Select Menu


Πληροφορίες απο την Πλατεία Συντάγματος κάνουν λόγο για πάνω απο 20.000 κόσμο συγκεντρωμένο εκεί, διαδηλώνοντας ειρηνικά, κυρίως νέοι, οι οποίοι κατά διαστήματα φωνάζουν σύνθηματα, όπως «κλέφτες κλέφτες» ενώ έντονη είναι η αστυνομική παρουσία. Οι διαδηλωτές γιούχαραν τα ΜΑΤ και έχουν αναρτήσει πανώ το οποίο λέει: "Είμαστε ξύπνιοι! Τί ώρα είναι; Είναι ώρα να φύγουν!". Επίσης υπάρχει το ίδιο πανώ μεταφρασμένο στα Ισπανικά, ως απάντηση στα ειρωνικά σχόλια που έκαναν.


Κλειστές είναι η Βασιλίσσης Σοφίας, η Αμαλίας ενώ από λεπτό προς λεπτό θα κλείνουν ολοένα και περισσότεροι δρόμοι του κέντρου.

Από την συγκέντρωση λείπουν οι κουκούλες αλλά και τα πανό με κομματικές αποχρώσεις.

Επιπλέον κάποια στιγμή έπεσε το Wi-fi και αρκετοί καταγγέλλουν ότι έκοψαν για να μην επικοινωνεί ο συγκεντρωμένος κόσμος με το διαδίκτυο και να στέλνει εντυπώσεις και φωτογραφίες.

Οι διαδηλωτές έχουν φέρει μαζί τους ένα κρεβάτι και έχουν στήσει ένα μίνι φαρμακείο για όσους τυχόν νιώσουν κάποια αδιαθεσία, καθώς όπως λένε έχουν σκοπό να μείνουν για αρκετό καιρό.

Ανάλογες εκδηλώσεις γίνονται και σε άλλες πόλεις.  

Στον Λευκό Πύργο ξεκίνησε στις 18:00 και ήδη είναι μαζεμένοι πάνω από 5.000.

Οι συγκεντρωμένοι έχουν ρυθμίσει τα ξυπνητήρια των κινητών τους προκειμένου να χτυπήσουν στις 20:00, απαντώντας έτσι και αυτοί στους Ισπανούς.

Ανάλογες συγκεντρώσεις οργανώνονται μέσω Facebook και σε άλλες πόλεις, όπως το Ναύπλιο, τα Γιάννενα, η Αρτα, το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, η Ζάκυνθος και η Κομοτηνή.

Φυσικά τα καθεστωτικά ΜΜΕ ή θα προσπαθήσουν να το αποκρύψουν ή θα ψάξουν να υποβαθμίσουν τις συγκεντρώσεις με άλλους τρόπους.

Πρέπει να πάμε, έπρεπε να είμαστε ήδη εκεί πριν ένα χρόνο ή και χθες... Εκεί που μας καλεί η ιστορία, εκεί που μας καλεί η δημοκρατία... Εκεί που μας καλεί το χρέος μας στα παιδιά μας και όχι στους δανειστές μας...

ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ!
ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΧΑΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΓΚΗ!
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΟΙ!

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ! 
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ! 
ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΧΗ! 
Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ ΘΑΝΑΣΙΜΑ! 
ΖΗΤΑΕΙ ΑΠ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!

ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΠΑΝΤΟΥ!
ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! 
ΜΗΝ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΕ ΑΛΛΟ, ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ!

Θ Α   Ν Ι Κ Η Σ Ο Υ Μ Ε! 



Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top