Select Menu


Με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παροχής νομικών υπηρεσιών για την πώληση ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ,  το ΥΠΟΙΚ ξεκινάει την διαδικασία πώλησης ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ.
Διευκρινίζεται ότι:

Η ΕΥΔΑΠ έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παροχής υπηρεσιών ύδρευσης - αποχέτευσης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής μέσω 20-έτους σύμβασης παραχώρησης με το δημόσιο, η οποία βρίσκεται σε ισχύ από το Δεκέμβριο 1999. Οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ το δημόσιο έχει στην κυριότητά του το 61% του μετοχικού της κεφαλαίου και η εταιρία «Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.» το 10%.

Η ΕΥΑΘ έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παροχής υπηρεσιών ύδρευσης- αποχέτευσης στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης μέσω 30-έτους σύμβασης παραχώρησης με το δημόσιο, η οποία βρίσκεται σε ισχύ από τον Ιούλιο 2001. Το δημόσιο έχει στην κυριότητά του το 74% του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΥΑΘ, οι μετοχές της οποίας είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top