Select Menu

Η υψηλή φορολογία (έως και 75%) που πρόκειται να επιβάλει ο Φρανσουά Ολάντ αναγκάζει πολλούς επιχειρηματίες να σκέφτονται το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν από τη χώρα.Ο επικεφαλής του οίκου μόδας Louis Vuitton, Μπερνάρ Αρνώ εμφανίζεται έτοιμος να εγκαταλείψει τη Γαλλία. Η εφημερίδα Libération από το πρωτοσέλιδό της στο πρωτοσέλιδό της με τον καυστικό τίτλο «Σήκω φύγε, πλούσιε μ…α!» δείχνει σαφές μήνυμα για την πρόθεση του Αρνώ να καταθέσει επίσημο αίτημα για να λάβει την βελγική υπηκοότητα. 

Ο ίδιος ο Αρνώ, πάντως, επιχείρησε να εξηγήσει την κατάσταση με τον εκπρόσωπό του να δηλώνει πως έχει κάνει αίτημα στην κυβέρνηση του Βελγίου για διπλή υπηκοότητα αλλά δεν αλλάζει τον ρόλο της Louis Vuitton στη γαλλική οικονομία. Ο Αρνώ με περιουσία που ξεπερνά τα 30 δισεκατομμύρια λίρες, δεν είναι ο μόνος που έχει καταθέσει τέτοιο αίτημα. Οι βελγικές Αρχές έχουν επιβεβαιώσει ότι υπάρχουν άλλες 43.000 αιτήσεις.


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top