Select Menu


Την έντονη δραστηριοποίηση του αμερικανικού προξενείου Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Θράκης, με απώτερο στόχο τη χειραγώγηση της ελληνικής μουσουλμανικής μειονότητας και την εν συνεχεία αξιοποίησή της για την εξυπηρέτηση των αμερικανικών συμφερόντων στην περιοχή, καταγράφει απόρρητο έγγραφο (υπ. αρ. 1044/ 12 Σεπτεμβρίου 2008) της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών.

Οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες επισημαίνουν το ιδιαίτερα έντονο ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι Αμερικανοί αξιωματούχοι για τα ζητήματα που αφορούν στη μειονοτική εκπαίδευση, φτάνοντας μέχρι του σημείου να ασκήσουν ακόμη και πιέσεις προς τη δασκάλα του μειονοτικού δημοτικού σχολείου του Μεγάλου Δέρειου Έβρου, κυρία Χαρά Νικοπούλου. Πρόκειται για τη γνωστή δασκάλα, η οποία, αφού προηγουμένως προκάλεσε τη μήνιν του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής, επειδή υποστήριξε με σθένος πως οι Πομάκοι μαθητές της δεν είναι Τούρκοι, εν συνεχεία βρέθηκε στο στόχαστρο του υπουργείου Παιδείας, το οποίο και εσπευσμένα τη μετέθεσε στη λογική ότι έκανε εξωτερική πολιτική μέσα στο χώρο του σχολείου.

(…)Η άμεση εμπλοκή του αμερικανικού προξενείου Θεσσαλονίκης στη συγκεκριμένη υπόθεση καταδεικνύει τον τεράστιο βαθμό παρέμβασής του(…)

(…)Παράλληλα, οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες δεν παραλείπουν να δώσουν ιδιαίτερη έμφαση και στο ρόλο του αμερικανικού προξενείου Θεσσαλονίκης στη χάραξη της αμερικανικής πολιτικής στην περιοχή (…)

(…)Ο ύποπτος ρόλος των Αμερικανών, όμως, σε σχέση με τους μουσουλμανικούς πληθυσμούς που διαβιούν στη χώρα μας δεν περιορίζεται μόνο στην περιοχή της Θράκης, αλλά εξίσου εμφανής είναι και στην Αθήνα. (…)
Σχόλιο HEIL GAP ( or mind the GAP )

Τι να μας κάνουν εμάς οι Αμερικανοί όταν είχαμε τον κύριο Καραμανλή ως πρώην πρωθυπουργό μας , ο όποιος επί έξι (6) χρόνια , που μας κυβερνούσε , αντί να οχυρώσει την χώρα μας έναντι της επιθετικότητας της ΕΧΘΡΙΚΗΣ «γείτονος» , αντιθέτως εκείνος άνοιξε τον δρόμο για τις τουρκικές επισκέψεις στην Θράκη « στους κουμπάρους και τις κουμπάρες του ».

Αλλά επίσης επέτρεψε , την ΕΝ ΛΕΥΚΩ είσοδο της Τουρκιάς στην ΕΕ , με αποτέλεσμα σε ελάχιστα πλέον χρόνια να κατακτηθούμε ΝΟΜΙΜΩΣ από τους ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ μετανάστες , που θα μας υποδουλώσουν ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με την σφραγίδα της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

Μια εξόχως ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ενέργεια του , ΠΟΥ ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , κατέστρεψε ΚΑΙ ΟΛΑ τα Ελληνικά εργοστάσια και επίσης όλες τις εναπομένουσες βιοτεχνίες από την λαίλαπα Ααρών Αβουρης (Σημίτης ) , ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΕΚ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ : επίπλων , φρούτων , υφασμάτων , υποδημάτων , ενδυμάτων, εργαλείων και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε φιλαράκια μου .

ΔΙΟΤΙ η Τουρκιά, μπήκε ΠΛΕΟΝ στην προ-κοινοτική διαδικασία και όλα πλέον εισάγονται εκ της ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ αφορολόγητα TAX FREE.

( πάρε κόσμε , όλα ΤΖΑΜΠΑ )

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ .

Και για να αποφύγω τους χαρακτηρισμούς από πρόθυμους σχολιαστές οι οποίοι θα θίγονται ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ , θα ήθελα να συμπληρώσω :

ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ « ΤΖΕΦΡΥ ».

Διότι , τι μπορεί να περιμένει κανείς από ένα “τζεφρυ” , ο οποίος (εάν υπήρχε δημοκρατία) , τώρα , θα έπρεπε να βρίσκεται στην φυλακή «λογω παραπλανήσεως του εκλογικού σώματος» , κατά τον Ποινικό Κώδικα (άρθρο 162) , σύμφωνα με τον κύριο Βασ. Αθ. Κόκκινο Επίτ. Πρόεδρο του Αρείου Πάγου .

Όλο το άρθρο Σπύρου Τρίψα με το αποκαλυπτικό άκρως απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ», στο τεύχος 104, που κυκλοφορεί απο την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top