Select Menu


Αμετανόητη, αμετάπειστη και αδιάλλακτη παρουσιάζεται η ηγεσία των Σκοπίων, μετά από αμέτρητες δηλώσεις, αναφορές και συναντήσεις εκατέρωθεν.


«Δεν υπάρχει κανένα κράτος, καμία κυβέρνηση και κανείς που έχει κάποια εξουσία να αμφισβητήσει το δικαίωμα των ‘Μακεδόνων’ να είναι ‘Μακεδόνες’, διότι τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο ισχυρά και πιο ανθεκτικά από το ‘πέρασμα’ ορισμένων κυβερνήσεων και πολιτικών», είπε ο πρόεδρος των Σκοπίων Γκεόργκι Ιβάνοφ, στην ομιλία του στη τελετή του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο για τον εορτασμό της 60ης επετείου από την έγκριση της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, αναφέρει σήμερα το ‘Alsat’ στην σκοπιανή έκδοσή του.

«Σήμερα είμαι περήφανος ως πρόεδρος της Δημοκρατίας της ‘Μακεδονίας’ καθώς και ως ‘Μακεδόνας’, στο όνομα όλων των κρατών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης, μπορώ να στείλω ένα ευγενές μήνυμα, στη μητρική μου γλώσσα τη ‘μακεδονική’ για την προώθηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ευρώπη», δήλωσε ο Ιβάνοφ. Η σκλήρυνση της στάσης του σκοπιανού προέδρου, οφείλεται, πιθανόν, στις συναινετικές τοποθετήσεις του τελευταία, για την επίλυση της διαφοράς Αθήνας-Σκοπίων, που είχαν, ωστόσο, αρνητικό αντίκτυπο στο ‘προφίλ’ του, όπως έδειξαν οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις.




Σχόλιο ιστολογίου: Είναι τόσο υποτιμητικό αυτό που συμβαίνει για όλους όσους συμμετείχαν στον Μακεδονικό Αγώνα, όσο και για το 1.000.000 Μακεδόνων που διαδήλωσαν στην Θεσσαλονίκη ενάντια στα Σκόπια των 2.000.000.

Είναι προφανές ότι κάποιοι μας «δουλεύουν» κανονικά. Τι άλλο πρέπει να κάνουν τα Σκόπια για να καταλάβει ο απλός νούς των πολιτκικάντηδων ότι έχουν περάσει 17 ολόκληρα χρόνια από τότε που έπρεπε να περιμένουμε μία κίνηση καλής θελήσεως.

Δεκαεπτά χρόνια τώρα τα Σκόπια μας ξευτελίζουν κάθε φορά που έχουν την ευκαιρία και μας υπενθυμίζουν ότι αυτοί παραμένουν ακλόνητοι και με ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στις θέσεις τους ενώ εμείς «κοιμόμαστε» όρθιοι και μας πιάνουν συνεχώς κορόϊδα.
Μήπως τελικά κάποιοι πληρώθηκαν για να κάνουν τα κορόϊδα; Κι αν το «κορόϊδο» είναι στην κορυφή, υπάρχει σωτηρία για όλους εμάς στη βάση;

Η ήττα στην υπόθεση αυτή ισοδυναμεί με το να φορέσουμε φούστα, όχι επειδή μας αξίζει, αλλά επειδή εμπιστευθήκαμε Ψεύτες, Δειλούς κι Απατεώνες να μας κυβερνήσουν. Και δεν είναι θέμα ούτε κομματικής τοποθέτησης, ούτε Εθνικισμού.

Είναι η θέληση να διατηρήσουμε ΑΚΕΡΑΙΑ, αυτά που παραλάβαμε από τους γονείς και τους παππούδες μας.

Καταλαβαίνετε ότι εμείς δεν έχουμε κανέναν απολύτως λόγο να υποχωρήσουμε επί του θέματος αυτού, διότι απλά δεν είμαστε σε θέση να καταλάβουμε το γιατί θα έπρεπε να το κάνουμε.

Μακάρι να ήταν οι «γείτονες» μας ρομαντικοί όπως θα ήθελε ο κύριος Δρούτσας. Ρωτήστε τις οικογένειες των πιλότων που χάθηκαν στο Αιγαίο, για να μην φθάσουν οι Τούρκοι να πετούν πάνω απ' την Ακρόπολη.

Ρωτήστε τους στρατιωτικούς που «συνωστίζονται» κάθε χρόνο κάτω από τη γη, να σας πουν ΠΩΣ τηρούνται οι συμφωνίες «χαμηλής πολιτικής» και «παγκοσμιότητας» που υπερασπίζονταν εκ του αφαλούς τον κάθε Δρούτσα και πολιτικό λες και ζούνε στη Ελβετία.

Μια μόνο λύση υπάρχει για το Σκοπιανό πρόβλημα: ο διαμελισμός αυτού του κρατιδίου μεταξύ Αλβανίας, Σερβίας, Βουλγαρίας και Ελλάδος.

Η κυβέρνηση έχει ιερό καθήκον να συνεννοηθεί με την Αλβανία, την Σερβία και την Βουλγαρία για τον διαμελισμό μεταξύ τους ανάλογα με τους πληθυσμούς.

Οποιαδήποτε άλλη διαπραγμάτευση με τους Σκοπιανούς είναι ηττοπαθής συμπεριφορά και ανάξια για Έλληνες.





Σχόλια

Στο logiosermis.net δημοσιεύεται κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφέρει ελεύθερα τις απόψεις του, οι οποίες εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Περισσότερα στις οδηγίες χρήσης.

 
Top