Select Menu


Ένα άρθρο στο γερμανικό περιοδικό National Jurnal που με βάση αναφορές σε άρθρα του der Spiegel απο τις αρχές του 2011, αλλά και άλλες πηγές, ξεδιαλύνει το "κοινό μυστικό" πως οι ιδιοκτήτες της Federal Bank είναι αυτοί που εδώ και πολύ καιρό είχαν προσχεδιασμένη αυτή την οικονομική σφαγή! Εκτός αυτού "όλως περιέργως" και οι Γερμανοί θέλουν να επιστρέψουν στο γερμανικό μάρκο, όμως -όπως και στην Ελλάδα- τα χρέη θα παραμείνουν ακόμη κι αν αλλάξει το νόμισμα...

Ουσιαστικά επιλέγω να αναρτήσω σε μετάφραση το κείμενο αυτό για να δούμε σε πόσο όμοια κατάσταση βρίσκονται σήμερα οι λαοί -όχι μόνο της Ευρώπης- κάτω από τις πονηρές πιέσεις του Λόμπυ της "ελιτ" που με το κόλπο των δανείων, των χρεών και των τόκων, θέλουν να γίνουν οι κύριοι του πλανήτη... Ας δούμε τι γράφει αναλυτικά:

Σύμφωνα με το MSN είναι ψέμα η ίδια η φράση "οικονομική κρίση", διότι αυτή ήταν σχεδιασμένη από το μακρύ χέρι της Federal Reserve Bank!

Mετάφραση-απόδοση Βίκυ Χρυσού

Όταν το Λόμπυ είχε επιτυχώς σημάνει τη λήξη του "Πρώτου Πολέμου Παγκόσμιας καταστροφής" ενάντια στο Γερμανικό Βασίλειο το 1918 (Ράιχ-βασίλειο, αυτοκρατορία) και επεβλήθηκαν στο γερμανικό λαό πληρωμές αποκατάστασης, που προκάλεσαν πείνα και θάνατο σε περισσότερο από ένα εκατομμύριο ανθρώπους, κανείς, εκτός από τον Χίτλερ*, δεν ήθελε να πιστέψει πως επρόκειτω για ένα μοντέλο υποδούλωσης, το οποίο ήταν σχεδιασμένο να λειτουργεί αιώνια. 

Αυτή η ιδέα υποδούλωσης δεν έπαψε ποτέ να λειτουργεί ως κόνσεπτ εκμηδένισης των ανθρώπων με την πραγματοποίηση του "Δεύτερου Πολέμου Παγκόσμιας Καταστροφής".  Όταν τελείωσε η μεγαλύτερη μάχη όλων των εποχών μεταξύ των λαών και ο γερμανικός λαός κείτονταν στο έδαφος νεκρός και δίχως αίμα, ήρθε για τους μη-βλέποντες ένα είδος ευλογίας χρημάτων από τον ουρανό. Μετά από τη δολοφονία εκατομμυρίων Γερμανών μέσω της πείνας ξαφνικά μπορούσε κανείς να "τρώει", να κάνει "διακοπές" και να "πορνεύει" κατά κόρον.  Τυφλωμένοι από τον υλισμό της παρακμής προχωρούσαν οι "με αλλαγμένη παιδεία" στη νέα εποχή σίγουροι πως όλα θα συνέχιζαν τόσο υπέροχα "παρακμιακά" μέχρι την αιωνιότητα. Λες και ο Σατανάς θα έδινε ποτέ κάτι τζάμπα. Πολύ περισσότερο το Λόμπυ βελτίωσε το

Ακόμη και για τα κρατικά χρέη της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης - η Δημοκρατία της Βαϊμάρης ήταν η κρατική μορφή που επέβαλαν οι νικητές του "Πρώτου Πολέμου Παγκόσμιας Καταστροφής"- πλήρώνουμε μέχρι σήμερα. Επρόκειτο για "Επενδύσεις" ("Investments") από τη δεκαετία του '20, που είχαν κάνει στη Δημοκρατία της Βαϊμάρης Εβραίοι "φίλοι των ανθρώπων".  Σήμερα νέοι επενδυτές μας γνωστοποιούν, πως θέλουν να βγάλουν ξανά χρυσό από αυτούς τους παλιούς και ήδη πληρωμένους Τίτλους πάνω στο γερμανικό "γαϊδούρι" (Ovadia Yosef) - και μάλιστα μέχρι την αιωνιότητα.

Στα πλαίσια του κόστους του πολέμου και της ακόλουθης αποκατάστασης μετά το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, αυτές οι απαιτήσεις ρυθμίστηκαν όμως με βάση τη "Συμφωνία Χρέους του Λονδίνου" στις 27 Φεβρουαρίου 1953. Εκεί σημειώθηκε πως απαιτήσεις που δεν θα είχαν δηλωθεί μέχρι το 1958 δεν θα χρειαζόταν να πληρωθούν.
 " Όλα τα μέχρι τότε μη-κοινοποιημέναί ομόλογα (Bonds) κηρύσσονται νομικά άκυρα και από τότε και μετά μπορούν να αναγνωριστούν μόνο στη Γερμανία και μόνο με απόφαση του αρμόδιου γερμανικού δικαστηρίου », δήλωσε γραπτώς η αρμόδια Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για Κεντρικές Υπηρεσίες και ανοικτά Ζητήματα Περιουσίας  στο Βερολίνο" (Welt, 13.08.2010, σελ. 15)

Αυτές οι διεθνείς ρυθμίσεις με τη μορφή διακρατικών συμφωνιών, που έγιναν με την καταληστευμένη Γερμανία, ως συνήθως τίθενται εκτός ισχύος από εβραίους "επενδυτές".  Εβραίοι επενδυτές επιτρέπεται να θέτουν την ίδια και μόνη απαίτηση χίλιες φορές, και πάντα πληρώνεται άμεσα. όταν οι Εβραίοι πουλάνε κάτι ή θέτουν απαιτήσεις, "οι Γερμανοί ηλίθιοι"πληρώνουν για όλα ακόμη και για κάθε απατεωνιά. Και αυτό με φόντο το γεγονός πως οι νικητές έκλεψαν από τους Γερμανούς βιομηχανικές αξίες και ευρεσιτεχνίες αξίας τρισεκατομμυρίων ευρώ, με βάση το σημερινό ρυθμό.

(Το ίδιο έκαναν και σε κάθε άλλη χώρα, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα- απλά κλέβουν και χαίρονται το τοκογλυφικό απατεωνίστικο κόλπο τους εδώ και αιώνες εις βάρις όλων... Πότε θα ξυπνήσουμε δεν ξέρω,,,)
 Πάνω σε αυτό γνωρίζουν τα εβραϊκά κέντρα δύναμης της πολιτικής της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, πως (χαρακτηρισμός του Greg Lippmanns για τους γερμανούς πελάτες-επενδυτών)

Με βάση αυτή την εκτίμησή των Γερμανών λοιπόν μερικοί εβραίοι εξουσιαστές ανακάλυψαν και πάλι όπως αναφέρθηκε την κατεστραμμένη Δημοκρατία της Βαϊμάρης ως πρόσθετη χρυσοφόρα πηγή.  Με βάση αυτή τη νέα εκδοχή θα ρέει κέρδη για εκατονταετίες.  Οι "Επενδυτές της Βαϊμάρης" απαιτούν λοιπόν χρήματα με βάση συμφωνίες από την εποχή της Βαϊμάρης.  Αυτή η ομάδα δημιούργησε για το σκοπό αυτό στο Μαϊάμι (Florida) μια εικονική εταιρία, την "World Holdings LLC", και μήνυσε τη Γερμανία. Το τοπικό δικαστήριο του Μαϊάμι αρχικά αρνήθηκε τις απαιτήσεις ως μη δικαιολογημένες με την παραπομπή στη συμφωνία του Λονδίνου, καθώς οι απαιτήσεις δεν είχαν τεθεί έως το 1958.  Όμως μετά, το εφετείο της Αταλάντα αποφάσισε πως μπορούν τα αμερικανικά δικαστήρια να αποφασίζουν για σχετικές καταγγελίες.

Για αρχή εγκρίθηκε ένα λεγόμενο πακέτο-δανείου στην τότε αξία των 208 εκατομμυρίων δολαρίων. Μαζί με τους τόκους θα σκαρφαλώσουμε, ως ο "καλός Depp της Ευρώπης" σε ένα εξωδικαστικό ύψος σημερινών 500 δισεκατομμυρίων Euro. Κι αυτό μόνο σαν αρχή: "¨Απειλούν με περαιτέρω αξιώσεις" (Welt, 13.08.2010, σελ. 15) Με βάση τη νέα απάτη των "Επενδύσεων της Βαϊμάρης" που σκαρφίστηκαν, θα πρέπει να φανταστούν όλοι εκείνοι οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως ¨deppen¨και "ηλίθιοι" από την εφημερίδα BILD, την κυρία Μέρκελ και τους Bankster, με ποιό "έξυπνο" τρόπο θα περάσουν τα δισεκατομμύρια των εγγυήσεων της Γερμανίας στις επόμενες χίλιες γενιές Γερμανών με το πρόσχημα της διάσωσης των τραπεζών, την οικονομική βοήθεια και την ομπρέλα διάσωσης της ΕΕ.   Προκύπτει μια δισεκατομμύρια φορές μεγαλύτερη σούμα από αυτή της "απάτης της Βαϊμάρης".   

 Αυτό που βιώνουν οι Γερμανοί και οι περισσότεροι λευκοί συνάνθρωποι από το 2008, δεν είναι μια οικονομική κρίση, η οποία επήλθε για οικονομικούς λόγους στην ανθρωπότητα, αλλά ένα πονηρό σχέδιο απάτης της αμερικανικής τράπεζας (Federal Reserve Bank) FED. Η FED είναι ένα ιδιωτικό ίδρυμα στο οποίο κύριος μέτοχος είναι ο οίκος Rothschild. Τη διεύθυνση της FED έχει ο  Benjamin Shalom Bernanke, ο οποίος παράλληλα με το αμερικανικό φέρεται να διαθέτει και ισραηλινό διαβατήριο. 

Όμορφα συγκαλυμμένα είχε παρουσιάσει το πρακτορείο ειδήσεων MSN (ένα portal ειδήσεων της MS και της NBC) στις 26. November 2010 στην ιστοσελίδα ειδήσεων της στην ενότητα "Τα μεγαλύτερα ψέματα της παγκόσμιας ιστορίας" ένα άρθρο με τίτλο "Ήταν η οικονομική κρίση σχεδιασμένη από ένα "μακρύ χέρι"?

Εκεί μπορούσε να διαβάσει κανείς εκπληκτικά πράγματα, όμως καμία εφημερίδα και κανένας τηλεοπτικός σταθμός δεν ανέλαβε την ενημέρωση πάνω σε αυτά τα γεγονότα. Το γεγονός δηλαδή ότι η λεγόμενη οικονομική κρίση είχε σχεδιαστεί πριν από δεκαετίες από τη FED, και πως αυτή η ιδιωτική επιχείρηση της δυναστείας των Rothschild και Rockefeller εργαζόταν πάνω σε αυτό το σχέδιο εδώ και δεκαετίες. Μολονότι το MSN-Portal είναι ένα υψηλά αναγνωρισμένο σύστημα-ινστιτούτο ειδήσεων, αυτά τα γεγονότα δεν εμφανίστηκαν στον εγχώριο κόσμο των μέσων ενημέρωσης. Στο άρθρο του MSN αναφέρεται επί λέξη: 

"Πρόκειται για το μεγαλύτερο οικονομικό σκάνδαλο της Παγκόσμιας Ιστορίας. Σε ακρόαση στο κογκρέσο παραδέχτηκε η γενική Επιθεωρήτρια της Αμερικανικής Federal Reserve, πως δεν έχει ιδέα τι έγιναν 8 δισ. δολάρια, τα οποία προοριζόταν για την προστασία εταιρειών και τραπεζών από την οικονομική κρίση. Όσο απίστευτο και να ακούγεται αυτή άγνοια δεν είναι τυχαία, κατά την άποψη των ειδικών. ειδικοί. Είναι μέρος ενός τεράστιου ψεύδους: Η οικονομική κρίση δεν έπεσε από τα ουράνια. Οι ιδιοκτήτες της Federal Reserve, της ισχυρότερης τράπεζας του κόσμου, εργάζονταν εδώ και δεκαετίες προς αυτή την κατεύθυνση. Η ίδια η Federal Reserve αποφασίζει πόσα δολάρια τυπώνονται." 


Εμείς του NJ δημοσιεύσαμε τα λόγια του άρθρου του MSN σχετικά με την ακρόαση στο Κογκρέσο, όταν η Elizabeth Coleman (nomen est omen /το όνομα είναι οιωνός, εννοεί το επίθετο της που περιέχει τη λέξη κάρβουνο, αλλά και ¨"χρήμα"...) ερωτήθηκε σχετικά με τα εξαφανισμένα δισεκατομμύρια. Η κυρία Coleman η διορισμένη από τη FED Γενική Επιθεωρήτρια της FED. Μπορεί να ξεπεραστεί ο κυνισμός απέναντι στις υποδουλωμένες μάζες ακόμη περισσότερο? Η FED ορίζει τους ελεγκτές των βιβλίων της. Φυσικά τα εξαφανισμένα δισεκατομμύρια είναι μονάχα η κορυφή του παγόβουνου. Στην πραγματικότητα πρόκειται για τρισεκατομμύρια. 

Έτσι οι άνθρωποι θα αναρωτιούνται φυσικά, περί τίνος πρόκειται όταν μιλάμε για παγκόσμια οικονομική απάτη, όπου σύμφωνα με το MSN ακόμη και η λέξη "οικονομική κρίση" ανήκει στα μεγαλύτερα ψέματα της Παγκόσμιας ιστορίας? Πρόκειται για τα παλιά και νέα σχέδια των Παγκόσμιων-Οικονομικών Κέντρων που μέσω παγκόσμιας εξουσίας και ελέγχου προσπαθούν να πετύχουν την υποδούλωση των πληθυσμών. Ειδικά από τους εργατικούς και αποδοτικά δυνατούς Γερμανούς θέλουν να πιούν μέχρι και την τελευταία σταγόνα αίματος και μάλιστα μέχρι το τέλος των αιώνων.

(Να σημειώσω εδώ πως το ίδιο μπορούμε να πούμε και για κάθε άλλο εργατικό λαό, όπως και για τους Έλληνες...  τα γεγονότα εξάλλου μιλούν από μόνα τους και ας μην ξεχνάμε πως ο πόλεμος που προκαλούν τεχνητά, όπως και τα επικοινωνιακά κόλπα που βάζουν αντιμέτωπους τους λαούς, όπως εκείνα τα κόλπα με το γερμανικό περιοδικό που έβριζε τους Έλληνες ως απατεώνες, είναι επίσης κόλπο των ίδιων κέντρων που θέλουν να διαιρούν τους λαούς, να τους κάνουν να πιστεύουν πως ο ένας εξαπατά τον άλλο, ενώ οι κερδισμένοι είναι πάντα αυτοί οι ίδιοι μοχθηροί... Και οι Γερμανοί υποφέρουν- ίσως όχι ακόμη τόσο αισθητά, όμως υποφέρουν- είναι σκλαβωμένοι στα ίδια δίχτυα και με τις ίδιες αλυσίδες... Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια... Οπότε ας προσέχουμε "εναντίον τίνος" στρεφόμαστε ή επιτρέπουμε να μας στρέφουν οι πλύσεις εγκεφάλων των ΜΜΕδων

Ήδη το Δεκέμβριο του 2010 προχώρησε παρακάτω ένας νέος γύρος του παιχνιδιού των δισεκατομμυρίων ενάντια στους "ηλίθιους"  (Greg Lippmann): Αφού αποφασίστηκαν οι πρώτες μεγάλες εγγυήσεις για τη "διάσωση" της Ελλάδας και μετά για τη "διάσωση¨ολόκληρης της ΕΕ στη λεγόμενη ομοσπονδιακή βουλή, δρομολογούνται ήδη οι υποχρεώσεις πληρωμών προς τους "Deppen της Ευρώπης" (BILD). Σύμφωνα με τα συμβόλαια διάσωσης, για τα οποία είχαμε αρθρογραφήσει εκτενώς, η ίδια η Ομοσπονδία της Γερμανίας ανέλαβε ολόκληρη την ευθύνη για τα χρέη όλων των άλλων κρατών της ΕΕ. Για αυτό πρόκειται στην πραγματικότητα με την παγκόσμια οικονομική απάτη της εβραϊκής FED.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα 2010 η Καγγελάριος του Λόμπυ, κυρία Άνγκελα Μέρκελ, ήξερε να αναφέρει με χαρά, πως μελλοντικά η διάσωση της ΕΕ δεν θα είναι πλέον δεσμευμένη σε προηγουμένως σταθερά σύνολα, αλλά οι λεγόμενες ομπρέλες διάσωσης θα μπορούν να εκταθούν σε ύψη δίχως όρια, δηλαδή σε ύψη τρισεκατομμυρίων. "Κατσαρόλα διάσωσης δίχως καπάκι. Ευρωπαϊκή-Κρίση: Νέος μηχανισμός σταθερότητας από το 2013 με απεριόριστες οικονομικές βοήθειες." (Welt, 17.12.2010, σελ. 5)

(O κοσμάκης που πιέζεται θα κάνει να χαρεί με τις "απεριόριστες βοήθειες" αλλά κανείς δεν του είπε πως αυτές θα τις πληρώνει με την υποδούλωση όλων των ανθρώπινων γενεών εις τον αιώνα τον άπαντα στα μοχθηρά σχέδια του Λόμπυ του Μαμωνά...)
Η παγκόσμια Οικονομική Δύναμη θα τηρήσει μέσω του εργαλείου της ΔΝΤ (Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο υπάρχει de facto μόνο μέσω των εισφορών της Γερμανίας και της Ελβετίας) τους φόρους προσφοράς. Αρχικά μέσω της ΕΕ, μετά την ΕΕ το ΔΝΤ θα απαιτήσει τις πληρωμές από τους Γερμανούς. Για το λόγο αυτό η Μέρκελ θέλει τώρα να παραχωρήσει τα τελευταία δικαιώματα γερμανικής αυτοδιοίκησης στην ΕΕ. Ο σύμμαχος της Μέρκελ κάτω από τη σημαία του Σατανά, ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schäuble, "μπορεί να φανταστεί να πείθει το κοινοβούλιο σχετικά με την παράδωση των δικαιωμάτων του προϋπολογισμού στην ΕΕ - με την προϋπόθεση να έχει λίγους μήνες χρόνο να εργαστεί πάνω σε αυτό . … Για τα δεδομένα του Schäuble οι προτάσεις αυτές είναι παρόλ΄αυτά σχετικά ξεκάθαρες. Τελικά ο Υπουργός συζητά για μέτρα τα οποία η κυβέρνηση δεν εξέτασε στα πλαίσια της διαφωνίας σχετικά με το ζήτημα επίλυσης της Ευρωπαϊκής Κρίσης.." (Welt, 07.12.2010, S. 3)

Ναι, τώρα έρχεται η πλήρης άρση των δικαιωμάτων των  "Deppen της Ευρώπης" (BILD)

(Σας θυμίζει κάτι αυτό? - Προσωπικά διαβάζοντας τα παραπάνω διαπιστώνω πως ενώ εμείς ως Ελλάδα χάνουμε την ίδια τη χώρα μας και μας προσανατόλιζαν προς την πλευρά των "κακών Γερμανών" που μας πήραν τα πάντα (αεροδρόμια κτλ) και μας αποκαλούν και απατεώνες από πάνω με πληρωμένα από το ίδιο το Λόμπυ άρθρα για να μας ξεσηκώνουν εναντίον ενός ολόκηρου Λαού
- την ώρα που αυτοί που τα "έφαγαν" εδώ ήταν τα μακριά χέρια των κυβερνήσεων και των διαπλεκόμενων- και Μας πιέζουν να πουλήσουμε ακόμη και τα νησιά και τα εθνικά μας μνημεία δια στόματος της λόμπυ-Μέρκελ!!!- 
 
Ούτε και οι γερμανοί "χαίρονται" την κατάντια αυτή... διότι από πίσω κρύβεται η ίδια η FED!!! ενώ η "καγκελάριος -όπως και ο δικός μας πρωθυπουργός- είναι υπάλληλοι τους! Προφανώς και οι περισσότεροι σημερινοί ηγέτες εντός της ΕΕ, αλλά και αλλού αφού εδώ και δεκαετίες φρόντιζαν να προωθούν τα δικά τους ανδρίκελα σε κάθε σημαντική θέση)

Μέσω της ΕΕ καταστράφηκε η αγροτική οικονομία μας (ΚΑΙ η δική μας! τυχαίο?). Οι γεωργοί αρχικά λάμβαναν τις λεγόμενες οικονομικές βοήθειες (επιδοτήσεις) με αντάλλαγμα να καταστράψουν κυριολεκτικά την γεωργία και την κτηνοτροφία.  Ήταν αναγκασμένοι να πωλούν σε διεθνή Καρτέλ Κερδοσκόπων σε τιμές που δεν μπορούσαν να εγγυηθούν κανένα εισόδημα επιβίωσης, έτσι ώστε να παραμένουν εξαρτημένοι από τις Ευρω-βοήθειες. Τώρα απαλλοτριώνονται και οι τελευταίοι αγρότες.  Οι μεγάλες εβραϊκές πολυεθνικές όπως η  Monsanto, με εκατοντάδες θυγατρικές, οι οποίες δεν είναι αναγνωρίσιμες ως τμήματα της Monsanto, αποκτούν τις γεωργικές περιοχές. Ως Κύριοι της Γης μπορούν πλέον -μέσω της έλλειψης τροφίμων- να ελέγχουν τους Γερμανούς σκλάβους πλήρως. 
Και επιπλέον μέσω της Γενετικής τεχνολογίας τα υποτελή κράτη παρέδωσαν στο Λόμπυ το δικαίωμα να  χρησιμοποιούν το Παγκόσμιο μονοπώλιο διατροφής ως δικαίωμα ευρεσιτεχνίας.  Όλα μα όλα, από το στάρι μέχρι το σταφύλι, ακόμη και το χορτάρι στα λιβάδια θα ανήκει στο μέλλον μέσω πατέντας-γονιδίων στο ίδιο Λόμπυ.  Αφάνταστες πηγές εσόδων ανοίγονται μαζί με τον απόλυτο έλεγχο των Μαζών για αυτή τη συμμορία. 
Εκτελούν επιχειρήσεις ενάντια σε όλους τους λαούς του κόσμου, ειδικά εναντίον των Γερμανών, και πάντα με την πλήρη υποστήριξη των πολιτικών που είναι πρόθυμοι να τους βοηθίσουν μέσα από τις θέσεις που έχουν στα επιμέρους ομοσπονδιακά κοινοβούλια. Μέσω της γραμμής της γενετικής τεχνολογίας θα μπορούν κάποια στιγμή να ελέγχουν τους πληθυσμούς και αριθμητικά. Τα αίτια θανάτου δεν θα μπορούν να εξακριβωθούν. 

Με βάση την αρχή της καταστροφής της γεωργίας λειτουργεί και η καταστροφή των Μικρομεσαίων επιχειρήσεων στη Γερμανία. Οι απαιτήσεις της ΕΕ, οι κρατικοί φόροι και τρομακτικές εισφορές, όπως και οι ανεκπλήρωτες οργανωτικές απαιτήσεις πιέζουν και τις μικρές επιχειρήσεις να πουλήσουν σε "επενδυτές". Μέχρι όλα, μα πραγματικά όλα να καταλήξουν στα χέρια του Λόμπυ. Ο
Αδόλφος Χίτλερ είχε προβλέψει αυτό το σχέδιο ήδη στις αρχές του 1920. Στις ομιλίες του (βλέπε. το βιβλίο "Οι ομιλίες του Αδόλφου Χίτλερ -μέρος 1, διαθέσιμο στο ιντερνετικό κατάστημα Veritas) ήδη τότε επισήμανε πως η διεθνής τραπεζική συμμορία θα έπαιρνε κάτω από τον έλεγχο της ολόκληρες χώρες σαν "φυτείες" και κυρίως τη Γερμανία μαζί με τον εργαζόμενο ενεργό πληθυσμό της, σαν σκλάβους πρώτης γραμμής που θα λειτουργούσαν σαν "ασφάλεια" για τα πλαστά τους πιστωτικά χρήματα. 

(Αλήθεια είχε δει τέτοια πράγματα? Κι αν τα είδε πως στο καλό μετατράπηκε ο ίδιος στο "τέρας" της Ευρώπης, το οποίο φέρεται να είχε συνεργαστεί με αυτά τα τραπεζικά τέρατα που είχαν ενορχηστρώσει τόσο τους Παγκόσμιους Πολέμους όσο και τη σημερινή υποδούλωση των λαών της Γης? Γενετική μετάλλαξη εγκεφάλου του είχαν κάνει ή δεν ήταν ο ίδιος? Ή έπεσε θύμα άλλων εγωικών στόχων? Περίεργα πράγματα -ξέρουμε ποιοί γράφουν την ιστορία και δεν είναι περίεργο να μην γνωρίζουμε ακόμη όλη την αλήθεια...΄Ότι θα άκουγα-διάβαζα πως ο Χίτλερ τους είχε προβλέψει-αποκαλύψει δεν το περίμενα με τίποτε... 
Αναρωτιέμαι ωστόσο μήπως και το περιοδικό αυτό εξυπηρετεί παράλληλα με την αποκάλυψη της αλήθειας εθνικό-φασιστικά συμφέροντα... δίχως βέβαια να υπονοώ πως το να είσαι Εθνικά περήφανος και πατριώτης αγνός είναι κακό. Απλά είναι κακό όταν αυτό αποτελεί κριτήριο εναντίον άλλων λαών- Εδώ βλέπουμε πως τονίζει την εξαπάτηση των Γερμανών, όμως το ίδιο εξαπατημένοι είναι και οι Έλληνες και όλοι οι λαοί της ΕΕ... Σαφώς και ο κάθε λαός μέσα από το δικό του "πόνο" μιλά και κατανοεί... όμως ας μην ξεχνάμε πόσο πολύ μας δένει η Ευρώπη- και πως ακόμη και το κατασκεύασμα της ΕΕ δεν υπήρξε ποτέ "όνειρο" των λαών της Ευρώπης αλλά του ίδιου του Λόμπυ...
Σίγουρα η Γερμανία ως εγγυήτρια "πονά" παραπάνω, αλλά αυτό δεν τη διαφοροποιεί ουσιαστικά...)

Σαφώς και στον τομέα των φυσικών πόρων δεν έχουν αλλιώς τα πράγματα, στα πλαίσια της απάτης ιδιωτικοποιήσεων πέρασαν στα χέρια του Λόμπυ , με τον ίδιο βίαιο τρόπο όπως η παγκόσμια οικονομική απάτη. Μια αχτίδα ελπίδας φαίνεται στον ορίζοντα, διότι η Κίνα τους παίρνει τη μία πηγή φυσικών πόρων πάνω στον πλανήτη μετά την άλλη. Και μοιάζει πως και η Ρωσία ξαναμπαίνει μπροστά διότι δεν παραδίδει στο Λόμπυ τους δικούς της φυσικούς πόρους. Ο Michail Chodorkowski, ο πρώην ισχυρός εβραίος ολιγαρχικός της Ρωσίας, ehemals mächtigste jüdische Oligarch Russlands, στα τέλη του Δεκέμβρη του 2010 και πάλι καταδικάστηκε από δικαστήριο της Μόσχας εξαιτίας απάτης δισεκατομμυρίων, αυτή τη φορά για επτά χρόνια.

(Βέβαια το τι κάνει η Κίνα για λογαριασμό της- παίρνοντας τους φυσικούς πόρους άλλων χωρών από τα χέρια του Λόμπυ στα δικά της χέρια, εμάς δεν θα πρέπει να μας χαροποιεί ιδιαίτερα... Εμείς σαν Ελλάδα τι περισώζουμε? Ποιό φυσικό πλούτο διατηρήσαμε στα χέρια μας? Τι αρνούμαστε να πουλήσουμε κάτω από τις πιέσεις του Λόμπυ? Ποιός προδότης πήγε στη χώρα μας στη φυλακή? Ποιός τιμωρήθηκε?)

Ο Chodorkowski ήθελε να δώσει τα ρωσικά κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου στο Καρτέλ των Rothschild και με αυτό τον τρόπο να παραδώσει τη Ρωσία σε μια αιώνια ληστρική εκμετάλλευση. Ο Wladimir Putin τράβηξε τότε το σκοινί που ανοίγει το αλεξίπτωτο, ο ολιγαρχικός κατέληξε στη φυλακή. O Chodorkowski από την πλευρά του ήταν τότε σίγουρος, αλλά είχε και τη συσσωρευμένη Ισχύ των Rothschild στις πλάτες του. Κι όμως δεν τον βοήθησε τίποτε. Ούτε και οι συνηθισμένοι εβραϊκοί θρήνοι μπροστά από το δικαστήριο της Μόσχας και οι δακρύβρεχτες ψευδείς ιστορίες των Υποτελών Μέσων Ενημέρωσης της Δύσης δεν μπορούσαν να αποτρέψουν την ποινή που του άξιζε.   

Τώρα το Λόμπυ εργάζεται στο πως να σχεδιάσει την μετά-Ευρώ-εποχή για τους γερμανούς σκλάβους.   Πρόκειται για το πως μπορούν να πιέζουν τους Γερμανούς με βάση τις υποχρεώσεις που ανέλαβε η κυβέρνηση τους (διάσωση τραπεζών, Εγγυήσεις για την Ευρώπη, Εγγυήσεις ιδιωτικοποιήσεων κτλ.) για τα επόμενα χίλια χρόνια.

(Το ίδιο φυσικά και κάνουν και στη χώρα μας...)

Η οικονομική απάτη στον τομέα της λεγόμενης διάσωσης της ΕΕ, αυτό το γνωρίζουν οι αναγνώστες του NJ, λανσάρεται μέσω των στοιχημάτων απάτης του CDS. Πέντε τράπεζες της Wall-Street στοιχηματίζουν ανάμεσα τους, δεν χρειάζεται να ανοίξουν τα "χαρτιά" τους, κανείς δεν γνωρίζει πως ακριβώς είναι τα στοιχήματα. Επισήμως πρόκειται για την πιστοληπτική ικανότητα των χωρών μελών της ΕΕ
Αυτά τα ιδρύματα Παγκόσμιας απάτης λαμβάνουν από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα κάθε επιθυμητό ποσό δισεκατομμυρίων, το οποίο προωθούν γενναιόδωρα στη Γερμανία και άλλα κράτη μέλη της ΕΕ ως δάνειο με μεγάλους τόκους. Η FED ήταν αυτή που υπαγόρευσε τότε τη συμφωνία του Maastricht, με βάση την οποία η ΕΚΤ δεν επιτρέπεται να δίνει δάνεια άμεσα στις χώρες μέλη, αλλά πρέπει να δίνει τα χρήματα στις τράπεζες της Wall-Street, οι οποίες κατόπιν τα δίνουν στις χώρες της ΕΕ με τρομερούς τόκους. Μαζί με τα συμβόλαια δανείων πουλούν τότε και τις λεγόμενες ασφάλειες δανείων (CDS, Credit Default Swaps, δηλαδή ασφαλιστικά μέτρα σε περίπτωση μη ικανοποίησης των συμβολαίων πίστωσης), τα οποία έχουν τόση σχέση με ασφάλεια, όση και η τσατσά ενός μπουρδέλου με την άμωμο σύλληψη. 

Πρόκειται για ένα σύστημα απάτης, κομμένο και ραμμένο για τα μέτρα της ΕΕ, καθορισμένο από το  συμβόλαιο-συμφωνία του Maastricht, μέσω του οποίου επιβάλλεται στη Γερμανία η εξαγορά στοιχημάτων που ανέρχονται σε οποιοδήποτε ύψος.  Στοιχήματα στα οποία ούτε η Γερμανία, αλλά ούτε και τα άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ συμμετέχουν.  Ένα εβραϊκό τραπεζικό καρτέλ στοιχηματίζει αναμεταξύ του έναντι της οικονομικής αξιολόγησης άλλων κρατών. 
Όμως τα κράτη τα οποία δεν έγιναν οικειοθελώς αντικείμενο στοιχημάτων, πρέπει να πληρώσουν τα στοιχήματα. Στο τέλος η Γερμανία θα πληρώσει τα στοιχήματα, διότι ανέλαβε την εγγύηση για όλα τα άλλα κράτη-μέλη της ΕΕ.  Στα συμβόλαια των δανείων με τα μεμονωμένα κράτη  ορίζεται, να πιέζει η Γερμανία τα κράτη μέλη στην αποδοχή αυτών των όρων, ώστε όταν αυτά τα ασφαλησ(ρ)τικά στοιχήματα πρέπει να πληρωθούν, κάθε φορά που τα πρακτορεία πιστοληπτικής αξιολόγησης υποβαθμίζουν την πιστοληπτική ικανότητα των χωρών που έλαβαν δάνειο. Στα συμβόλαια δεν ορίζεται πόσο υψηλά επιτρέπεται να είναι αυτά τα στοιχήματα. Είναι ανοιχτά προς τα πάνω, όπως ακριβώς και η εγγύηση με τη μελλοντική ομπρέλα διάσωσης για ολόκληρη την ΕΕ από την πλευρά της Γερμανίας.

Τα επακόλουθα: "Η συμφωνία του Maastricht απειλεί να φορτώσει βαριά φορτία στη Γερμανία, όπως και το σύμφωνο των Βερσαλιών μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο που αφορούσε διατάξεις για πληρωμές αποκατάστασης. Μόνο που: το σύμφωνο των Βερσαλιών ήταν μια υπαγόρευση, τη συμφωνία του Maastricht την υπέγραψε οικειοθελώς η κυβέρνηση [Kohl] οικειοθελώς." (Stefan Baron, αρχισυντάκτης της WirtschaftsWoche. WiWo 42/9.10.1992, S. 3)

Ας πάρουμε σαν παράδειγμα την λεγόμενη διάσωση της Ελλάδας. Εντός τριών μηνών αυξήθηκε το ποσό των χρεών κατά 500 %. Το ποσοστό των 500 % δεν προκύπτει όμως μέσω των συμφωνημένων τόκων του δανείου, αλλά μέσω στοιχημάτων. Μολονότι η ΕΕ, δηλαδή η Γερμανία, έδωσε εγγύηση  περίπου 140 δις Euro για όλα τα χρέη της Ελλάδας, τα χρέη της Ελλάδας συνέχισαν να εκτοξεύονται σταθερά προς τα πάνω.
 
Η αιτία: Κανείς δεν ξέρει, σε ποιό ύψος βρίσκονται τα ποσά των στοιχημάτων που γίνονται εντός του καρτέλ των Bankster, στο οποίο ανήκει και η FED. Έτσι έρχονται συνεχώς νέες απαιτήσεις δίχως οποιοδήποτε πραγματικό υπόβαθρο προς την εγγυήτρια Γερμανία, η οποία αναγνωρίζει τυφλά οποιοδήποτε ποσό προκύπτει από τα ανεξέλεγκτα εγκληματικά στοιχήματα: "Ακόμη κι αν η Ελλάδα τηρήσει την άκαμπτη πορεία λιτότητας, απειλεί για το 2013 ένα επίπεδο χρέους που φτάνει το 160 % του ΑΕΠ. Αυτό είναι κατά πολύ περισσότερο από το ποσοστό που παρουσιάζει σήμερα η Ιταλία, μια χώρα που λόγω των υψηλών της υποχρεώσεων αποτελεί υποψήφιο προς πτώση (σαν την Ελλάδα και την Πορτογαλλία). … Οι "εμπορικές" διαπραγματεύσεις με τα ευρωπαϊκά δάνεια και τα αντίστοιχα ασφάλιστρα έχουν γίνει εντωμεταξύ απρόβλεπτες." (Spiegel Nr. 49/2010, S. 26)

"Οι επιπτώσεις από τα καθημερινά νέα αυθαίρετα ποσά των στοιχημάτων, για την αποπληρωμή των οποίων εγγυήθηκε η Γερμανία,   θα φάνε ολόκληρη την Ευρω-περιφέρεια μέχρι να φτάσουν μετά στο κέντρο", προβλέπει ο Joachim Fels, επικεφαλής οικονομολόγος της επενδυτικής τράπεζαςMorgan Stanley. "Η Ευρώπη φλέγεται. … Απειλεί πλέον η καταστροφή του Ευρώ", προειδοποιεί ο Henrik Enderlein, καθηγητής της σχολής Hertie School of Governance. (Spiegel, Nr. 49/2010, S. 26)

Το παγκόσμιο Λόμπυ χαίρεται για την κατάρρευση του Eυρώ. Οι ισχυροί της FED και της Wall Street γνωρίζουν, πόσο μισητό είναι το νόμισμα αυτό στους λαούς της Ευρώπης, ειδικά στη Γερμανία.  Γνωρίζουν πως σύντομα θα επέλθει μια γενική άρνηση πληρωμής του Ευρω-φόρου.  Γι΄αύτο θα γίνει επιστροφή στα κρατικά νομίσματα. "Εάν η πολιτική δεν σκεφτεί κάποια ιδέα σύντομα, θα πέφτει η μία χώρα μετά την άλλη," λέει ο καθηγητής Enderlein. (Spiegel, Nr. 49/2010, S. 26)

Οι Γερμανοί θα πανηγυρίζουν την επιστροφή στο Μάρκο και μέσα στην έκσταση της  χαρά τους για πολύ καιρό δεν θα καταλάβουν με ποιές υποθήκες θα είναι φορτισμένο το παλιό-νέο Μάρκο τους εξαιτίας των εγγυητικών υποχρεώσεων που ανέλαβε η Γερμανία απέναντι στους Bankster. Όμως μέχρι εκείνη τη στιγμή θα μοχθούν και θα σκύβουν σαν τους σκλάβους στις γαλέρες, από τη χαρά τους και μόνο για την επιστροφή στο Μάρκο. "Στη Γερμανία θα επέλθουν έτσι κι αλλιώς νέα φορτία ..." (Spiegel Nr. 49/2010, S. 27)

(Το ίδιο θα χαιρόμαστε φαντάζομαι εν αγνοί μας και στην Ελλάδα με την επιστροφή στη δραχμή... δίχως να αντιλαμβανόμαστε τι μας φόρτωσαν...)
 
Ο αρχιραβίνος Ovadia Yosef στο σαββατιανό μήνυμά του αρχές Δεκέμβρη 2010  έδωσε το στίγμα αυτού του θεάματος καθώς εξηγούσε, πως οι μη-εβραίοι υπάρχουν στον κόσμο μόνο και μόνο για να υπηρετούν τους Εβραίους όπως τα γαϊδούρια τους γεωργούς.
Πηγή National Jurnal


Εδώ κλείνει το άρθρο αυτό, όμως ελπίζω πως ανοίγει νέους ορίζοντες σε όλους μας - Έλληνες, Γερμανούς, Ισπανούς Ιταλούς και γενικά Ευρωπαίους... ή πολίτες της Γης...
 
Η μοίρα όλων μας είναι σφιχτά πλεγμένη από το Λόμπυ 
και μόνο αν πάψουμε να διαχωρίζουμε τη θέση μας και να πέφτουμε στις παγίδες που στήνουν τα ΜΜΕ του ίδιου Λόμπυ που μας στρέφουν εναντίον  συν-υπόδουλων λαών για να μην αντιληφθούμε τα καμώματα τους, θα μπορέσουμε να δούμε με ποιό έξυπνο τρόπο είχαν σχεδιάσει τα σύγχρονα σκλαβοπάζαρα.

Μόνο αδελφωμένοι μπορούμε να νικήσουμε. Μόνο δίχως ηγέτες -που εύκολα εξαγοράζει με τα αθρόα τυπωμένα χαρτονομίσματα του το Λόμπυ - μπορούμε να προχωρήσουμε με ελπίδα μπροστά και να φροντίσουμε να μην ξαναπέσουμε σε ανάλογες παγίδες στο μέλλον.

Η αρχή θα γίνει με τους αγρότες και τα αγροκτήματα αυτάρκειας που θα δώσουν τροφή και δύναμη από την ίδια τη Μάνα Γη στα παιδιά της. Μια προέκταση θα είναι η αλληλεγγύη και η συν-δημιουργία δίχως το δολοπλόκο κόλπο του χρήματος. Και γιατί όχι, θα πρότεινα στα πλαίσια του "Δεν πληρώνω" να αρχίσουμε Πανευρωπαϊκά να μην καταβάλλουμε κανένα Φόρο στις υποτελείς προδοτικές κυβερνήσεις, ούτε και δόσεις σε τραπεζικά τοκογλυφικά δάνεια. Οι εγχώριες δυνάμεις αστυ-νομίας είναι δικά μας παιδιά που μαζί μας θα πεινάσουν- Διαφυλάξτε τις συνειδήσεις σας και ενημερώνεται όλους γύρω σας.

Διαφυλάξτε τη Γη (γη) και μην φεύγετε στα "ξένα" απλά για να αντέξετε λίγο περισσότερο την Πανευρωπαϊκή και Παγκόσμια υποτέλεια που επιβάλλουν τα Λόμπυ! Επιστρέψτε Τώρα στα κτήματα και στα χωριά σας. Δημιουργήστε τώρα τους αυτόνομους πυρήνες αυτάρκειας, γιατί είναι η μόνη σίγουρη διέξοδος...




Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top