Select Menu


Στην ίδρυση ενός νέου πολιτικού φορέα είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Πάνος Καμμένος, ανακοινώνοντας ταυτόχρονα το οριστικό του διαζύγιο με τη ΝΔ.
Σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής», ο κ. Καμμένος επιτίθεται στη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά για την απόφασή του να υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση , λέγοντας πως αυτός είναι ο λόγος της ρήξης του με τη «Συγγρού».

Εξαπολύει επίθεση στον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, κάνει λόγο για συνταγματική εκτροπή ενώ επαναφέρει την υπόθεση των ασφάλιστρων κινδύνου.

Τέλος ο κ. Καμμένος διαψεύδει τις πληροφορίες που τον ήθελαν να σκέφτεται την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Σημειώνεται, ότι ο κ. Καμμένος έχει οργανωθεί κυρίως μέσω των φόρουμ κοινωνικής δικτύωσης, όπου αποδεικνύεται ιδιαίτερα δημοφιλής. Δεν είναι τυχαίο ότι στο facebook μετρά ήδη 14.000 φίλους και υποστηρικτές!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top