Select Menu


Ότι λέμε ισχύει Πάντα…Η παραπάνω φράση , δια στόματος Πάνου Καμμένου , δυστυχώς δεν απευθύνεται σε πολίτες (ΑΛΗΘΕΙΑ) ούτε σε πράσινα άλογα (ΜΥΘΟΣ), αλλά σε μπλέ πρόβατα (ΨΕΜΑ).

Γράφει ο Γιάννης Αέρας 
για το ιστολόγιο ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ

Αφορμή να εκφραστώ έτσι , μου δίνει η προχθεσινή διαγραφή (και η απενεργοποίηση των σχολίων μου) από τον Πάνο Κομμένο στον τοίχο του στο FACEBOOK, όταν “τόλμησα” να σχολιάσω λεγόμενά του , αναφορικά με την παραίτηση της Άρτεμης Βαρδουλάκη από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Τα σχόλια μου δεν ήταν ούτε υβριστικά ,ούτε ψεύτικα ...Προφανώς , αυτό που εννοεί ο Πάνος Κομμένος , ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ , είναι να μιλάει μόνος στον τοίχο του, καμιά 500αριά χρήστες να βάζουν LIKE , άλλοι τόσοι να σχολιάζουν θετικά και ΟΠΟΙΟΣ γράφει κριτικάροντας, να διαγράφεται… Κάτι σαν τη Διαβούλευση του Καίσαρος με τους Πιστούς του δηλαδή. Το σχόλιό μου αναρτήθηκε ΕΔΩ, αλλά δεν θα το δείτε πουθενά πατώντας στο σύνδεσμο. Το σχόλιο μπορείτε να το δείτε στην φωτο που ακολουθεί :


Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:


Ο Γιάννης Αέρας (Διαχειριστής του ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ) και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Έχοντας παραδεχτεί ότι το ισχύον πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο, πεπαλαιωμένο και ξεπερασμένο απέναντι στον Έλληνα Πολίτη, από την πρώτη μέρα που στήθηκε ένα γραφειάκι στη Λεωφόρο Συγγρού, υπέγραψα την προσχώρησή μου σαν Ιδρυτικό Μέλος στους ΑΝ.ΕΛ. , πιστεύοντας την πολιτική επιχειρηματολογία του Πάνου Κομμένου, μιας και σαν Έλληνας θέλω να πιστεύω στην Ανεξαρτησία , της δικής μου και της χώρας μου…. και όχι στην Ανεξαρτησία της “ταμπέλλας και της μαρκίζας” (που όπως φαίνεται καταλήγει να είναι το μόρφωμα των ΑΝ.ΕΛ. σήμερα…)

Η μέχρι τότε πολιτική μου ενασχόληση, ήταν ποικίλη και παρούσα σε πολλούς σχηματισμούς που επιθυμούσαν την αλλαγή στη χώρα μας… Είχα δραστηριοποιηθεί πάλι σαν Ιδρυτικό μέλος , παρέα με τον γιατρό Δημήτρη Αντωνίου , στην ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ, στο κίνημα της ΑΜΕΣΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ DIMOPOLIS,GR , του δικηγόρου Γ. Κόκα και στα κινήματα της Πλατείας των Αγανακτισμένων όπου ήμουν πάντα παρών.

Σαν ενεργός Πολίτης , μετέφερα την “μέση κοινωνική άποψη” ενός Αγανακτισμένου Ελληνα Πολίτη , σε σειρά συνεντεύξεων στο ειδησεογραφικό κανάλι CNN , φιλοξενούμενος σε συζητήσεις παρέα με τον πρώην υπουργό οικονομικών Πέτρο Δούκα, Γιάννη Βαρουφάκη κ.α. (δείτε σχετικά ΕΔΩ , και ΕΔΩ ).
Το ίδιο συνέβη σε ρεπορτάζ του γερμανικού τηλεοπτικού σταθμού N-TV - RTL (δείτε σχετικά ΕΔΩ και ΕΔΩ )


Λόγω οικογενειακής συγκυρίας σαν διαζευγμένος πατέρας είχα δραστηριοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Κίνημα πολιτικό φορέα του ΣΥΓΑΠΑ ( Συλλόγου για την Ανδρική και Πατρική Αξιοπρέπεια ). Με το ΣΥΓΑΠΑ . Σαν εκπρόσωπος Αθηνών και έπειτα από συμφωνία συνεργασίας με τους ΑΝΕΛ , βρέθηκα τελικά να στεγάζομαι στη Γραμματεία κινημάτων (Γραφείο 5 του Νότη Μαριά) για να συνεισφέρω στους ΑΝΕΛ και προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά , εκπροσωπώντας τα 30000 εγγεγραμμένα μέλη του Συλλόγου…



Δυστυχώς όμως , η “φιλοξενία” μου στα Γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού , περιορίστηκε στα ψηφοθηρικά οφέλη της άντλησης ψήφων από τους πατεράδες  αλλά στο δια-ταύτα  ΜΗΔΕΝ…. Οι εκλογές πέρασαν και κάποια στιγμή , ένα “ Ευχαριστούμε και γεια σας” ήχησε στα αυτιά μου , σαν να ήμουν εθελοντής και όχι εκπρόσωπος  ενός γιγαντωμένου Κοινωνικού Κινήματος, αυτό του ΣΥΓΑΠΑ . Τα οφέλη από την ... «αφέλειά» μου , ήταν δεδομένα για τον Πάνο Κομμένο και στην ουσία , μια παλαιοκομματική αντιμετώπιση έδειξε ΠΑΡΟΥΣΑ στον καινούριο και πολλά υποσχόμενο μέχρι τότε πολιτικό σχηματισμό των ΑΝΕΛ

Να τονίσω εδώ ότι το ιστολόγιο που διαχειρίζομαι, τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, στήριξαν με σειρά αρθρων την προσπάθεια των ΑΝΕΛ , άρθρα που μπορείτε για του λόγου το αληθές να διαβάσετε ΕΔΩ.

Επίσης δείτε ΕΔΩ μια σειρά άρθρα που αφορούν τη συνεργασία του ΣΥΓΑΠΑ   με τους  ΑΝΕΛ



Η Περιβόητη ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

Φύκια για μεταξωτές κορδέλες, λέει μια Λαϊκή μας ρήση.


Διαβούλευση που επικοινωνιακά ξεστόμισε στα Μ.Μ.Ε. ο Πάνος Καμμένος , ποτέ δεν υπήρξε….Πολλά μέλη των ΑΝΕΛ το γνωρίζουν αυτό, άλλα μέλη τοποθετήθηκαν ζητώντας να γίνουν φόρουμ συζήτησης και παραγωγής Πολιτικής σκέψης και άλλα μέλη αρκέστηκαν στην ψευδό-διαβούλευση του FACEBOOK , αυτή την “δημοκρατικότατη “ διαβούλευση που διέγραψε το προφίλ μου από τη δυνατότητα σχολιασμού καθώς και τις αναρτήσεις μου, οι οποίες προφανώς “ενόχλησαν”…(προηγούμενη φωτογραφία).


Διαβούλευση άλλωστε δεν μπορεί να είναι ένας τοίχος του Πάνου Καμμένου στο FACEBOOK , όπου σχολιάζουν 1000 άτομα και άλλα 500 βάζουν LIKE. Διαβούλευση είναι, για τους μή γνωρίζοντες, ένα ειδικά διαμορφωμένο φόρουμ συζήτησης , όπου τα πεδία συζήτησης (THREADS) διαχωρίζονται σε ειδικά θέματα (TOPICS) , ώστε αυτοί που μετέχουν να γνωρίζουν που θα βρουν και θα σχολιάσουν το καθετί…. Ο αχταρμάς του FACEBOOK με 1000 άναρχα δομημένα σχόλια δεν αποτελεί διαβούλευση για τους γνωρίζοντες….. Το τονίζω, για τους γνωρίζοντες, διότι ο Πάνος Κομμένος επικοινωνιακά , μιλούσε στα ΜΜΕ για την ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, αλλά εννοούσε προφανώς το “τσίρκο” του FACEBOOK , το οποίο σαν διαχειριστής ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ,( διαγράφοντας για παράδειγμα σχόλια σαν τα δικά μου).

Άλλωστε, πληροφορίες μου , θέλουν τους ΑΝΕΛ να έχουν δημιουργήσει από τον Ιούλιο μια Μ.Κ.Ο. η οποία είναι σχετική με την περιβόητη Διαβούλευση , μιας και αφορά δημιουργία πολιτικής σκέψης και γνώσης (THINK TANK). Τώρα γιατί αυτή η Μ.Κ.Ο. παραμένει άγνωστη στους ΑΝΕΛ (ψηφοφόρους της βάσης) είναι προφανώς “αλλουνού Παπά Ευαγγέλιο”….

Κάποιοι "κακοπροαίρετοι" λένε πως η δημιουργία της έγινε για λόγους χρηματοδότησης, άποψη που σε καμία περίπτωση δεν ασπάζομαι. Με προβληματίζει όμως ότι δεν έχει γίνει γνωστή στην βάση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων ...Προς το παρόν “αρκούμαστε “ να διαβουλευόμαστε στο WALL του FACEBOOK , εάν και εφόσον βέβαια τα σχόλια μας είναι αρεστά

ΓΕΛΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ που δυστυχώς εμφανίζονται ως ΣΟΒΑΡΑ και καινοτόμα για πολιτικό σχηματισμό!!!

ΤΑ ιστολόγια που “ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ” και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Η ιδιότητά μου ως Διαχειριστής του ιστολογίου ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, μου έδωσε την δυνατότητα (όπως και σε άλλα ιστολόγια που στήριξαν τους ΑΝΕΛ) να διαδώσω επικοινωνιακά την πολιτική επιχειρηματολογία των ΑΝΕΛ , με συχνές δημοσιεύσεις και συνεντεύξεις. Άλλα ιστολόγια επίσης, έπραξαν το ίδιο, πιστεύοντας στο πολιτικό εγχείρημα του Πάνου Καμμένου, αλλά δυστυχώς κάποια στιγμή βρεθήκαμε μπροστά στον τοίχο της ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ που τελικά ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ στους ΑΝΕΛ. Αυτό το γράφω γιατί διαπίστωσα ότι σε οποιαδήποτε κριτική ασκήθηκε μεταγενέστερα στους ΑΝΕΛ από δημοσιεύματα μας, διάφορα σχόλια στο FACEBOOK μας εμφάνιζαν σαν ιστολόγια που “τα παίρνουνε” (κοινώς ότι χρηματιζόμαστε). Δηλαδή όσο γράφαμε ευνοϊκά και στηρίζαμε την προσπάθεια ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΜΕ και όταν ασκήσαμε (καλοπροαίρετα πάντα) κριτική αρχίσαμε να τα παίρνουμε….

Χαρακτηριστικό είναι το σχόλιο του Α. Μπέλτσου, Γραμματέα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο FACEBOOK, σχόλιο –απάντηση σε μία κυρία - χρήστη, που τον επικρίνει για τον τρόπο που αυτός την αντιμετώπισε ως άνθρωπο και ως Ελληνα για τα γραφόμενά της, αλλά και ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ εμμέσως (αφού δεν ονοματίζει), αλλά σαφώς (για όσους γνωρίζουν), σε δημοσιευσεις στον  ΛΟΓΙΟ ΕΡΜΗ και στα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ:

“δυστυχως αυτη ειναι η κακη πλευρα του διαδυκτιου.καθε καρναβαλλος και καθε πληρωμενο σκυβαλο ειτε απο την συγγρου ειτε απο του μαξιμου ειτε απο προθαλαμους μασωνικων επιγονων περνει ενα πληκτρολογιο για να διασυρει και να σπηλωσει πολιτες που δεν ταυτιζονται με τα σχεδια τους.γεμισαμε πληρωμενα τρολλακια .ωρα να βγουμε στους δρομους να τους αντιμετωπισουμε προσωπο με προσωπο...αν και οι χαφιεδες παντα θα κρυβονται.”

Συμπέρασμα: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη και χυδαιότερη Γκεμπελική μέθοδος , από αυτή της λάσπης του “τα παίρνουμε” με την παραμικρή κριτική που ασκούμε σε δημοσιεύσεις μας…


Τα Ιστολόγια που “ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ” και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Τα ιστολόγια που ΔΕΝ τα ”παίρνουν” είναι αυτά που προφανώς δεν ασκούν κριτική και τα βλέπουν όλα ρόδινα σχετικά με το κίνημα των ΑΝΕΛ….Αυτά λοιπόν τα “καλά και φιλικά” ιστολόγια δεν τυγχάνουν της κακής κριτικής του κου Μπέλτσου, ούτε διαγράφονται από τον τοίχο σχολίων του Πάνου Καμμένου. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό του ιστολογίου ΚΟΝΤΥΛΟΦΟΡΟΣ,  όπου διαβάζουμε ένα άρθρο για έναν ΣΥΡΙΖΑΙΟ (δηλαδή οπαδό του...ΣΥΡΙΖΑ!), ο οποίος, στις πρόσφατες διαδηλώσεις που έγιναν εναντίον της Μέρκελ, ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ που ανήκει σε αυτή την πολιτικη παραταξη και εκθαμβώθηκε από το ΘΑΡΡΟΣ των ΑΝΕΛ…. Ο τιτλος του αρθρου μιλαει για ενυπογραφο κειμενο, μόνο που όσο κι αν ψάξετε, υπογραφή δεν θα βρείτε. Ούτε κάν το ειδικό σχόλιο το οποίο απαιτείται σε τέτοιες περιπτώσεις, περι των στοιχείων του «επώνυμου» που ...βρίσκονται στη διάθεση του ιστολογίου, για ευνόητους λόγους.

Ας το δουμε λοιπον:


ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ - ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΤΥΛΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΙΟΣ


(κάντε κλίκ στον παραπάνω τίτλο για να μεταφερθείτε κατ΄ευθείαν στο κείμενο)

Πρέπει όμως εδώ να σημειώσουμε ότι αυτό το κείμενο που δεν υπογράφεται είναι αναρτημένο σε ένα ιστολόγιο του οποίου διαχειριστής είναι η κυρία Αλεξάνδρα Τράγκα, η οποία εργάζεται ως ιδιατέρα γραμματέας του Τέρενς Κουίκ του βουλευτη επικρατειας των ΑΝΕΛ!!!!Αρα, δε μιλάμε για κάποιο «ανεξάρτητο ιστολόγιο», αλλά για ένα...ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ιστολόγιο που γράφει και αναρτά οτιδήποτε έχει να κάνει με τη δράση των ΑΝΕΛ!


ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ (που δεν έγινε)

Πολλά από τα αυτά που προανέφερα, κατά την παραμονή μου στα γραφεία του κινήματος , ήταν ορατά από πολλούς εθελοντές και συντελεστές που στεγαζόταν στα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ. στη Λεωφ. Συγγρού…… Δηλαδή, παλαιοκομματισμός, νοοτροπίες “καρεκλο-κένταυρων” , διαβούλευση που ουσιαστικά δεν υπήρχε παρά μόνο στο χαώδες σκηνικό ενός τοίχου του FACEBOOK και άλλα πολλά συζητιόταν σε πηγαδάκια εθελοντών καθώς και σε τοπικές οργανώσεις, όπως αυτή του Αλίμου, όπου ήμουν μέλος. Μάλιστα υπάρχει η μαρτυρία συγκεκριμένου μέλους που είχε στείλει 15 e-mails με προτάσεις διαβούλευσης και δεν δέχτηκε ΚΑΝ ούτε μια απάντηση (αυτοματοποιημένου μυνήματος) του ύφους “Σας ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας, σύντομα θα σας απαντήσουμε”…

Σε προσωπικές μου διαπιστώσεις σε ανώτερα όργανα του κινήματος η απάντηση που έπαιρνα προσωπικά αλλά και άλλοι που είχαν ενστάσεις , ήταν ότι ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΛΥΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ. Ο Σεπτέμβριος πέρασε , το συνέδριο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα και στο μεταξύ τα σχόλια μας διαγράφονται από το FACEBOOK (την μοναδική - ο Θεος να την πει - πλατφοτρμα διαβουλευσης) ΑΠΟ Γκεμπελιστικους – διαχειρηστές που εκτελούν εντολές άνωθεν… Η λέξη συνέδριο , αποδείχθηκε για εμάς τους ρομαντικούς ΑΝΕΛ ,, άλλη μια “ντρίπλα” για να μην αντιδρούμε σε κακώς κείμενα (πάντα κατά την άποψή μας)

ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ

1. Παρακολουθώντας και αναδημοσιεύοντας (από το 2009 που ιδρύθηκαν τα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ) τις απόψεις του Πάνου Κομμένου περί Νέας Τάξης Πραγμάτων , διαπίστωσα στο λόγο του τον μοναδικό Έλληνα Πολιτικό που προσέγγιζε το πρόβλημα της χώρας μου , με διαπιστώσεις ευρύτερες από αυτές ενός μέσου Έλληνα πολιτικού (της νοοτροπίας ΠΑΣΟΚ εναντίον ΝΔ και ΝΔ Εναντίον ΠΑΣΟΚ). Ο Πάνος Κομμένος κατά την άποψη μου, ήταν ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που είδε πίσω από την τεχνητή διαμάχη των 2 μεγάλων ελληνικών κομμάτων και πίσω από την τεχνητή ελληνική κρίση τον εχθρό (ΝΤΠ) στο εξωτερικό και όχι στο εσωτερικό όπως έκαναν τα υπόλοιπα κόμματα

Ηταν κατά την άποψή μου ο πρώτος που είδε την επερχόμενη λεηλασία των φυσικών πόρων της Ελλάδας… Δυστυχώς όμως , διαψεύστηκα, βλέποντας τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να εξελίσσονται σε άλλο ένα ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.. Το ποσοστό του 11,5% στις πρώτες εκλογές του Μαίου και το τελικό 7,6 % στις εκλογές του Ιουνίου (με τη μείωση αυτή να έρχεται λόγω των γνωστών εκβιασμών και πλαστών διλημμάτων που τέθηκαν εντέχνως στο εκλογικό σώμα), ένα ποσοστό μεγάλο - κατα γενική ομολογία - για ένα νέο κίνημα ήρθε, το οποίο μεγάλο ποσοστό προήλθε χάρις σε εμάς , δηλαδή τους εθελοντές που εργάστηκαν ακούραστα και νυχθημερόν, τα κινήματα και τους Συλλόγους με τους οποίους συνεργαστήκαμε, τα 4.000.000 ευρώ της κρατικής χρηματοδότησης επίσης ήρθαν, αλλά η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ, ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ και άλλα πολλά, εμείς τα απλά μέλη του κινήματος τα περιμένουμε ακόμα κοιτώντας τον ορίζοντα…..ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ….

2. Αναγνώστες του παρόντος ιστολογίου που θέλησαν να βοηθήσουν, πατεράδες του ΣΥΓΑΠΑ τον οποίο εκπροσώπησα στα γραφεία της Συγγρού , φίλοι και συγγενείς μου, με ακολούθησαν στην συστράτευσή μου με τους ΑΝΕΛ… Αλλοι με την ψήφο τους και άλλοι πιο ενεργά , συμμετέχοντες ως εκλογικοί αντιπρόσωποι των ΑΝΕΛ σε εκλογικά τμήματα κατά τη διάρκεια των εκλογών….Μέλη του ΣΥΓΑΠΑ καθως και ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ , τοποθετήθηκαν ως εκλογικοί αντιπρόσωποι , όταν εθελοντικά προσφέρθηκαν να βοηθήσουν έπειτα από παραίνεσή μου….ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ,ΤΟΥΣ ΖΗΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ, ΔΗΛΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΣ .


3. Ενας αγωνιστής που γνώρισα το 2009 στην ιδρυτική συγκέντρωση της Ενωσης Πολιτών Ελλάδας , ήταν ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου. Από τους πρώτους αγώνες του , ήμουνα σαν ενεργός πολίτης δίπλα του και ο ίδιος με τίμησε, αφιερώνοντας μου την Κατάθεση Αίτησης Ακυρώσεως της από 08-05-2010 Δανειακής Σύμβασης Ελλάδος-Τρόικας (Γιαννης Παντζος=Γιαννης Αερας)…Τον ξανασυνάντησα στους ΑΝΕΛ σαν υποψήφιο Β Αθηνας , όπου επίσης τον τίμησα , φιλοξενώντας συνεντευξη στα ΑΛΗΘΙΝΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΔΩ . Η μη εκλογη του (για λόγους που ο ίδιος εχει αναφερει και τους οποιους εγω αμφισβητησα) με έκαναν με μια αναδημοσιευση μου εδώ να τον λοιδωρήσω…ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ , ΓΙΑΤΡΕ ΣΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ…ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΣ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Η εξέλιξη των πραγμάτων δείχνει ότι αυτό που στήθηκε στην αρχή, ονοματίστηκε και ενέπνευσε χιλιάδες Ελληνες ήταν ουσιαστικά μια ουτοπία. Μια πολιτική ουτοπία γιατί δυστυχώς είμαστε πάρα πολλοί εμείς που στις αρχές του 2012, βλέποντας που οδεύουν τα πράγματα και αντιλαμβανόμενοι τις κινήσεις εντυπωσιασμού των λοιπών κομμάτων, ψάχναμε εναγωνίως για ένα πολιτικό χώρο που θα είχε άλλη νοοτροπία, άλλη δυναμική. Και πολλοί από εμάς πιστέψαμε στο πάθος και το ήθος του Πάνου Καμμένου.

Κι ακολουθήσαμε τυφλά. Γιατί είχαμε ανάγκη την ελπίδα για ουσιαστική αλλαγή στην χώρα μας. Όμως αυτό που είδαμε μετεκλογικά ήταν απογοήτευση. Οι προ των εκλογών ΑΝΕΛ δεν έχουν καμία σχέση με τους μετά των εκλογών. Δεν ξέρω τι έπαιξε ρόλο. Το βόλεμα θα πουν κάποιοι, η χρηματοδότηση που έπονταν θα συμπληρώσουν τρίτοι, η μέθη της καρέκλας θα απαντήσουν οι άλλοι.

Η ουσία είναι πως εξαπατηθήκαμε. Γιατί αυτά που ήταν σημαίες του κινήματος προ εκλογών χάθηκαν μέσα στις διαδικασίες του κόμματος, μετά εκλογών.

Είμαι όμως ευτυχής και φύσει αισιόδοξος γιατί αντιλήφθηκα σχετικά γρήγορα ότι δεν μπορώ να συμπορευτώ πολιτικά με την λειτουργία και την ιδεολογία των ΑΝΕΛ και είμαι σίγουρος ότι στον ίδιο δρόμο είναι και πολλοί άλλοι. Άλλωστε η αφύπνιση λειτουργεί ως πυξίδα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε και μέσω του διαδικτύου και των ιστολογιών η αλήθεια μπορεί να είναι ναι μέν έξω αλλά στην ουσία δίπλα μας. Και είμαι σίγουρος πως ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΡΟΥΜΕ

Εις το επανειδείν λοιπόν.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ

Υ.Γ.1 Εδώ πρέπει να αναφέρω ότι ο πρόεδρος του ΣΥΓΑΠΑ Νίκος Σπιτάλας θα ανακοινώσει την λύση της συνεργασίας του κινήματος με τους ΑΝΕΛ λόγω μη τήρησης των συμφωνημένων,  γιατί στην επιτροπή οικογενειακών υποθέσεων που σύστησαν οι ΑΝΕΛ τοποθετήθηκαν 4 γυναίκες καταργώντας ουσιαστικά την αρχή της ισονομίας ενώ ο  ΣΥΓΑΠΑ που αφορά σε χιλιάδες πατεράδες ούτε καν κλήθηκε ή έτυχε όποιας ενημέρωσης. 


Υ.Γ.2 Παραθέτω τις διεγραμμένες δημοσιευσεις μου από τον τοίχο του Πανου Καμμένου τις οποίες είχα κρατησει σε αρχείο πριν αυτές διαγραφούν, καθώς και τους συνδεσμους, όπου δεν θα τις δείτε αναρτημένες λόγω Δημοκρατικης Διαβούλευσης στον ιστότοπο του FACEBOOK

https://www.facebook.com/AnexartitoiEllines/posts/410661658999844?comment_id=3834391&ref=notif¬if_t=like





Y.Γ.3 Στο Ιντερνετ αγαπητέ Πάνο, κανένα σχόλιο ΔΕΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, εκτός εάν είναι υβριστικό η ψευδές ...Οποιαδήποτε άλλη διαγραφή θεωρείται ΦΙΜΩΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ...Μια βόλτα στους όρους χρήσης σε εγκυρους ιστότοπους θα σου το αποδείξει .


"Ότι λέμε ισχύει Πάντα…"

NAI!  Συμφωνώ, αρκεί να το λέμε ΟΛΟΙ μαζί! Αν οτι λες ΕΣΥ Ισχύει και οτι λέω ΕΓΩ  Διαγράφεται, τότε μάλλον υπάρχει πρόβλημα εξουσίας.

Σε τελική, Ανεξάρτητος Ελληνας είναι αυτός που νοιώθει έτσι όχι αυτός που έχει την ταμπέλα. 



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top