Select Menu


Γράφει ο Θ. Σωτηρίου

Στις 11 Σεπτεμβρίου 1991 και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ο Πόλεμος στον Κόλπο, ο τότε Πρόεδρος των ΗΠΑ, George H. Bush δήλωσε ενώπιον του αμερικανικού Κογκρέσου:

«Βρισκόμαστε σε μια μοναδική και εξαιρετική στιγμή. Η παρούσα κρίση στον Περσικό κόλπο, παρόλο που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους, ταυτόχρονα μας προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να προχωρήσουμε προς την κατεύθυνση μιας νέας ιστορικής περιόδου συνεργασίας. Μέσα από αυτούς τους ταραγμένους καιρούς, ο στόχος μας – η δημιουργία μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης-μπορεί να επιτευχθεί.. Εκατό γενιές έχουν αναζητήσει αυτό το άπιαστο μονοπάτι προς την ειρήνη, ενώ χιλιάδες πόλεμοι μαίνονται σε ολόκληρη την έκταση της ενεργούςανθρώπινης παρουσίας. Σήμερα, η Νέα Παγκόσμια Τάξη αγωνίζεται να γεννηθεί σε ένα κόσμο εντελώς διαφορετικό από αυτόν που ξέραμε….Ο 21ος αιώνας έρχεται σαν ένας φωτισμός από χιλιάδες φώτα (The21st century is arriving like an illumination of a thousands lights)…»

Ο όρος Νέα Παγκόσμια Τάξη που ακούστηκε επίσημα, δεν ήταν καινούργιος. Ήδη από τις αρχές του 1900, πρωτοαναφέρθηκε, από τον Βρετανό πολιτικό Cecil Rhodes, η ιδέα μίας Νέας Παγκόσμιας Τάξης και κατ’ εκείνον, είχε την έννοια της επιβολής, από την Βρετανία και τις ΗΠΑ, μίας Ομοσπονδιακής Παγκόσμιας Κυβέρνησης (Federal World Government), με επίσημη γλώσσα την αγγλική, η οποία θα έφερνε την παγκόσμια ειρήνη. Ο όρος υιοθετήθηκε αργότερα, από τους Ναζί (“Neue Ordnung”). Η ιστορία όμως πάει ακόμα πιο πίσω…



Στα 1776 ιδρύεται στο Ίνγκολσταντ της Βαυαρίας, από τον Adam Weishaupt, ένα μυστικό Τάγμα μασονικής δομής και ιδεολογίας, που έμεινε γνωστό ως το Τάγμα των Πεφωτισμένων (Illuminati). (σ.σ. Ενας απο τους σκανδαλωδώς πιο ευνοημένους ανθρώπους του συστήματος, ο συγγραφέας Ντάν Μπράουν, έχει ασχοληθεί με το θέμα αυτό στο βιβλίο του "Αγγελοι και Δαίμονες" που έγινε και ταινία πρόσφατα απο τον Ρόν Χάουαρντ. Οχι όμως με τρόπο που να αποκαλύπτει την αλήθεια γύρω απο αυτό το σκοτεινό τάγμα, τουναντίον, το κείμενό του είναι παντελώς ανιστόρητο και διαστρεβλωτικό, σε σημείο που έκανε πολλούς να πιστέψουν πως...οι Illuminati είναι οι - περίπου "Αγγελοι της Φώτισης" και πολεμούν τους ...φορείς του σκότους, την Εκκλησία!!! Και έχει πληρωθεί "αδρά" για την υπηρεσία του αυτή στο παγκόσμιο σύστημα!)
Κεντρικός στόχος του Τάγματος η προώθηση και εγκαθίδρυση μίας ενιαίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης ταυτόχρονα με την καταστροφή των παραδοσιακών αξιών του χριστιανισμού και την εμφάνιση μιας ανώτερης φυλής υπερ-ανθρώπων που θα αναλάμβαναν την εξουσία και θα καθοδηγούσαν τον πλανήτη σε μία χρυσή εποχή ειρήνης και ευημερίας…

Ο Πρώσος Βαρώνος Κλοτζ, μέλος του Τάγματος, είπε :

«Θα δημιουργήσουμε ένα παγκόσμιο κράτος,… το κράτος των ενωμένων ατόμων, πρώτα την Ευρωπαϊκή και έπειτα την Παγκόσμια δημοκρατία…Όλοι οι άνθρωποι θα γίνουν ένα έθνος…» . Ο ίδιος ο Weishaupt είχε πει : «Θρησκεία πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε ένα ενιαίο κόσμο, ένα παγκόσμιο λαό… Πρέπει να εργαστούμε στα θεμέλια.»

Στα τέλη του 1770, μέλη του Τάγματος πέρασαν στην Αμερική. Το παράξενο είναι, ότι το 1782, το σύμβολο των Illuminati μπήκε στο πίσω μέρος της επίσημης Μεγάλης Σφραγίδας των ΗΠΑ, κάτι που είχε μείνει κρυφό, έως ότου μετά από 150 χρόνια τοποθετήθηκε στο χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου. Στην σφραγίδα υπάρχει ένα γνωστό αποκρυφιστικό και μασονικό σύμβολο, το τρίγωνο με το μάτι του Ρα,του Αιγυπτιακού θεού του Ήλιου, καθώς και η φράση στα λατινικά Annuit Coeptis  (πάνω) που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει "Η Πρόνοια ευνόησε τα εγχειρήματά μας" και Novus Ordo Seclorum (κάτω) που κυριολεκτικά σημαίνει "ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ" !!! καθώς και η ημερομηνία 1776 (στα λατινικά MDCCLXXVI) που είναι η ημερομηνία ίδρυσης του Τάγματος!…

Σήμερα, όμως, δεν γίνεται λόγος για απλή (και αυτονόητη) συνεργασία των κρατών, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικουμένης. Η ανάγκη μίας τέτοιας διακρατικής συνεργασίας, είχε οδηγήσει το 1945, αμέσως μετά τον καταστροφικό Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο , τα κράτη στην δημιουργία της Οργάνωσης Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), με τη ελπίδα να μην ξαναζήσει ο κόσμος την φρίκη του πολέμου. Παρόλα αυτά, μέσα σε πέντε δεκαετίες (από το 1945 έως το 1998) περισσότεροι από 37 εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν σε περισσότερους από 340 πολέμους… Περαιτέρω ο ΟΗΕ ιδρύθηκε, πάνω στην βάση του σεβασμού για την ξεχωριστή κυριαρχία του κάθε κράτους – μέλους.Σήμερα, όμως πρέπει να προχωρήσουμε πιο πέρα. Πρέπει να οδηγηθεί ο κόσμος από τον αποτυχημένο θεσμό των κρατών – εθνών, στο μοντέλο της παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Μέσα στην γενική απογοήτευση για την έλλειψη ισχυρών ηγετών, θα πρέπει να προβάλει ένας ισχυρός ηγέτης, ο οποίος θα κυβερνήσει τον κόσμο και θαοδηγήσει την ανθρωπότητα στην χρυσή εποχή της ειρήνης και τηςευημερίας. Έτσι το κρυφό όραμα των Πεφωτισμένων σιγά - σιγά παίρνει σάρκα και οστά προς την κατεύθυνση της Παγκόσμιας Κυβέρνησης υπό την ηγεσία Ενός παγκόσμιου Κυβερνήτη.

Μεγάλο ρόλο παίζουν διάφοροι οργανισμοί λίγο ή καθόλου γνωστοί στον περισσότερο κόσμο, όπως η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η Τριμερής Επιτροπή, η Λέσχη της Ρώμης, το Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων και άλλες. Και από την άλλη πλευρά οι πολυδιαφημιζόμενες (μέσα από βιβλία, τηλεόραση και κινηματογράφο) δοξασίες του κινήματος της Νέας Εποχής διαμορφώνουν ένα κοινωνικό πλαίσιο στήριξης που έχει αναλάβει να προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος μέσω διαφόρων συμβόλων, άρθρων, ταινιών που έχουν καλά κρυμμένα σύμβολα και ιδέες μέσα στα σενάριά τους (ο Ντάν Μπράουν που λέγαμε), απαξίωση η και εκφυλισμός του ίδιου του Ιησού Χριστού ως Θεού και Σωτήρος, διακωμώδηση και ευτελισμός των συμβόλων άλλων θρησκειών, όπως ο Μωάμεθ και ο Μουσουλμανισμός κλπ.

Ο πλανήτης γη και οι κάτοικοί του έχουν ένα ιστορικό ραντεβού με ένα παγκόσμιο υπερδικτάτορα. Ο Ιωάννης στο δεύτερο μεγάλο του βιβλίο μετά το Ευαγγέλιό του, την Αποκάλυψη, έχει ήδη σκιαγραφήσει το προσωπό του, τον χαρακτήρα του, τις επιδιώξεις του και το ποιόν του. Δεν τον ονομάζει με κάποιο όνομα συγκεκριμένα, απλά τον αποκαλεί Θηρίο

Θα είναι ο τελευταίος μεγάλος δικτάτορας της ιστορίας.

Θα είναι ένας άνδρας απίστευτης ευφυΐας και ικανοτήτων, ένας αληθινά χαρισματικός ηγέτης – έτη φωτός μακριά από οποιονδήποτε μεγάλο ηγέτη της ανθρωπότητας. (σ.σ. θυμηθείτε ένα άρθρο που είχαμε δημοσιεύσει πριν ένα περίπου χρόνο κι έκανε πάταγο, απο ένα δημοσίευμα της αυστραλέζικης εφημερίδας The Australian και που περιέγραφε τον νέο "εκλεκτό" της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ως τον επόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ). Ο Paul Mazur είχε πει:

«Προκειμένου να ελέγξουμε τις ποίκιλες γραφειοκρατίες του πλανήτη μας, θα πρέπει να αναπτυχθεί ένα πολιτικό γραφείο και πάνω από αυτή την ομάδα είναι πιθανό να προΐσταται ένας και μόνο άρχοντας, ο κυρίαρχος της Τάξης, ο ολοκληρωτικός δικτάτορας».

Η έλλειψη ισχυρών ηγετών θα υπερκαλυφθεί, από αυτόν τον σούπερ ηγέτη που θα δώσει στον εξαπατημένο κόσμο την ψευδαίσθηση της παγκόσμιας ειρήνης και αδελφοσύνης των λαών, κάτω από την φωτισμένη ηγεσία του. Θα είναι ταυτόχρονα ο Αβατάρ, ο απόλυτος πνευματικός δάσκαλος, όπως τον εννοούν οι οπαδοί της Νέας Εποχής. Αυτός που θα φέρει την φώτιση στο ανθρώπινο γένος. Θα υψώσει τον άνθρωπο. Τα διάφορα θαύματα θα έρθουν να επισφραγίσουν τον χαρισματικό χαρακτήρα του…Η εικόνα του θα υπάρχει παντού,αλλά όχι όπως την είχαν τοποθετήσει διάφοροι ηγέτες απολυταρχικών καθεστώτων (Χίτλερ, Στάλιν, Μάοκλπ). Ο Ιωάννης στην "Αποκάλυψή" του μας δίνει μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα περιγραφή της "Εικόνας του Θηρίου", όπως τον αποκαλεί (Αποκάλυψη, κεφ.13, στίχος 5)

Σήμερα μιλάμε για ολογραφικές εικόνες, όχι φωτογραφίες σε τεράστια κάδρα. Ο Larry Gosshorn, κορυφαίος στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και διευθυντής της “Robotics International”, εξηγεί:

«Η τεχνολογία έχει προχωρήσει, έτσι ώστε μπορεί να κατασκευασθεί μία εικόνα, (όπου, σημειωτέον, στην γλώσσα της πληροφορικής λέγεται.. icon!), μέσω τηλεοπτικής σας συσκευής, με την χρήση τρισδιάστατων γραφικών και ολογραφημάτων να προβάλουν έναν άνθρωπο φυσικού μεγέθους μπροστά από την τηλεόρασή σας, κάμπτοντας τις φωτεινές ακτίνες! Δεν θα μπορέσετε να καταλάβετε αν το άτομο είναι ζωντανό, εκτός βέβαια, αν βάλετε το χέρι σας μπροστά από τις φωτεινές ακτίνες».

Περαιτέρω, το πορτρέτο του Παγκόσμιου Ηγέτη (Αντιχρίστου) σκιαγραφείται από την Αγία Γραφή. Άρα θα είναι ένας σαγηνευτικός ρήτορας, ένας πραγματικός λαοπλάνος...


Σημείωση Ιστολογίου: Αναμφίβολα ζούμε σε αυτήν ακριβώς την εποχή, την οποία προείπαν - εκτός του Ιωάννη - κι ένα σωρό παλαιοί και σύγχρονοι Αγιοι της θρησκείας μας. Εγώ προσωπικά, όταν πρωτοάκουσα τις έννοιες "Παγκόσμιος Δικτάτορας" και "Παγκόσμια Κυβέρνηση" ήμουν σε ηλικία 15-16 ετών - πρίν απο 30 περίπου χρόνια δηλαδή - μέσω κάποιων κειμένων ενός Αρχιμανδρίτη και μοναχού του Αγίου Ορους που έτυχε να πάσουν στα χέρια μου και προσπαθούσα να καταλάβω, με τα δεδομένα εκείνης της εποχής, πως αυτό θα μπορούσε να είναι εφικτό. Σε μια εποχή όπου ο Ψυχρός Πόλεμος ήταν σε έξαρση, οι διαμάχες βρισκόταν παντού, η Ευρωπαική Ενωση είχε μόλις αρχίζει να δημιουργείται κλπ, η έννοια της Παγκόσμιας Δικτατορίας μου φάνταζε σαν ένα παραμυθάκι για μικρά παιδιά και εν πάσει περιπτώσει, πολύ, μα πάρα πολύ μακρινό και ίσως και επιστημονικής φαντασίας μελλοντικό σενάριο. Πού να μπορούσα να το φανταστώ οτι όχι μόνο θα ζούσα να το έβλεπα, αλλά και οτι θα συμμετείχα κιόλας στον αγώνα ενάντια σε αυτήν την προοπτική! Ισως πραγματικά, να μην έχουμε δεί τίπ[οτε ακόμη ακι τα χειρότερα να είναι μπροστά μας, ποιός μπορεί να ξέρει... Αυτό όμως που πρέπει να θεωρείται δεδομένο, είναι οτι οι γραφές ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ και κατα συνέπεια, οπωσδήποτε θα πρέπει να βρισκόμαστε σε εγρήγορση. Και με τα μάτια ορθάνοιχτα...

Πύρινος Λόγιος

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top