπετε το τι μας ετοιμάζουν. Η οικονομική κρίση είναι για να ζαλιστείτε και να μιρλιάσετε, ώστε να σκύψετε το κεφάλι, ειδικά αν βλέπετε ειδήσεις στο χαζοκούτι.

Γιουσουφάκια και «κύριοι»: Μα πού είναι; ακούω κάποιους να ρωτάνε. Ακόμη να τα δείτε; Δεν πειράζει σε λίγο και άνευ σιέλου … ακούστε τον Μέγα Στρατηγό …

«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες… Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα. Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπούτσον» - Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1782-1827.


Πηγή

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top