Select Menu

Βουνά άρχισαν να σχηματίζουν οι μαύρες σακούλες στους διαδρόμους του υπουργείου Οικονομικών, ενώ οι καταστροφείς εγγράφων έχουν πάρει «φωτιά», όπως άλλωστε γίνεται κάθε φορά που αναμένεται… αλλαγή φρουράς.

Οπως λένε υπηρεσιακοί παράγοντες που περιμένουν το αποτέλεσμα της κάλπης, αυτή τη φορά η καρέκλα του υπουργού Οικονομικών δεν χαρακτηρίζεται απλώς ηλεκτρική αλλά βγάζει… σπίθες, καθώς από την επομένη κιόλας των εκλογών η πίεση θα είναι αφόρητη τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και εκτός συνόρων.

Εκτός όμως από το πρόσωπο του νέου υπουργού, με ενδιαφέρον αναμένονται και τα πρόσωπα που θα τον πλαισιώσουν, καθώς δεν είναι μυστικό ότι τόσο ο σημερινός επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων Γιώργος Ζανιάς όσο και ο γενικός γραμματέας Ηλίας Πλασκοβίτης έχουν ιδιαιτέρως «βαρύ» χαρτοφυλάκιο, με συνεχή παρουσία στις διαπραγματεύσεις με τη Τρόικα και όπως είναι λογικό οι αντικαταστάτες τους θα πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα.

Εκτός αν επαληθευθούν εκείνοι που δεν αποκλείουν παραμονή τους στη θέση τους, τουλάχιστον για ένα μεγάλο μεταβατικό χρονικό διάστημα, γράφει το iefimerida.gr

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top