Select Menu


Το’ χω καμάρι που συμμετέχω σε μια ηλεκτρονική συνέλευση διαφορετικών απόψεων. Με μεγάλη χαρά περίμενα και περιμένω πότε να βρω χρόνο να διαβάσω και να πω κι εγώ τη γνώμη μου, την άποψή μου.

‘Όμως τώρα τελευταία το έχω ρίξει στην παλαβή –φαίνεται απ’ τα τελευταία σχόλιά μου και τις αναρτήσεις μου- κι αυτό για να ξεσπάω και να μην τρελαθώ τελείως.

Γιατί στεναχωριέμαι πολύ, μα πάρα πολύ. Και όχι τόσο απ’ τους ληστές χρημάτων, αυτοί τη δουλειά τους κάνουν, ( μονόμισθος είμαι με δυο παιδιά, το ένα των 600 ευρώ, το άλλο σπουδάζει), αλλά από μας που μας έριξαν τη φόλα για να κάνουν τη δουλειά τους κι εμείς τη κατάπιαμε αμάσητη.

Αυτή η φόλα είχε τέσσερα ισχυρά δηλητήρια, από άριστα υλικά, που θα ζήλευε κι καλύτερος χημικός, ψυχολόγος, κοινωνιολόγος! Φόλα για σεμινάριο!

1ο. Της ψεύτικης υπόσχεσης

2ο. Του υπνωτισμού του νου

3ο. Του φόβου

4ο. Της διάλυσης της κοινωνικής συνοχής των κοινωνικών ομάδων.

Όπως είπα όλα τα δηλητήρια είναι άριστης ποιότητας. Αυτό όμως που έκανε και εξακολουθεί να κάνει τη μεγαλύτερη ζημιά είναι το τέταρτο!!!

Αυτομάτως και με τέχνη ταχυδακτυλουργού κατάφεραν να μας κάνουν όχι πολέμιούς τους – που αυτό έπρεπε να γίνει- αλλά αφού μας σπάσαν σε κομμάτια ,έστρεψαν το ένα κομμάτι, τη μια κοινωνική ομάδα εναντίον της άλλης κάνοντας το μεγαλύτερο κακό που θα μπορούσαν να κάνουν σ’ αυτόν εδώ το λαό εκμεταλλευόμενοι την αδυναμία του ανθρώπου, που το μόνο πράγμα που του δίνει χαρά στον κόσμο, είναι να προκαλεί δυστυχία στον άλλο. Την κακία μας βγάζουμε για το διπλανό κι εγώ βγάζω το καπέλο στις μεθόδους του ΠΑΣΟΚ για την αποδόμηση της κοινωνίας μας! Ποιοι καθηγητές της Ψυχολογίας και Κοινωνιολογίας! Δέκα μάστερ και διδακτορικά έχουν αυτοί οι δικτατορίσκοι!

Και φτάνουμε στο δίπολο: Αλληλοεξόντωση και εξαθλίωση από τη μια και η δουλειά τους γίνεται χωρίς αντίσταση, δούλεμα και απαξίωση από την άλλη. Βγαίνει λοιπόν ο κάθε χοντρός στο σώμα και στο μυαλό αυτού του θιάσου και μας κάνει και καζούρα από πάνω, αφού φαίνεται το τραβάει ο οργανισμός μας. Τη μια «μαζί τα φάγαμε», την άλλη «κοπρίτες», την τρίτη «δεν πληρώνω το φόρο κατοικίας γιατί πρέπει να πουλήσω ένα ακίνητο, ας έρθει να μου τα πάρει ο Βενιζέλος», δούλεμα κανονικό δηλαδή. Ο έξυπνος και οι κουτοί.

Κι όμως υπάρχουν πολλοί ακόμα που τον χειροκροτούν και κρατούν στην εξουσία τους πολιτικούς αυτούς τους αμοραλιστές!

Είμαστε βλάκες μωρέ; 162. 812 ευρώ βασικός μισθός και 46.319,34 ευρώ για κινητή τηλεφωνία… με υπογραφή, μάλιστα, Παπανδρέου, αναφέρει το Πολιτικό γραφείο Αντιπροέδρου της κυβέρνησης.

Αυτό όμως που με στεναχωρεί ιδιαίτερα είναι ότι βλέπω, σε λάθος στιγμή,μεγάλες κόντρες -αυτό βέβαια είναι υγιές κάτω από άλλες συνθήκες- και ανάμεσα στους σχολιαστές μεταξύ μας, που υποτίθεται ότι τώρα εμείς από εδώ θα πρέπει να δώσουμε το σύνθημα με δυο λέξεις. Όλοι μαζί. Βάζουμε μπρος τις μηχανές!

Γρήγορα ,ταχύτατα πρέπει να βρούμε το αντίδοτο στο δηλητήριο που μας έριξαν. Το γρηγορότερο δυνατόν. Μην ξεχνούμε: «Εάν μισούνται ανάμεσό τους δεν τους πρέπει ελευθεριά!».

Να μονοιάσουμε να γίνουμε ένα! Μόνο έτσι θα φοβηθούν!

Τελειώνοντας με τα λόγια ενός φίλου: «Το μόνο που εύχομαι στην παρούσα φάση, είναι να μπορέσουν όλες οι αλλοπρόσαλλες και συχνά αντικρουόμενες αντιδράσεις των διαφόρων κοινωνικών ομάδων να συμπέσουν κάποτε στο κοντινό μέλλον, σε κοινή συνισταμένη…».

Όχι στο κοντινό μέλλον! Σήμερα!

danaos

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top