Select Menu

Με την έντονη διάθεση χιούμορ που τον χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος της απερχόμενης κυβέρνησης άφησε ανοιχτή την πόρτα σε ενδεχόμενη πρόταση του ονόματός του για τη διαδοχή του Κάρολου Παπούλια και δήλωσε υπέρμαχος του αιτήματος για κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας.

Απαντώντας σε ερωτήσεις των χρηστών του διαδικτύου, στο ΠΑΣΟΚ Web tv δήλωσε αντίθετος στον τρόπο χρηματοδότησης των πολιτικών κομμάτων από το κράτος και υποστήριξε ότι τα ίδια τα μέλη του κόμματος και οι ψηφοφόροι, θα πρέπει να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που απαιτούνται για τις προεκλογικές περιόδους ενώ θα πρέπει να τεθεί όριο χρηματοδότησης από το κράτος και να απαγορευτεί η χρηματοδότηση των κομμάτων από επιχειρήσεις.

Ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου, απάντησε με χιούμορ στην ερώτηση εάν θα ήθελε να αναλάβει την Προεδρία της Δημοκρατίας, λέγοντας: «Ωραία ιδέα και σημειώνω ότι έχω ένα οπαδό»! Ως ένθερμο οπαδό προφανώς χαρακτήρισε τον χρήστη που του υπέβαλε την σχετική ερώτηση ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Κάρουλου Παπούλια εκτιμώντας ότι «βρέθηκε σε δύσκολες καταστάσεις και ανταποκρίθηκε με επιτυχία στο έργο του»

Στη συνέχεια επανέλαβε ότι πρέπει επιτέλους να αλλάξει το υπάρχον εκλογικό σύστημα και απηύθυνε έκκληση στον πρόεδρο του κόμματος, Ευάγγελο Βενιζέλο να θέσει θέμα κατάργησης του σταυρού προτίμησης. Ζήτησε επίσης την κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης, αρκεί βεβαίως οι ψηφοφορίες στη Βουλή για την άρση της ασυλίας να είναι μυστικές...

Στη διαδικτυακή του συνέντευξη αποκάλυψε ότι είναι σύμφωνος με τη πρόταση της Ελβετίας να φορολογηθούν οι εκεί καταθέσεις Ελλήνων ώστε ένα μικρό ποσό από τις καταθέσεις να το εισπράξουν οι ίδιοι οι Ελβετοί και το υπόλοιπο να έρθει στην Ελλάδα!

Ασχολίαστο δεν έμεινε ούτε το θέμα με τις μίζες στο δημόσιο για το οποίο είπε χαρακτηριστικά ότι... στην περιοχή του λειτουργεί μία δημόσια υπηρεσία όπου «τα παίρνουν όλοι» αλλά δεν μπορεί να κινήσει νομικές διαδικασίες επειδή δεν έχει στοιχεία να το αποδείξει.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top