Select Menu

Μία ολόκληρη ημέρα χρειάστηκε ο πρωθυπουργός για να ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών με το σύνολο των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης, συμπεριλαμβανομένων και των εξωκοινοβουλευτικών αρχηγών Ντόρας Μπακογιάννη και Φώτη Κουβέλη.

Το σημαντικότερο σημείο της είδησης είναι ότι άφησε να εννοηθεί ότι επιθυμεί κυβέρνηση εθνικής ενότητας, με τον Γιώργο Καρατζαφέρη να απαντάει συγκαταβατικά υπο όρους και τους υπόλοιπους αρχηγούς να ζητάνε διορία 48 ωρών για την τελική τους τοποθέτηση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες επιβεβαιώθηκε το πρώτο πλάνο που θα κινηθεί η κυβέρνηση εθνικής ενότητας με στόχο την ανάκτηση της εμπιστοσύνης του Ελληνικού Λαού.
Επιγραμματικά οι κινήσεις που έχουν προτεραιότητα:
  1. 1 εκατομύριο Λαθρομετανάστες θα κληθούν να εγκαταλείψουν οικειοθελώς την Ελλάδα. 
  2.  Στόχος μέσα εύλογο χρονικό διάστημα είναι το Ελληνικό Δημόσιο να καταστεί πρώτο στους δείκτες παραγωγικότητας σε Αφρική και Ευρώπη.
  3. Κατόπιν εισήγησης του πρωθυπουργού ο κ. Τσοχατζόπουλος δέχθηκε να ανοίξουν όλοι οι λογαριασμοί του και να υποδείξει στον εισαγγελέα όλες τις offshore που οι σκοτεινές δυνάμεις τον έχουν μπλέξει.
  4. Θα επιδιωχθεί μέχρι το τέλος του έτους οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν τελικά την Ελλάδα αναγνωρίζοντας και ανατοκισμό.
  5. Θα επιδιωχθεί η επιστροφή των μαρμάρων του παρθενώνα απο τους Βρετανούς. Μαζί με τα Ελγίνεια πρέπει να επιστρέφουν στην Ελλάδα και οι μούμιες του Βρετανικού Μουσείου ειδικά και αποκλειστικά για το μουσείο της Ακρόπολης ως ηθική αποζημίωση.
  6. Θα απολυθούν όλοι οι συνδικαλιστές απο την ΓΣΕΕ εκτός από τον κ. Φωτόπουλο της ΔΕΗ επειδή έχει γαντζωθεί στις ασφάλειες και απειλεί να τις κατεβάσει..
  7. Οι ΜΚΟ θα πιστρέψουν όλες τις χορηγίες που πήραν από το κράτος κατόπιν προτάσεως του κ. Μαντέλη.
  8. Θα αξιοποιηθεί τεράστια φλέβα χρυσού που βρέθηκε στο Ελληνικό. Ο Κ. Παμπούκης νομοθετεί ήδη το νομοσχέδιο GOLD Fast EKSORIKSEόN (ΦΑΣΤ ΕΞΩΡΥΞΕώΝ)
  9. Θα κυρηχθεί διαγωνισμός για την εξόρυξη υδρογονανθράκων στο Αιγαίο αφού παράλληλα οριοθετηθεί η ΑΟΖ. Ταυτόχρονα ο κ. Νταβούντογλου ανακοίνωσε πως χαιρετίζει την επέκταση της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας αφού η Τουρκία παραιτείται των διεκδικήσεων της για το 90% του πετρελαίου από το τεράστιο κοίτασμα που βρέθηκε στο Ναύσταθμο της Σαλαμίνας.
  10. Θα απολυθούν ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ 300.000 δημόσιοι υπάλληλοι.
  11. Η SIEMENS θα ανακοίνωνει κάθε νέο πακέτο χορηγιών δημοσιοποιώντας και τους αποδέκτες του.
Κατόπιν και των παραπάνω εξελίξεων, οι οργανώσεις Σεχτα, Πυρήνες κλπ σε συνέντευξη τύπου που φιλοξένησε αποκλειστικά το Μεγάλο κανάλι δήλωσαν ότι έπειτα απο τις τελευταίες εξελίξεις στο πολιτικό τοπίο της χώρας, εφεξής θα συνεχίσουν τον αγώνα τους στη Λιβύη. 
Θα υπάρξει συνεχής ροή επι του θέματος...

Έπειτα απο το διάγγελμα του πρωθυπουργού πλήθος κόσμου περίμενε έξω απο το Μέγαρο Μαξίμου όπου και αποθέωσε τους πολιτικούς για αυτήν τους την πρωτοβουλία.

Δείτε το βίντεο εδώ:




Πηγή:
Αμπε μπα μπλόμ με πληροφορίες απο team apopsis

Kαλό Μήνα!

Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top