Select Menu


Γράφει ο Χάρης Παυλίδης

Αυτό που συμβαίνει απόψε στην Αθήνα, είναι το ίδιο που συμβαίνει κάθε φορά σε βάρος της Δημοκρατίας και του ίδιου του λαού. Γιατί αύριο κάποιοι θα έχουν χάσει την περιουσία τους και κάποιοι τις δουλειές τους. Κι όλα αυτά γιατί δεν υπήρχε και δεν υπάρχει κράτος. Όλοι αυτοί που συντονισμένα καίνε και λεηλατούν, δεν καταλύουν την έννομη τάξη. Απλώς την επιβεβαιώνουν. Ας σταματήσουμε πλέον να ζούμε με ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Στις πλάτες της χώρας και του λαού παίζονται μεγάλα συμφέροντα. Και τα μεγάλα συμφέροντα εκμεταλλεύονται το θυμό και την οργή του κόσμου, ώστε να την «αξιοποιήσουν» προκειμένου να τη στρέψουν στη συνέχεια εναντίον του λαού και φυσικά των εθνικών συμφερόντων.

Είναι ξεκάθαρο και όσοι δεν το βλέπουν είτε είναι επιεικώς ανεπαρκείς, είτε διευκολύνουν συνειδητά τα συμφέροντα να λεηλατήσουν την Ελλάδα αφού προηγουμένως υπονομεύσουν τη Δημοκρατία και το κοινοβουλευτικό σύστημα. Οι ευθύνες του κράτους είναι τεράστιες γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που η Αθήνα βρίσκεται στο έλεος μερικών εκατοντάδων τραμπούκων, φρενοβλαβών και πρακτόρων. Δεν είναι δυνατόν ο αρμόδιος υπουργός και η ηγεσία της Αστυνομίας να μη γνώριζαν ότι, κάποιοι θα επιχειρούσαν να εκμεταλλευθούν τις ειρηνικές διαδηλώσεις των πολιτών και να μετατρέψουν την Αθήνα σε εμπόλεμη ζώνη.

Και μόνο ότι από το απόγευμα μέχρι πριν από λίγο(23:00) υπολογίζεται ότι έπεσαν πάνω από 300 βόμβες μολότοφ-εμπρηστικές και εκρηκτικές- φανερώνει ότι βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο ανωμαλίας που έχει στόχο τη Δημοκρατία. Και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι γι αυτό που συμβαίνει φέρουν μεγάλη ευθύνη ο λαϊκισμός που είναι διάχυτος σε όλο το πολιτικό σύστημα, αλλά και η εμμονή των Ευρωπαίων και της τρόικα που με τις υπερβολές τους προσέφεραν το άλλοθι που αναζητούσαν οι δυνάμεις της ανωμαλίας. Ο πολιτικός κόσμος πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να δώσει ένα οριστικό τέλος σ’ αυτή την παρακμιακή εικόνα που σχηματίζεται για τη χώρα μας.

Και πρέπει να το κάνουν απόψε.

Ανοχή τέλος!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top