Select Menu


Διαδηλωτές πέρασαν τον φράχτη και ανέβηκαν στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Η αστυνομία κάνει χρήση χημικών, για να απωθήσει ομάδες ατόμων και να απαντήσει στον πετροπόλεμο και τις βόμβες μολότοφ. Επεισόδια και στην διαδήλωση διαμαρτυρίας στον Βόλο.



Επεισόδια στα Προπύλαια και στην οδό Ακαδημίας, η αστυνομία κάνει χρήση δακρυγόνων, για να απωθήσει ομάδες ατόμων που επιτίθενται με πέτρες.

Οι διαδηλωτές πέρασαν από τον φράχτη και έχουν φτάσει στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Συνεχείς επιθέσεις από κουκουλοφόρους κατά του φράχτη έξω από το Κοινοβούλιο και απώθηση από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών στον οδό Ακαδημίας, στο ύψος τη ΕΣΗΕΑ, ενώ κουκουλοφόροι προκάλεσαν φθορές σε τράπεζα στην οδό Κοραή.

Διαδηλωτές επιχείρησαν να μετακινήσουν τον φράχτη που έχει τοποθετηθεί στην Βασιλίσσης Σοφίας, έξω από τη Βουλή. Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση χημικών και βομβίδων κρότου λάμψης για τους απωθήσουν.

Επεισόδια μικρής έντασης, όταν ομάδα 40 περίπου ατόμων, φορώντας κράνη, απωθήθηκαν από διαδηλωτές στο Σύνταγμα.

Διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε επίθεση με βόμβες μολότοφ μπροστά από το Εθνικό Τυπογραφείο. Η αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών.

Οι ταξιτζήδες ξηλώνουν πεζοδρόμια!

Χιλιάδες ταξιτζήδες τώρα στην Ακαδημίας. Στήνουν οδοφράγματα, ανάβουν φωτιές, ξηλώνουν πεζοδρόμια και πετάνε πέτρες στα ΜΑΤ.



Δεν είναι αναρχικοί, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ που ξηλώνουν τα πεζοδρόμια.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top