Select Menu


Γράφει ο Βασίλης Μπόνιος

Οδεύουμε ολοταχώς στον Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο. Αλίμονο σ΄εκείνους που δεν θέλουν να δουν τα σημάδια που πυκνώνουν. Η μόνη ελπίδα να αποφευχθεί είναι μια απρόσμενη συμμαχία των ΗΠΑ με την Κίνα σε περίπτωση που όπως όλα δείχνουν καταρρεύσει η ευρωζώνη.

Ήδη η Γαλλία του ανύπαρκτου Ολάντ "ντε Φινές" είναι έτοιμη να παραδοθεί στη Μέρκελ. Τον Ιούλιο μπαίνουν νέοι έκτακτοι φόροι στη Γαλλία ενώ πολύ σύντομα θα υπάρξει πετσόκομα στους μισθούς και τις συντάξεις.

Παρόλα αυτά το ευρώ δεν θα αντέξει. Ακόμη κι αν υπάρξει πολιτική ένωση στα πρότυπα των ΗΠΑ με ενιαίο ευρωπαικό στρατό ο οποίος θα αναλάβει την φύλαξη των ευρωπαικών συνόρων, το εγχείρημα δύσκολα θα επιτύχει για ένα και μόνο λόγο:

Άργησε να έλθει.

Έπρεπε ταυτόχρονα με την γέννηση του ευρώ να υπάρξει πολιτική και στρατιωτική ενοποίηση της Ευρώπης.

Τώρα είναι μάλλον αργά.

Την διάλυση της ευρωζώνης τρέμει φυσικά και ο Ομπάμα γιατί ήδη αισθάνεται την καυτή ανάσα του συντηρητικού Μιτ Ρόμνευ.

Ο Ρόμνευ όπως όλα δείχνουν θα επιχειρήσει να πετσοκόψει τα κονδύλια που πηγαίνουν στο περίφημο κράτος πρόνοιας για χάρη των πολεμικών βιομηχανιών που αποτελούν και το βαρύ πυροβολικό της εξαγωγικής βιομηχανίας των ΗΠΑ. Για να διασωθούν οι ΗΠΑ πρέπει να πατηθεί το κόκκινο κουμπί του πολέμου στην Ευρώπη κι αυτή τη φορά η Μέρκελ θα έχει δώσει μια πειστική αφορμή για να καταδικασθεί από τους ιστορικούς του μέλλοντος, ότι ήταν εκείνη που πυροδότησε την παγκόσμια ανάφλεξη.

Την μυρωδιά δε του πολέμου, οσμίστηκαν πολύ νωρίς οι οικογένειες Ρότσιλντ και Ροκφέλερ που αποφάσισαν να ενώσουν τις αυτοκρατορίες τους, μπροστά στη παγκόσμια κόλαση που έρχεται.

Μέσα σ' αυτό το σκηνικό η Ελλάδα πρέπει να διαλέξει, από τώρα, τους συμμάχους της μα πάνω από όλα πρέπει να διαθέτει πολιτική ηγεσία-κι αυτό αφορά όλο το κομματικό φάσμα-η οποία δεν θα μας προδώσει...

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Το άρθρο αυτό του Βασίλη Μπόνιου στο "Κουρδιστό Πορτοκάλι", συνοδεύτηκε και με ένα -το λιγώτερο - περίεργο σχόλιο, το οποίο και δημιούργησε μια σχετική αίσθηση στο διαδίκτυο, μιας και δημοσιεύτηκε στα μπλόγκ Ἑκτακτο Παράρτημα, Αττικά Νέα (της δημοσιογράφου Πόπης Σουφλη), Post.gr και Παρλαπίπας. Το μεταφέρουμε κι εμείς ΑΥΤΟΥΣΙΟ και τα συμπεράσματα δικά σας.
Οταν φτάνει πλέον και ο Μπόνιος , συγγραφέας του παρόντος άρθρου να τολμάει να αναφέρει τόσο καθαρά την πραγματική εικόνα στην διεθνή γεωστρατηγική σκηνή, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.
Τότε ήρθε η ώρα να βεβαιώσω και γω με την σειρά μου οτι ΗΡΘΕ η ΩΡΑ... που ο Ελληνικός Στρατός θα γράψει νέες σελίδες στην Ιστορία αυτού του τόπου.
Τα παλικάρια μας είναι έτοιμα εδώ και καιρό... βρίσκονται με ηθικόν Ακμαιότατο και καρδία με Σθένος.
Συμπληρώνω... 

Απότομη αύξηση της Ρωσικής δύναμης στην Αρμενία. 50.000 στρατιώτες των Ρωσικών ειδικών Δυνάμεων βρίσκονται απο χθές στην Αρμενία.
Η 3η Στρατιά του Τουρκικού Πυροβολικού είναι σε Κόκκινο Συναγερμό απέναντι απο την Κύπρο.
Ρωσικά Μαχητικά Σκάφη του Ναυτικού έχουν δημιουργήσει έναν περιεργο μαχητικό κλοιό στην Μεσόγειο.
Οι Κυπριακές Στρατιωτικές Δυνάμεις Βρίσκονται σε Ετοιμότητα.
Οι ΤηλΕπικοινίες Παρουσιάζουν κενά.
Η Ελληνική Ηγεσία το γνωρίζει απο χθές βράδυ(;).
Σήμερα είχαμε έκτακτο υπουργικό (υπήρξε στ΄αλήθεια;). Επισπεύθηκε η παραλαβή των Αρμάτων μάχης απο ΗΠΑ.
Οι Πομάκοι της Θράκης πρίν απο 4-5 ημέρες μαζικά άδειασαν τα ράφια των Σούπερ Μαρκετ.(κάτι γνωρίζουν)
Αδέλφια ή Ελλάδα Πρέπει να Σωθεί.
Χρειάζεται Ελληνες Πολιτικούς και όχι Ορτινάτσες της Ευρώπης. Είμαστε Μονοι μας.
Ελληνικέ ΛΑΕ είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση. Προετοιμάσου. Μα πάνω απο όλα προσέξτε τους εντεταλμένους αλλοδαπούς.
Αυτά μπορώ να πώ ... αυτά έγραψα.
Δυστυχώς τολμάω να σας ενημερώσω σε δύσκολη στιγμή, άλλα ... δεν μπορώ να γράψω.

Τί συμβαίνει ρε παιδιά, παραμονές εκλογών; Έχουμε χάσει επεισόδια; ΄Η μήπως μας κρύβουν πράγματα που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ;

Εγινε χτές όντως έκτακτο υπουργικό συμβούλιο με θέμα τις κινήσεις αυτές των Ρωσικών και Τουρκικών δυνάμεων; Είχαμε όντως πρόβλημα με τις τηλεπικοινωνίες του Στρατού;
Οι Πομάκοι της Θράκης άδειασαν όντως τα Σούπερ Μάρκετ;

Μια υπεύθυνη απάντηση από την υπηρεσιακή κυβέρνηση μπορούμε να έχουμε; ΄Η θα είμαστε έρμαιο στις διαδόσεις του ενός και του άλλου;

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top