Select Menu

– Τρεις επικεφαλής κομμάτων συνεργάζονται με σκοπό να διαπραγματευτούν το ποιός θα ανακοινώσει τα μέτρα
– Ένα κράτος με 300 βουλευτές και 2.500 χρόνια δημοκρατικής ιστορίας δεν μπορεί να έχει δικό του σύνταγμα και λειτουργεί ως προτεκτοράτο ενός άλλου κράτους με 400 χρόνια ιστορίας, το οποίο μάλιστα πριν 60 χρόνια είχε διαλυθεί.– Ένας πρόεδρος μιας βουλής κατηγορείται ευθέως με βαρύτατες ποινικές κατηγορίες και αποθεώνεται στη βουλή όταν τελικά αποφασίζει να μην παραιτηθεί από τη θέση του προέδρου.

– Ένας υπουργός οικονομικών δεν ξέρει να μετράει, αφού παρουσία δημοσιογράφων και καμερών δήλωσε ότι το διάστημα επιμήκυνσης είναι ΔΥΟ χρόνια και όχι τέσσερα, ήτοι για το διάστημα 2013 – 2016!!!

– Ένας υπουργός οικονομικών, ένας πρωθυπουργός, όλοι οι εθνικοί τραπεζίτες και οι συγκυβερνήτες, δεν κατανοούν ότι εάν αυξήσεις 100% το τίποτα, πάλι τίποτα θα είναι.

– Ένας απόμαχος της πολιτικής γνωστός για την λεπτότητα του, διορίζει στη βουλή αυτόν που τον βοηθάει να γράψουν το “μαζί τα φάγαμε”

– Επιβιβάζεσαι στον προαστιακό που ποτέ από τότε που πρωτολειτούργησε δεν έχουν πλυθεί τα καθίσματα και το εσωτερικό (ίσως για να αισθάνονται καλά οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν χωρίς να πληρώνουν), και που με 35 βαθμούς έχει καλοριφέρ ζέστης, γιατί μόνο αυτό λειτουργεί, ενώ στο δίπλα βαγόνι ο κλιματισμός λειτουργεί στους -12.

– Σε όλα τα ΜΜΜ (τραίνα, μετρό, τρόλεϋ, λεωφορεία, τραμ) όλοι οι “έξυπνοι”, οι μετανάστες και οι λαθρομετανάστες δεν έχουν πληρώσει ούτε για δείγμα στη ζωή τους, και το μόνο μέτρο που βρίσκουν οι φωστήρες είναι να αυξήσουν το κόστος μετακίνησης για να τιμωρήσουν τους μαλάκες που πληρώνουν!!!

– Όλοι ξέρουν ότι οι μεγαλοεκδότες και οι ΤρεμοΚαψηδοΠρετεντέρηδες έπαιξαν το ρόλο τους στην ΓΑΠοεποχή και τώρα, και κάθε βράδυ το πρώτο σε τηλεθέαση δελτίο ειδήσεων είναι το Mega.

– Όλοι βρίζουν τον Κυριακού και τους καναλάρχες για τα τούρκικα σήριαλ, και κάθε μέρα το βλέπουν και περισσότεροι, οι οποίοι την άλλοι μέρα επιδεικνύουν και τις γνώσεις στα τούρκικα στη δουλειά τους (όποιοι δουλεύουν ακόμα).


Τώρα που καταλάβατε το πνεύμα, συνεχίστε…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top