Select Menu


Οδεύουμε προς ένα μονοπάτι δυσοίωνο και μαρτυρικό. Το δημόσιο χρέος αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στα θεμέλια του δημοκρατικού πολιτεύματος. Όμως αυτή η αλήθεια επισείεται σήμερα από τα θύματα της αντιδημοκρατικής εκτροπής, αλλά και από όσους την καλύπτουν.

Το μήνυμα προς κάθε εκδήλωση αγανάκτησης είναι ρητό. «Καθίστε φρόνιμοι, μην διαμαρτύρεστε, γιατί με τις αντιδράσεις σας θα εξαναγκάσετε την εξουσία να γίνει ωμότερη και πιο απροκάλυπτη».
Το δημοκρατικό πολίτευμα δεν κινδυνεύει, από την παράδοση του ελληνικού κράτους στη δικτατορία των δανειστών του, αλλά υπονομεύεται από την κοινωνική και οικονομική απόγνωση των μικρομεσαίων τάξεων, των εργαζομένων, συνταξιούχων, μαθητών και φοιτητών. Οι διαμαρτυρίες ασκούν εκβιαστική πίεση στη μεγάλη πλειοψηφία και αυτό νοθεύει τη δημοκρατία.

Η κοινή γνώμη χειραγωγείται, με ευθύνη και των ΜΜΕ και προσφέρεται σε δημαγωγίες, τυχάρπαστων προβοκατόρων, με σκοτεινό παρελθόν, ενθαρρύνοντας με αυτό τον τρόπο το «κυνήγι μαγισσών».

Δείτε το βίντεο...


Πηγή
1 - 2

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top