Select Menu


Σκηνές ''Φαρ Ουέστ'' εκτυλίχθηκαν μέσα σε νυχτερινό μαγαζί της Χερσονήσου στη Κρήτη, όταν Γερμανοί Τουρίστες αρνήθηκαν να πληρώσουν τον λογαριασμό.

Η παρέα των Γερμανών αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και διασκέδασε στο γνωστό μαγαζί της Χερσονήσου, δε δέχτηκαν να πληρώσουν, λέγοντας πως οι Έλληνες είναι εκείνοι που τους οφείλουν χρήματα!

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν και ακολούθησε... σύρραξη. Με τους Γερμανούς να φεύγουν από το χώρο δαρμένοι.

Είναι η πρώτη φορά-τουλάχιστον στη συγκεκριμένη περΣυιοχή- που σημειώνεται τέτοιου είδους περιστατικό, με φόντο το... Μνημόνιο.

Αναστάτωση προκλήθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Χερσόνησο της Κρήτης, όταν μία παρέα Γερμανών τουριστών αρνήθηκε να πληρώσει τον λογαριασμό που είχαν κάνει προφασιζόμενοι το... ελληνικό χρέος.

Όπως δημοσιεύει το flashnews.gr, η Γερμανοί κατανάλωσαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και όταν ήρθε η ώρα να φύγουν αποφάσισαν να μην πληρώσουν αλλά να υποστηρίξουν κιόλας πως οι Έλληνες είναι αυτοί που τους χρωστούν.

Μετά από λογομαχίες το κλίμα έγινε «θερμό» στο μαγαζί, με αποτέλεσμα οι Έλληνες να μην ανεχθούν την συγκεκριμένη κατάσταση και οι Γερμανοί τουρίστες να φύγουν δαρμένοι και με αρκετούς μώλωπες από το μαγαζί.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top