Select Menu


«Με στόχο την ευκολότερη ένταξη και προσαρμογή των παιδιών της μειονότητας στο Δημοτικό Σχολείο, εξετάζεται η προοπτική στελέχωσης των υφιστάμενων δημόσιων νηπιαγωγείων με εκπαιδευτικούς που να κατέχουν τη μητρική γλώσσα των παιδιών της μειονότητας ή και της ίδρυσης μειονοτικών νηπιαγωγείων με δίγλωσσο εκπαιδευτικό πρόγραμμα;»

Με αυτή την ερώτησή της προς τον αρμόδιο υπουργό, η Μαρία Ρεπούση της κυβερνητικής ΔΗΜΑΡ, συντάσσεται με τους κύκλους του τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής, που ζητούν δίγλωσσα μειονοτικά νηπιαγωγεία.

Η βουλευτής της Α' Πειραιά, η οποία τονίζει πως «η Πολιτεία δεν πρέπει να ασκεί τιμωρητική πολιτική απέναντι στα παιδιά της μειονότητας παρά την ενδεχόμενη, σε κάποιες περιπτώσεις, ευθύνη των γονιών τους» (έτσι αποκαλεί την ταύτιση κάποιων μουσουλμάνων με το προξενείο της Κομοτηνής), ρωτά να μάθει και «αν προγραμματίζεται η έκδοση συγκεκριμένης εγκυκλίου ή η προώθηση άλλης νομοθετικής ρύθμισης που να δίνει άμεση λύση στο πρόβλημα».

Με λίγα λόγια, ζητά από την Πολιτεία να υποκύψει στον εκβιασμό του προξενείου!!!

Ε, μετά απο όλα αυτά, νομίζω ευλόγως αναρωτιόμαστε: Μήπως ΟΝΤΩΣ η κυρία Ρεπούση, είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ πράκτορας του τουρκικού κράτους; ΜΗΠΩΣ;

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top