Select Menu


Χθες όλοι είδαμε και καταλάβαμε την ανταπόκριση του κόσμου στην ειρηνική διαδήλωση μπροστά από το Σύνταγμα που παράλληλα πραγματοποιούταν σε όλη την Ελλάδα με ανάλογες εκδηλώσεις. Ο λαός αγανακτισμένος από την οικονομική κατάσταση της χώρας οδηγήθηκε σ’ αυτή την κίνηση θέλοντας να δείξει τη δυσαρέσκεια του προς την κυβέρνηση.

Όμως βάσει του email που στάλθηκε σε όσους είναι εγγεγραμένοι στη mailing list του http://government.gov.gr φάνηκε πόσο τελικά ενδιαφέρεται η κυβέρνηση για το λαό όταν εν μέσω της διαδήλωσης που πραγματοποιείται στο Σύνταγμα και εν ώρα 10.00 μ.μ. (όπως αποδεικνύεται από το email) στάλθηκαν «ενημερωτικά emais» !!! Τα οποία το μόνο που αποδεικνύουν, είναι ότι τελικά η κυβέρνηση διοικεί τη χώρα από άλλο πλανήτη!
Κλίκ για μεγένθυση

Κλίκ για μεγένθυση

Δεν είναι δυνατόν να έχεις διαδήλωση μπροστά σου και εσύ στον κόσμο σου! Αυτό σημαίνει ότι
ή έχεις προκαθορίσει το μέλλον της χώρας «με συνοπτικές διαδικασίες»  …
ή παίρνεις παραισθησιογόνα χάπια και ονειροβατείς …
ή υποβαθμίζεις το γεγονός, για να μην προκαλέσεις περισσότερους να διαδηλώσουν …
ή ότι ήταν ο Δαίμων των emails, σε λάθος ώρα. Τι να κάνουμε, συμπτώσεις υπάρχουν …

Όμως ο λαός ακόμα δεν έχει μιλήσει …
email

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top