Select Menu


Ενώ κάνουν κρατήσεις από τις συντάξεις υπέρ απόρων, δίνουν 15 εκατ. το μήνα για τους μετανάστες

Το κράτος δικαίου σε όλη του την έκφανση.

Νομοθετούν ορισμένοι καλοπληρωμένοι χωρίς ένα ένσημο για να κόψουν από τις συντάξεις των ανθρώπων που δούλευαν από νέοι για να πάρουν το ιλιγγιώδες ποσό των 900 ευρώ το μήνα, και την ίδια στιγμή παραδέχονται ότι δίνουν 10 διαφορετικά επιδόματα σε περίπου 35.000 μετανάστες.

Ναι, το ίδιο κράτος που αποφάσισε για το μνημόνιο 1, για το μεσοπρόθεσμο, για το ξεπούλημα και ετοιμάζεται να ψηφίσει και το μνημόνιο 2, το ίδιο είναι που δίνει 15 εκατ. ευρώ το μήνα, ή 180 εκατ. το χρόνο σε επιδόματα για μετανάστες.

Είναι το ίδιο που εγκρίνει 1.5 εκατ. ευρώ για την κατασκευή τεμένους στην Αθήνα.

Και το άσχημο δεν είναι (μόνο) τα ανωτέρω. Το άσχημο είναι ότι μας έχουν πάρει όλοι χαμπάρι και έχουν στήσει πανηγύρι στην καμπούρα μας. Επιδόματα σε μετανάστες. Κονδύλια σε τζαμιά. Συντάξεις σε Βαλκάνιους με 1-2 χρόνια εργασίας στην Ελλάδα. Δωρεάν περίθαλψη στα καταχρεωμένα δημόσια νοσοκομεία την ίδια στιγμή που ο Έλλην ευπατρίδης συνταξιούχος που σαν μα@@@ας πλήρωνε 30-35 χρόνια κρατήσεις πρέπει να περιμένει μήνες για ένα ραντεβού στο ΙΚΑ. Ανομία. Ατιμωρησία.

Υ.Γ. Κύριε Παπαϊωάνου, ναι εγώ ο κουκουλοφόρος του διαδικτύου τα λέω εγώ. Να πω εγώ το όνομα μου για να πάμε μαζί έξω και να δούμε τι θα μας πούνε και οι υπόλοιποι επώνυμοι που κυκλοφορούν στους δρόμους και στις λαϊκές με την απόγνωση ζωγραφισμένη στο πρόσωπο;


Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top