Select Menu

Γράφει ο Nicolas Tz

Παραφροσύνη, θράσος ακόμα και πολιτική αλητεία θα μπορούσε να πει κανείς ότι διακρίνει τους αρχηγούς των πρώην μεγάλων κομμάτων. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων κουνάνε το δάκτυλο στους εκπροσώπους που όρισε ο λαός για να κυβερνήσουν και να μας βγάλουν από το τέλμα που μας έριξαν οι "πρώην".Και σαν να μην έφτανε αυτό μόνο, ο ίδιος ο λαός δέχτηκε κριτική για το τι αποφάσισε να ψηφίσει. Λογικό και επόμενο αφού ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. κώφευαν και νόμιζαν ότι βρέχει όταν τους έφτυνε κατάμουτρα ο Ελληνικός λαός, έβγαζαν τα ΜΑΤ και χτυπούσαν στο ψαχνό τον λαό που ήταν σε απόγνωση. Τώρα που η συνταγή χάλασε λοιπόν , τώρα που το συμβόλαιο θανάτου της Ελλάδας και των πολιτών της βγαίνει εκτός σχεδίου, βγήκαν στα δικά τους μ.μ.ε. και παρέα με τα αφεντικά των Βρυξελλών να τρομοκρατήσουν και να απειλήσουν τον κόσμο.

Μας λένε ότι μπορούν να συγκυβερνήσουν μαζί με αυτούς που θέλουν να τους καθίσουν στο σκαμνί, μας λένε ότι θα πάνε παρέα όλοι μαζί να διαπραγματευτούν πάνω σε αυτά που πριν πολύ μικρό χρονικό διάστημα έβαλαν την υπογραφή τους, μας λένε ότι και κωλοτούμπες(συνηθισμένο άθλημα τους τελευταίους μήνες)  θα κάνουν φτάνει να συνεχίσουμε το μνημόνιο και να ξεπληρώσουμε τους τοκογλύφους.

Κύριοι των πρώην μεγάλων κομμάτων θα έπρεπε να ντρέπεστε. Οι μεγάλοι ηγέτες τουλάχιστον αποδέχονται μεγαλόκαρδα την ήττα τους, αποδέχονται την θέση που τους έστειλε ο λαός και σιωπούν. Σιωπούν, και όταν έρθει η ώρα λογοδοτούν. Μιλούν για ευθύνες της ακυβερνησίας που υπάρχει αυτοί που τόσα χρόνια με πράξεις ή παραλήψεις τους μας έφτασαν εδώ που είμαστε. Μιλούν για δημοκρατία αυτοί που φοβόντουσαν ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα όπως ο διάβολος το λιβάνι. Τα ψέματα που έχετε αραδιάσει κύριοι είναι χωρίς προηγούμενο. Δημόσιοι οργανισμοί, ΔΕΚΟ και ασφαλιστικά ταμεία είναι ζημιογόνα για έναν και μόνο λόγο,.Δεν τοποθετήσατε τους κατάλληλους διαχειριστές σε αυτούς τους οργανισμούς και τα αποθεματικά τους τα κλέψατε στο όνομα των ομολόγων του Ελληνικού δημοσίου που αργότερα κουρεύτηκε. Και τώρα συνταξιούχοι και μισθωτοί πληρώνουν τα ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ. Αλήθεια πόσο δίκαιο είναι αυτό; Ειδικά ο κύριος Σαμαράς που είχε σπουδές στις Η.Π.Α. θα έπρεπε να ήξερε ότι τα πάντα είναι θέμα διαχείρισης-management, αντ' αυτού όμως έβαζαν τα "δικά τους παιδιά" να διαχειριστούν ελέω κομματικών αλλά και άλλων συμφερόντων την δημόσια περιουσία και τώρα μας λένε για ζημιογόνο δημόσιο τομέα και ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας.

Νοσοκομεία (πιράνχας),πρώην υπουργείο υπ.ε.χω.δε. και υπουργείο εθνικής αμύνης είναι λίγα από τα πεδία όπου έχει εξανεμιστεί το δημόσιο χρήμα. Βατοπέδια, ασφαλιστικά ταμεία, πολεοδομίες, ολυμπιακά έργα. Ποιος έχει την ευθύνη για όλα αυτά; Ο λαός; Κανένα ίχνος ντροπής από αυτούς που τάχα κόπτονται για το εθνικό συμφέρον, κανένα ίχνος ντροπής από αυτούς που θέλουν να διαδραματίσουν ηγετικό ρόλο. Ο λαός ξέχασε πως είναι το χαμόγελο, έχασε την ζωή του και τώρα ακούει για πολλοστή φορά εκβιασμούς και απειλές σε συνεργασία με τα αρπαχτικά της Ε.Ε.

Τολμούν και λένε ότι οι νέες δυνάμεις που αναδείχτηκαν την 6η Μαΐου δρούν σε βάρος των Ελλήνων επειδή αρνούνται να γίνουν συνένοχοι της παρελθούσας  πολιτικής.Ενώ μέχρι τώρα πα.σο.κ και ν.δ. δρούσαν υπέρ των Ελλήνων.Αυτό είναι γελοίο εκ μέρους σας, να κοροϊδεύετε κατάμουτρα τον Ελληνικό λαό. Επίσης αυτό το ανέκδοτο του προέδρου της δημοκρατίας και του σεβασμού που πρέπει να έχουμε προς το πρόσωπό του πρέπει να τελείωσει. Τον σεβασμό τον έχασε την 28η Οκτώβρη που σύσσωμο τον εξεγερμένο  λαό της Θεσσαλονίκης τον αποκάλεσε "φασίζουσα μειοψηφία". Κύριε πρόεδρε της δημοκρατίας είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ να ακούτε τον λαό και όχι την κυρία Μέρκελ. Οι συμπατριώτες μου θα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους στους εκβιασμούς και τις απειλές. Να κάνουμε ένα βήμα εμπρός, αφήνοντας πίσω τους υπάλληλους της Μέρκελ.Δε είναι θέμα πολιτικής ρητορείας. Είναι θέμα της επιβίωσής μας και της αξιοπρέπειάς μας.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top