Select Menu

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΜΙΑΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

Τις τελευταίες ώρες στο παρασκήνιο ακούγονται πολλά.

Για πακτωλό επιταγών και απλήρωτων γραμματίων που είναι έτοιμα να εξαργυρωθούν από ντόπιους εκπρόσωπους της τρόικας που χρησιμοποιώντας παραδόπιστους μαυραγορίτες είναι έτοιμοι να εξαγοράσουν όσες καθαρές-ακόμα-συνειδήσεις έχουν απομείνει.

Το σχέδιο είναι απλό και γι αυτό, διαβολικό και αξεπέραστο. Τα τηλεοπτικά κανάλια, το μοναδικό ακόμα μέσον που έχει μαζική επιρροή στο ευρύ κοινό, αντιμετωπίζουν ένα πλήθος σοβαρών προβλημάτων. Οι ιδιοκτήτες τους είναι πνιγμένοι στα χρέη. Και στις ακάλυπτες επιταγές. Όσα ελεύθερα πουλιά ακόμα κεηλαδάνε, με ένα σμπάρο υποσχέσεων, θα πέσουν στη γη. Αντίτιμο για την συστοιχία της μπαταριάς, να σταματήσουν να αφυπνίζουν και να ξεσηκώνουν τον κόσμο μιλώντας για μνημόνια, τρόικες και “άλλες τέτοιες μπούρδες” που ακόμα και οι πιο αντιμνημονιακοί πολιτικοί και δημοσιογράφοι τις έριξαν στον κάλαθο των αχρήστων.

Στο τοπίο των “άγριων ζώων”, έχουν απομείνει ακόμα δύο, άντε τρείς ελεύθεροι. Που μιλάνε. Η εντολή από τους έχοντες τις επιταγές εξαγοράς στα χέρια, είναι σαφής: Κόφτε τους. Καιρός φέρνει τα λάχανα…

Ιδωμεν. Θα σας κρατάμε ενήμερους…

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top