Select Menu


Μυστική συνάντηση υπήρξε μεταξύ της Ηγεσίας της αστυνομίας και κορυφαίων δικαστών για θέματα που αφορούν τα ΜΑΤ. Η πληροφορία μας δόθηκε από άτομο που παρευρεθεί στην συνάντηση των δύο σωμάτων.

Η συζήτηση κυριάρχησε γύρω από θέματα που αφορούν την κατάχρηση εξουσίας και την παράβαση καθήκοντος που ενδεχομένως να προκύψει. την επόμενη περίοδο, σε όλες τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων και το τι θα γίνει σε περίπτωση που υπάρχουν προσφυγές στην δικαιοσύνη από ορισμένους πολίτες.

Σύμφωνα πάντα με ασφαλείς πληροφορίες τοu anti-ntp οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία να υπάρχει ήπια αντιμετώπιση στα περιστατικά βίας των ΜΑΤ και να μην διώκονται όταν υπάρχει παράβαση καθήκοντος. Με άλλα λόγια χτυπάτε τους όλους δεν μας πειράζει κάνεις.

Τις πληροφορίες επιβεβαιώνει και ο Τέρενς Κουίκ με άρθρο του στα επίκαιρα¨:
"Εδώ,επίσης,πρέπει να υπογραμμίσω ότι είναι σιωπηρά συμφωνημένο να μην ασκούνται πειθαρχικές διώξεις σε αστυνομικούς των ΜΑΤ ή των ΥΜΕΤ που θα...παρεκτραπούν χτυπωντας πολίτες με τα γκλομπ στο κεφάλι (ο κώδικας της ΕΛ.ΑΣ. λέει μόνο για μπράτσα και μηρούς!!!) ή πετώντας τους...μάρμαρα και πέτρες!Απόδειξη ότι κανείς αστυνομικός δεν τιμωρήθηκε για τα έκτροπα του Ιουνίου,ούτε καν εκείνος που με μιά βόμβα κρότου-λάμψης,κατέστησε μόνιμα κουφό τον δημοσιογράφο Μανώλη Κυπραίο στις 15 Ιουνίου."

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top