Select Menu


Άναψαν τα αίματα στη Βουλή, που «είδε» σήμερα πρωτοφανείς σκηνές και έντονους λεκτικούς διαξιφισμούς ανάμεσα στον υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο και τα κόμματα της Αριστεράς, ενώ η κίνηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργου Μαυρίκου να πετάξει προς τα υπουργικά έδρανα της Ολομέλειας το κείμενο του νομοσχεδίου πυροδότησε το κλίμα.

Αφορμή, ήταν η αντίδραση των κομμάτων της Αριστεράς στη διαδικασία του κατεπείγοντος που συζητείται το νομοσχέδιο.

«Θα κάνει το γύρο του κόσμου η εικόνα του κ. Μαυρίκου και η πράξη του αυτή. Εξευτελίζετε τη χώρα. Την εκθέτετε σε κίνδυνο την οδηγείτε στην καταστροφή», τόνισε έντονα ενοχλημένος ο κ. Βενιζέλος.

Όση ώρα ο κ. Βενιζέλος προσπαθούσε να εξηγήσει γιατί είναι ασφυκτικά τα χρονικά πλαίσια για τη χώρα και πρέπει να ψηφιστεί άμεσα το νομοσχέδιο, οι βουλευτές όχι μόνο από το ΚΚΕ και το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πολλοί ανεξάρτητοι αντιδρούσαν έντονα.

Για αρκετή ώρα, ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος προσπαθούσε να κατευνάσει τα πνεύματα προς όλες τις κατευθύνσεις καλώντας όλους να επιδείξουν ψυχραιμία και νηφαλιότητα αυτές τις κρίσιμες στιγμές.



«Ασκείτε βία και τραμπουκίζετε. Είναι απαράδεκτη η στάση σας. Δεν θα περάσει η αντίληψη του ΚΚΕ και άλλων κομμάτων που θέλουν να οδηγήσουν τη χώρα στη καταστροφή στο όνομα του πιο ακραίου λαϊκισμού», αντέτεινε ο κ. Βενιζέλος.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top