Select Menu



Μόσχα, 16 Ιανουαρίου 2012, RIA Novosti
Mετάφραση: Πύρινος Λόγιος

"Ο κόσμος αντιμετωπίζει μια σοβαρή συστημική κρίση", δήλωσε ο Ρώσος πρωθυπουργός Βλαντιμίρ Πούτιν, σε άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του προεκλογικού αγώνα του και στην ημερήσια εφημερίδα Izvestiya.

"Χάρη στην κλίμακά μεγέθους τους, οι παγκόσμιες ανισορροπίες του σήμερα είναι τέτοιες που δύσκολα μπορούν να ξεπεραστούν στο πλαίσιο του σημερινού συστήματος", έγραψε ο πρωθυπουργός.

"Βασικά, αυτό που ο κόσμος αντιμετωπίζει σήμερα είναι μια σοβαρή συστημική κρίση, μια τεκτονική διαδικασία της παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Πρόκειται για μια καθ' όλα ορατή εκδήλωση μετάβασης σε μια νέα πολιτιστική, οικονομική, τεχνολογική και γεωπολιτική εποχή ", δήλωσε ο Πούτιν.

Τόνισε επίσης ότι "ο κόσμος εισέρχεται σε μια ταραγμένη περίοδο. Η περίοδος αυτή θα είναι μακρά και επίπονη. Κανείς δεν πρέπει να τρέφει ψευδαισθήσεις".

Στη Ρωσία θα διεξαχθούν νέες προεδρικές εκλογές στις 4 Μαρτίου 2012. Ο Πούτιν, ο οποίος κατείχε τη θέση στις προεδρικές για την περίοδο 2000-2008, θεωρείται η πιο πιθανός υποψήφιος για να τις κερδίσει.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top